Blackjim Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 The french magazine Joypad gave PES 2008 a 7/10. They aprreciated cosmetic improvements (new animations and good looking faces on replays) but thought the game was too arcadey, and overall a lazy job from Konami. The shocking news is they gave Fifa a higher score for the 1st time ever, with a 8/10. http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=7983360&postcount=143 lol , mi postareis tetoia re pr1v , tha skisei ta rouxa tou o allos :mrgreen: ( asxeta an pote den empistevomai reviews kai vathmologies apo periodika/sites , de perimena pantws kanenan na dwsei sto fifa vathmo panw apo to pes , gia evnoitous marketing logous 8) )
nzeppos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Μόλις έπαιξα 2-3 παιχνίδια στη νεοαφιχθείσα demo έκδοση για PC και μου φάνηκε ίδιο με του 360. Απλώς είχε λιγότερο stuttering. Η ίδια ταχύτητα επιπέδου Kick Off 2, ίδιες κινήσεις και αίσθηση, ίδια γραφικά, όλα πανομοιότυπα. Αν θεωρήσουμε ότι η τελική έκδοση του παιχνιδιού θα λύσει τα όποια τεχνικά προβλήματα του demo (stutter, ταχύτητα κλπ) τότε φέτος με βλέπω να παίζω το PES2008 στο PC (κυρίως λόγω online) και το FIFA08 στο 360.
littlelouievegos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Μόλις έπαιξα 2-3 παιχνίδια στη νεοαφιχθείσα demo έκδοση για PC και μου φάνηκε ίδιο με του 360. Απλώς είχε λιγότερο stuttering. Η ίδια ταχύτητα επιπέδου Kick Off 2, ίδιες κινήσεις και αίσθηση, ίδια γραφικά, όλα πανομοιότυπα. Αν θεωρήσουμε ότι η τελική έκδοση του παιχνιδιού θα λύσει τα όποια τεχνικά προβλήματα του demo (stutter, ταχύτητα κλπ) τότε φέτος με βλέπω να παίζω το PES2008 στο PC (κυρίως λόγω online) και το FIFA08 στο 360. Ακριβως αυτο.. Βασικα η εκδοση, port απο το 360 πρεπει να ειναι μεχρι και τα joystick του 360 εχει στα player settings..Πανομοιοτυπη.. Εκτος απο το γεγονος οτι εγω δεν παρατηρησα το παραμικρο stuttering στην PC version.. Και πιστευω οτι αν εν τελει φτιαχτουν τα προβληματα για τις κονσολες το ιδιο ακριβως θα γινει και για το PC.. Το καλο με την PC version ειναι τα τρομερα patch τα οποια κανουν το PES αλλο παιχνιδι πολλες φορες..Συν φυσικα το online και το γεγονος οτι χρησιμοποιεις οτι joystick θες.. Εγω εχω του ps2 τα joystick στο PC..
MiltoZ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 lol , mi postareis tetoia re pr1v , tha skisei ta rouxa tou o allos :mrgreen: ( asxeta an pote den empistevomai reviews kai vathmologies apo periodika/sites , de perimena pantws kanenan na dwsei sto fifa vathmo panw apo to pes , gia evnoitous marketing logous 8) ) Τα πήρανε από την ΜS για να θάψουν το pro που είναι παιχνίδι του ps3 (στις καρδιές μας)
Blackjim Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Τα πήρανε από την ΜS για να θάψουν το pro που είναι παιχνίδι του ps3 (στις καρδιές μας)Les e? Tous alites... Auto to Joypad exei site? 'H apla kapoios diavase to periodiko kai to anefere?
ProEvoFan Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 ox den th palevo k fetos me ton alkooliko ton adriano...imarton..pali ola mesa pane.... exei na paiksei de ksero k go apo pote + oti me ta 8aria apta nyxtoperpatimata oute th bala de vlepei pasa na kanei...eleos..xaxaxa...
polakis21 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Ένα τεράστιο μπράβο στους Γάλλους για την παγκόσμια πρωτοτυπία τους! ΕΚΑΝΑΝ REVIEW ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ!!!! Χαχχαχαχαχαχαχαχαχα. Πολύ πλάκα. Έκραξαν το φιφα και λένε ας κράξουμε και το pro για να πατσίσουμε! Καλά τί review έκαναν στο pro? από το demo του Αυγούστου της έκθεσης στην γερμανία? Χαχα Η 25η Οκτώβρη είναι κοντά... Πάντως έγραψα σήμερα το φιφα. Καλούτσικο αλλά κουραστικό. Καλά οι τερματοφύλακες είναι για γέλια έτσι?
speedy23 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Ρε παιδια σορυ αλλα ρωτησα στο xbox360 topic αλλα κανεις δεν απαντησε.Μου εστειλε το demo του pro ο θειος και το εγραψα με το Nero ως udf/iso αλλα δεν το αναγνωριζει.Πως πρεπει να το γραψω ωστε να παιξω το demo?
michalakis_than Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Γράψε τι iso κανονικά (πχ με το IMG Burn) και μετά μόλις βάλεις το dvd μέσα θα λέει mixed disk ή κάτι τέτοιο. Πήγαινε στν καρτέλα games του "desktop" και πήγαινε στο demos and more (έτσι νομίζω λέει). Πάτα εκεί και θα το βρεις...
polakis21 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Παιδιά μπορώ να πω από τα ντέμο για pc και 360 ότι το παιχνίδι έχει ελλείψεις και λάθη που ενοχλούν. Ξέρετε ότι είμαι υπέρμαχος του pro (το έχω λιώσει και είναι γνωστό), αλλά αν στην τελική έκδοση δεν ρίξουν την ταχύτητα λίγο γενικά, την ταχύτητα πάσας και ιδίως της σέντρας, να περνάς λίγο πιο δύσκολα τον παίκτη, καθώς και τις βλακείες των τερματοφυλάκων τότε θα έχουμε πρόβλημα από το φιφα08 που βελτιώθηκε πάρα πολύ στις κονσόλες. Είμαι κάτοχος ps3,xbox360,wii και pc και περιμένω με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αρχικά το ντέμο για ps3 την πέμπτη, αλλά και την τελική έκδοση για ps3 που λένε ότι θα είναι πιο αργή και πιο smooth! Όσο για το review των Γάλλων με το 7άρι/10 στο pro. Αυτοί τί έκαναν review το πρώιμο ντέμο του 360 της έκθεσης της Γερμανίας του Αυγούστου που ήταν χάλια και το έκραξαν όλοι? Αφού αυτό το ντέμο παίζουμε και εμείς. Υπάρχουν άπειρα preview που λένε ότι οι τελικές εκδόσεις του pro2008 είναι κλάσεις ανώτερες από αυτό το ντέμο. Υπομονή και θα δείτε ότι το φιφα θα πέσει και το pro θα είναι No1 και πάλι... Ειδικά πιστεύω ότι σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, η έκδοση για ps3 θα είναι η καλύτερη...
teofross Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Παιδιά μπορώ να πω από τα ντέμο για pc και 360 ότι το παιχνίδι έχει ελλείψεις και λάθη που ενοχλούν. Ξέρετε ότι είμαι υπέρμαχος του pro (το έχω λιώσει και είναι γνωστό), αλλά αν στην τελική έκδοση δεν ρίξουν την ταχύτητα λίγο γενικά, την ταχύτητα πάσας και ιδίως της σέντρας, να περνάς λίγο πιο δύσκολα τον παίκτη, καθώς και τις βλακείες των τερματοφυλάκων τότε θα έχουμε πρόβλημα από το φιφα08 που βελτιώθηκε πάρα πολύ στις κονσόλες. Φιλε τωρα νομιζω εισαι αντεικμενικος.Και εγω αυτα βλεπω.ΑΝ τα αλλαξουνε ολα αυτα ακριβως που λες τοτε θα ειναι καλο.
anamenos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Παιδιά μπορώ να πω από τα ντέμο για pc και 360 ότι το παιχνίδι έχει ελλείψεις και λάθη που ενοχλούν. Ξέρετε ότι είμαι υπέρμαχος του pro (το έχω λιώσει και είναι γνωστό), αλλά αν στην τελική έκδοση δεν ρίξουν την ταχύτητα λίγο γενικά, την ταχύτητα πάσας και ιδίως της σέντρας, να περνάς λίγο πιο δύσκολα τον παίκτη, καθώς και τις βλακείες των τερματοφυλάκων τότε θα έχουμε πρόβλημα από το φιφα08 που βελτιώθηκε πάρα πολύ στις κονσόλες. Είμαι κάτοχος ps3,xbox360,wii και pc και περιμένω με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αρχικά το ντέμο για ps3 την πέμπτη, αλλά και την τελική έκδοση για ps3 που λένε ότι θα είναι πιο αργή και πιο smooth! Όσο για το review των Γάλλων με το 7άρι/10 στο pro. Αυτοί τί έκαναν review το πρώιμο ντέμο του 360 της έκθεσης της Γερμανίας του Αυγούστου που ήταν χάλια και το έκραξαν όλοι? Αφού αυτό το ντέμο παίζουμε και εμείς. Υπάρχουν άπειρα preview που λένε ότι οι τελικές εκδόσεις του pro2008 είναι κλάσεις ανώτερες από αυτό το ντέμο. Υπομονή και θα δείτε ότι το φιφα θα πέσει και το pro θα είναι No1 και πάλι... Ειδικά πιστεύω ότι σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, η έκδοση για ps3 θα είναι η καλύτερη... an einai alithia pou les pragmatika einai adikaiologitoi...
mixalisss Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 den mporo na se katalabo tis endeixeis pou tis exeis dei?! perimene na bgei kai sta 2 kai arxise meta tin kritiki
speedy23 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Γράψε τι iso κανονικά (πχ με το IMG Burn) και μετά μόλις βάλεις το dvd μέσα θα λέει mixed disk ή κάτι τέτοιο. Πήγαινε στν καρτέλα games του "desktop" και πήγαινε στο demos and more (έτσι νομίζω λέει). Πάτα εκεί και θα το βρεις... Ευχαριστω αλλα παλι δεν δουλευει.Μου γραφει αυτο με το "mixed",παω εκει που μου ειπες αλλα δεν υπαρχει τιποτα.Με τo img burn,μου βγαζει unrecognised disc.Ετοιμαζομαι για λιντσαρισμα τωρα αλλα πρεπει να ρωτησω:Πρεπει να την εχω φλασαρει την κονσολα για να παιξει το demo? Επισης το demo ηταν σε κατασταση 11 κομματιων rar τα οποια τα εκανα extract ωστε να γραψω το 1 αρχειο που εχουν μεσα.Μηπως δεν επρεπε να γινουν extract?
mixalisss Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Ευχαριστω αλλα παλι δεν δουλευει.Μου γραφει αυτο με το "mixed",παω εκει που μου ειπες αλλα δεν υπαρχει τιποτα.Με τo img burn,μου βγαζει unrecognised disc.Ετοιμαζομαι για λιντσαρισμα τωρα αλλα πρεπει να ρωτησω:Πρεπει να την εχω φλασαρει την κονσολα για να παιξει το demo?Επισης το demo ηταν σε κατασταση 11 κομματιων rar τα οποια τα εκανα extract ωστε να γραψω το 1 αρχειο που εχουν μεσα.Μηπως δεν επρεπε να γινουν extract? an sou grafei media mixed cd pigene stin alli kartela pou leei demos mpes mesa k kato apo ta alla demo pou isos exeis katebasei tha grafei kai pes 2008 etsi eixa mperdeutei kai ego
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.