speedy23 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 an sou grafei media mixed cd pigene stin alli kartela pou leei demos mpes mesa k kato apo ta alla demo pou isos exeis katebasei tha grafei kai pes 2008 etsi eixa mperdeutei kai ego Μα αυτο ειναι το θεμα.Η καρτελα 'Demos' ειναι κενη εντελως και απλα μου λεει οτι εδω θα βρισκονται τα demos που εχεις κατεβασει κτλ.
michalakis_than Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Φίλε speedy23 τα rar μια χαρά τα έκανες από ό,τι κατάλαβα εγώ. Αλλά νομίζω φταίει το άλλο που είπες...
polakis21 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Επιτέλους η ΑΕΚΑΡΑ και επίσημα στο pro2008!!!! Ευχαριστώ ΚΟΝΑΜΙ!!!! http://playscope.com/@@@15777-pro_evolution_soccer_2008.html&medias=Screenshots
B.F. Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Παιδια, ειμαι καινουργιος στο forum και θελω να δειτε και την δικη μου αποψη.Επαιξα το demo του PES 2008 στο pc, που ειναι σχεδόν ιδιο με την έκδοση του Χ360, όπως οι περισσοτεροι θεωρειτε εδω μεσα.Ειμαι λατρης του παιχνιδιου απο το ISS στο playstation!Μαλιστα το παιχνιδι αυτο το λατρεψα και στο playstation 2 και τωρα πλεον που κατεχω ενα PS3, το περιμενα με ανυπομονησια!Αν το demo στο PS3 ειναι ιδιο με αυτο του PC και X360(που θα ναι), οχι 70ευρω δεν θα δινα, ουτε με προσφορα απο το PSN δε θα το κατευαζα.Και τα λεω αυτο γιατι επαιξα το demo αρκετη ωρα, προσπαθουσα να του δωσω ευκαιριες να μου δειξει κατι καλο, αλλα ματαια!Η εκδοση αυτη μου θυμιζει κατι αναμεσα σε current gen και next gen.Εχω αγορασει για ps2 και τα 6 τα PES original, για να στηρίξω τη προσπαθεια, αλλα φέτος τα χρηματα αυτα μαλλον θα τα δωσω στην EA.Δυστυχως για ολους εμας τους PES fans,θα δουμε φετος τη ΚΟΝΑΜΙ να πουλαει το παιχνιδι στους τυφλους οπαδους που κοροιδευει εδω και 2-3 χρονια και σ οσους δεν ειναι γνωστες(δεν εχουν παιξει demo,δεν εχουν ενημερωθει) που επροκειτο να την πατησουν οπως εκεινοι με το championship manager στη πρωτη χρονια της κυκλοφοριας του Footbal Manager!Πιστευω οτι μενει μονο μια ελπιδα και αυτη πλεον ειναι το demo για ps3 που λενε οτι θα ναι καλυτερο!Ειδωμεν.... Sorry, αν σας κουρασα με το κειμενο μου.Παρακολουθουσα το forum καιρο και τωρα μου ρθαν και τα δικα μου παραπονα....
Stathiss19 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Ποιό ντέμο ρε παιδιά?Σε ενα μαγαζί θα υπάρχει το παιχνίδι στις 15 οκτώβρη..μπορείς να το νοικιάσεις και αν σαρέσει μιας και θα είνει η τελική έκδοση το παίρνεις..
B.F. Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Παντως οτι και να γινει δεν χρειαζεται να τρελενομαστε!Θυμαμαι στη αθανατη Amiga μου καποτε επαιζα δεκα ποδοσφαιρακια!Το sensible και το kick off 2 ηταν τα ανωτερα και υπηρχαν και αλλοι τιτλοι για να σπανε την μονοτονια, οπως το sierra soccer, empire soccer, man und football και αλλα!Στο playstation 1 υπηρχαν επεισης this is football(και στο 2), viva football και το champions league το 97-98 που ειχε και το Ο.Α.Κ.Α.Μακάρι να ακολουθήσουν και άλλοι τιτλοι στις next gen κονσολες να δουμε και αλλα πραγματα και δυνατοτητες!Εχει καταντησει μονοτονο να δουμε τι θα παιζουμε καθε χρονο αναμεσα σε PES και FIFA.Πιο πολλους τιτλους βγαζουν οι εταιριες σε ραγκμπυ και χοκει, μη πω και σε γκολφ.Τι πραμα ειναι αυτο....
polakis21 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Νομίζω ότι υπερβάλετε παιδιά. Η ΚΟΝΑΜΙ μπορεί να θεωρεί τρελή δουλειά τα τέλεια πρόσωπα που έχουν φτιάξει ακόμα και για την ΑΕΚ που είδα στις φωτογραφίες. Και δεν ξέρει ο καθένας τί μνήμη τρώει η κατασκευή του παιχνιδιού για την ΚΟΝΑΜΙ. Μπορεί η δομή του παιχνιδιού και ο μηχανισμός να μην επιτρέπει τεράστιες αλλαγές. Αυτοί δηλώνουν στον δικό τους βαθμό ότι το pro2008 είναι καινούριο και καλύτερο από το pro6, και έτσι είναι φίλοι μου. Τώρα αν εσείς το συγκρίνετε με το φιφα08 δικό σας καπέλο. Αυτοί βελτίωσαν, έστω και λίγο ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι και σύμφωνα με τις πωλήσεις και σύμφωνα με την άποψη που επικρατούσε μέχρι σήμερα. Κι εγώ έχω να σας παραθέσω εκατοντάδες για να μην πω χιλιάδες απόψεις και posts σε φόρουμ που έχουν ξετρελαθεί με το ντέμο και γενικότερα με το pro2008. Ο καθένας έχει την προσωπική του άποψη. Δεν μπορείτε να επιβάλλετε μια εικόνα αρνητικότητας έτσι απλά... Περιμένετε την τελική έκδοση του pro2008 και μετά κρίνετε. Ειδικά την έκδοση ps3 που ήδη λένε ότι είναι πολύ πιο αργό και καλύτερο ακόμα και το χορτάρι είναι καλύτερο αλλά και το τρέξιμο των παικτών! Κι αυτό από κάτι βίντεο από γαλλικό site για την έκδοση ps3! Λίγο υπομονή...
man_of_the_moon Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Νομίζω ότι υπερβάλετε παιδιά. Η ΚΟΝΑΜΙ μπορεί να θεωρεί τρελή δουλειά τα τέλεια πρόσωπα που έχουν φτιάξει ακόμα και για την ΑΕΚ που είδα στις φωτογραφίες. Και δεν ξέρει ο καθένας τί μνήμη τρώει η κατασκευή του παιχνιδιού για την ΚΟΝΑΜΙ. Μπορεί η δομή του παιχνιδιού και ο μηχανισμός να μην επιτρέπει τεράστιες αλλαγές. Αυτοί δηλώνουν στον δικό τους βαθμό ότι το pro2008 είναι καινούριο και καλύτερο από το pro6, και έτσι είναι φίλοι μου. Τώρα αν εσείς το συγκρίνετε με το φιφα08 δικό σας καπέλο. Αυτοί βελτίωσαν, έστω και λίγο ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι και σύμφωνα με τις πωλήσεις και σύμφωνα με την άποψη που επικρατούσε μέχρι σήμερα. Κι εγώ έχω να σας παραθέσω εκατοντάδες για να μην πω χιλιάδες απόψεις και posts σε φόρουμ που έχουν ξετρελαθεί με το ντέμο και γενικότερα με το pro2008. Ο καθένας έχει την προσωπική του άποψη. Δεν μπορείτε να επιβάλλετε μια εικόνα αρνητικότητας έτσι απλά... Περιμένετε την τελική έκδοση του pro2008 και μετά κρίνετε. Ειδικά την έκδοση ps3 που ήδη λένε ότι είναι πολύ πιο αργό και καλύτερο ακόμα και το χορτάρι είναι καλύτερο αλλά και το τρέξιμο των παικτών! Κι αυτό από κάτι βίντεο από γαλλικό site για την έκδοση ps3! Λίγο υπομονή... Αντε polaki ξεκολα πια ρε φιλε δεν παιζει να το βλεπουμε ολοι και εσυ να εχεις παροπιδες ! Δεν βαρεθηκες να λες τα ιδια και τα ιδια!? Παντως οτι και να γινει δεν χρειαζεται να τρελενομαστε!Θυμαμαι στη αθανατηAmiga μου καποτε επαιζα δεκα ποδοσφαιρακια!Το sensible και το kick off 2 ηταν τα ανωτερα και υπηρχαν και αλλοι τιτλοι για να σπανε την μονοτονια, οπως το sierra soccer, empire soccer, man und football και αλλα!Στο playstation 1 υπηρχαν επεισης this is football(και στο 2), viva football και το champions league το 97-98 που ειχε και το Ο.Α.Κ.Α.Μακάρι να ακολουθήσουν και άλλοι τιτλοι στις next gen κονσολες να δουμε και αλλα πραγματα και δυνατοτητες!Εχει καταντησει μονοτονο να δουμε τι θα παιζουμε καθε χρονο αναμεσα σε PES και FIFA.Πιο πολλους τιτλους βγαζουν οι εταιριες σε ραγκμπυ και χοκει, μη πω και σε γκολφ.Τι πραμα ειναι αυτο.... B.F. τα λες σωστα και εδω και πιο πανω ! Ομως ειδες τι αποτελεσματα ειχαν αυτες οι προσπαθειες? Ολοι πεσαν στα FIFa Pro και κανενας δεν ασχοληθηκε με τα μετρια Viva , Uefa , this is κλπ αρα πως να εξελιχθουν αυτα τα ποδοσφαιρακια οταν δεν εχουν εσοδα και οταν αλλαζουμε γενια στις κονσολες ανεβαινουν και εξοδα παραγωγης ενος τιτλου! Και μην ξεχνας οτι ποδοσφαιρακια μονο στην Ευρωπη πουλανε, Αμερικη και Japan τιποτα! Αρα η καθε εταιρια που που θελει να βγαλει ενα ποδοσφαιρακι το σκεφτεται να σπαταλησει το ταδε ποσο να παρει απο την Fifa τα δικαιοματα του Ronaldinio κλπ ! Για να πουλησει μονο στην Ευρωπη η οποια ειναι η πιο μικρη αγορα! λογικο ειναι να βλεπουμε τιτλους ραγμπυ και χοκει που πουλανε τρελα στην πιο μεγαλη αγορα (Αμερικη ) παρα ποδοσφαιρακια!
akism3 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 και τι να λεει που υπαρχουν φορουμ και ποστς που λενε οτι ξετρελαθηκαν με το ντεμο κλπ...δν τ κτλβα αυτο... υπαρχουν επισης αντιστοιχα φορουμ και ποστς που λενε απιστευτα πραγματα για το φιφα...κι ειδικα απο φαν του προ...στην πλειοψηφια οι περισσοτεροι ειναι απογοητευμενοι και θα στραφουν στο φιφα...δεν θ αλλαξει κατι το τρομερο στο ps3 απ οτι ακουω...μια απ τα ιδια δλδ...ποναν τα ματια μου με το προ...αν δεν το κανουν κατα πολυ πιο αργο... καλυτερα φλιπερακι να παιζω να κανω και κανα high score....
nzeppos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Κατ' αρχάς να προσθέσω ότι επιφυλάσσομαι να πω τι πιστεύω για το PS3 και πού το έχω γραμμένο. Οπότε αν όντως η Konami το κάνει καλύτερο στην ψησταριά της Sony, μάλλον για κακό θα είναι παρά για καλό. Τότε θα μπορώ και επίσημα πλέον να αποσυρθώ από την Konami-φάση, που τόσα χρόνια μάλλον μας κοροϊδεύει. Πάντως το demo δεν έχει σημαντικά προβλήματα εκτός από την ταχύτητα. Κατά τ' άλλα είναι καλό παιχνίδι.
ProEvoFan Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 paides iremia..de katalavaino giati prepei o polakis an allaksei miala k na mhn tou aresei to pro..o kathenas exei kapoia stadar k kapoia gousta...dld an ego prospatho na sas piso oti mia gomena einai oraia prepein na sas aresei se olous? de to katalavaino ayto...opos leei k o filos nzeppos apo pano ektos ths taxythtas -pou einai apta vasika- genika to game einai kalo k sigoura kalhtero apo to pes6..apla sth sigrish me to fifa ginete akrivos mia sigrisi se diaforous tomeis...to fifa gia mena einai pio oraia sthmeno sa synolo..gia proth fora einai playable...an to paikseis ora vlepeis diafores fifies...h ekseliksi tou einai apisteyth omos k to pro exei pramata omorfa pou den exei to fifa..mh to kourazete o kathenas exei ta gousta tou k th gnomh tou..de xreiazete na symfonoume oloi..k sth telikh de katalavaino giati prepei soni k kala na vgaloume pio einai to kalhtero k poio tha paizoume..k ta 2 enoeite to kathena gia ta plus tou...
polakis21 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Καλά πάρτε τώρα βίντεο από προχωρημένη έκδοση για ps3 φίλοι και δείτε την μαγεία! http://www.jeuxvideo.tv/pro-evolution-soccer-2008-video-44760.html Μιλάμε η μέρα με την νύχτα από τα ντέμο για 360 και pc! Φοβερή και πιο αργή ταχύτητα των παικτών, πιο αργά στριψίματα, η μπάλα πάει πιο σιγά, τα σουτ είναι πιο αργά και ο ρυθμός είναι ποδοσφαιρικότατος! Όταν τα έλεγα εγώ για το ps3 ότι θα είναι προσεγμένο με κράζατε. Οπότε βρήκα την κονσόλα που θα το λιώσω μετά από αυτό το βίντεο. Απόδειξη ότι δεν είχε καμία σχέση το ντέμο με την πραγματικότητα και ότι βιάζεστε να το κρίνετε. Εντάξει καλό το φιφα08 αλλά μετά από αυτό πορώθηκα άσχημα...
ProEvoFan Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 gia na doume re polaki... EDIT: ontos o rythmos einai pio argos...aisthita kiolas...sigoura ayto tha voithisei na fainonte oi kiniseis pio oraies...allo xortari...to gipedo einai to camp nou apoti eida..safos k fenetai pio oraio apth moufa tou demo..
mixalisss Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Μιλάμε η μέρα με την νύχτα από τα ντέμο για 360 και pc! Φοβερή και πιο αργή ταχύτητα των παικτών, πιο αργά στριψίματα, η μπάλα πάει πιο σιγά, τα σουτ είναι πιο αργά και ο ρυθμός είναι ποδοσφαιρικότατος! Όταν τα έλεγα εγώ για το ps3 ότι θα είναι προσεγμένο με κράζατε. Οπότε βρήκα την κονσόλα που θα το λιώσω μετά από αυτό το βίντεο. Απόδειξη ότι δεν είχε καμία σχέση το ντέμο με την πραγματικότητα και ότι βιάζεστε να το κρίνετε. Εντάξει καλό το φιφα08 αλλά μετά από αυτό πορώθηκα άσχημα... kala milame gia ti mera kai ti nikta edo nomiza oti eixe bgei tos pes 2009 kala thas mas trelanete pou ti blepete ti diafora?!einai kai se xalia analisi to videaki episis o rithmos mou fenete pio grigoros apo oti sto pc kai sto 360 to exo katebasei kai sta 2 ti na po tora den xero peri orexeos...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.