Blackjim Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 http://www.computerandvideogames.com/player.php?mode=article&id=1119 no comments , dystixws...
anamenos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 vasika sto telos leei oti to PES tha einai to kalitero paixnidi tis xronias kati pou amfisvitw egw
Daredevil Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Ναι σήμερα βρήκαν να το βγάλουν σου πετάω για θεσσαλονίκη... Από δευτέρα εντυπώσεις
littlelouievegos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 OMGWTFBBQ Katebainei .. Will post impressions asap
SPANK Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 full yparxei pouthena??? to exei kanenas theios??
polakis21 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Λοιπόν μετά από λιώσιμο του demo σας παραθέτω την άποψή μου: Το παιχνίδι είναι απείρως καλύτερο από το pro6 σε όλα του τα σημεία. Έχει τέλειες φάτσες, φοβερά δίχτυα, καλό γρασίδι (αν και φαίνεται κομμένο σε σημεία, θέμα που ελπίζω να διορθωθεί στην τελική έκδοση), λεπτομέρεια στους διαιτητές (ο ref σφυρίζει κανονικά πχ) ενώ το φιφα08 δεν έχει καν διαιτητές ας πούμε, καλό ήχο, πιο αργό τέμπο (εκεί που θες όμως και σε παίρνει δίνεις και γρήγορο ρυθμό), εμφανή διαφορά στα στατιστικά των παικτών (πχ ο henry δεν πιάνεται σε σπριντ από ένα αργό στόπερ), πιο αργά στριψίματα και ντρίμπλες παικτών, ακούγονται βογκητά σε κόντρες παικτών, τα σουτ είναι πιο δύσκολα, οι θεατές καλύτεροι από το pro6. Δεν κατάφερα να κάνω την ντρίμπλα Κ.Ρονάλντο αλλά και το dive...Η ταχύτητα είναι σαφώς πιο γρήγορη από το φιφα αλλά παρακάτω θα παραθέσω την άποψή μου για την ταχύτητα. Πάμε στα αρνητικά τώρα: Έντονο framerate πρόβλημα στην παρουσίαση των ομάδων και στα replay όπου το framerate πέφτει. Το γρασίδι σε πολλά κοντινά φαίνεται πιξελιασμένο και με γραμμές, και κάποιο antialising πρόβλημα μέσα στο γήπεδο όπου εμφανίζεται μια διάφανη γραμμή μέσα στο γήπεδο που ακολουθεί το παιχνίδι κάποιες φορές και είναι ενοχλητική. Ελπίζω αυτά τα οπτικά προβλήματα να διορθωθούν στην τελική έκδοση, αφού αυτή η έκδοση είναι ίδια με της έκθεσης στην Γερμανία, 70% ολοκληρωμένο δηλαδή. Αν δεν διορθωθούν θα έχουμε πρόβλημα, αλλά δεν το πιστεύω. Πάντως τα πράγματα φαίνονται καλύτερα στην έκδοση ps3 όπως διαβάζω από preview σημερινά, που λένε ότι η ps3 έκδοση έχει καλύτερο gameplay και πιο αργό τέμπο, αλλά και πιο smooth κίνηση. Θα το προτιμήσω πάντως στο ps3 λόγω χειριστηρίου και option file. Αν είναι και ένα κλικ καλύτερο, ακόμα πιο καλά. Αυτά για πρώτη εντύπωση. Γενικά το διακέδασα το demo και νομίζω ότι η τελική έκδοση θα μας πορώσει! Πάντως είναι μακράν πιο πορωτικό και διασκεδαστικό από το pro6 και το φίφα08 demo το οποίο το θεωρώ βαρετό και κουραστικό και unresponsive. Και τώρα πάμε στο θέμα της ταχύτητας: Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα διότι γίνεται πολύς λόγος για την ταχύτητα του παιχνιδιού. Λένε πολλοί ότι το φιφα08 είναι πιο αργό και ρεαλιστικό σε σχέση με το pro08 που είναι και καλά γρήγορο και μη ρεαλιστικό. Αυτό είναι όμως λάθος για μένα. Σε ένα πραγματικό παιχνίδι ποδοσφαίρου σε 90' γίνονται περίπου 10-15 σουτ από κάθε ομάδα. Έτσι και στο pro2008 (ή και στα προηγούμενα pro) η ταχύτητα είναι ανάλογη με τον χρόνο που παίζεται. Μπορεί κάποιος να παίζει το 90λεπτο με καθαρό χρόνο όμως 10 λεπτά. Σε αυτά τα 10 λεπτά που αντιπροσωπούν το 90λεπτο πρέπει να γίνεται και ορισμένος αριθμός φάσεων. Η κονάμι το έχει πετύχει αυτό, θυσιαζοντας την ταχύτητα του παιχνιδιού κάνοντας το σαφώς πιο γρήγορο από το Φιφα08. Αυτό που εννοώ είναι ότι ενώ το φιφα08 φαίνεται πιο ρεαλιστικό, στην ουσία δεν είναι διότι στο 90λεπτο (που σε πραγματικό χρόνο είναι 8λεπτο πχ), οι ομάδες κάνουν ελάχιστες φάσεις που δεν αντιπροσωπεύουν το πραγματικό 90λεπτο. Το φιφα θα μου άρεσε μόνο αν ήταν πραγματικά 90λεπτα τα παιχνίδια του φιφα για να μπορέσω να χαρώ τον αργό αυτό ρυθμό. Αυτό όμως επειδή δεν γίνεται σας λέω το εξής: PRO EVO 2008 ALL THE WAY BABY...
polakis21 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Το ντέμο για ps3 θα βγεί μάλλον Πέμπτη 27 Σεπτέμβρη και για PC αυτή την Δευτέρα Τρίτη...
littlelouievegos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν μου αρεσε καθολου η κινηση των παικτων. Αποτομο γυρισμα του παιχτη που σε καποιες φασεις μου θυμιζει Winning eleven στο ps2. Ξενερωσα με αυτο.. Δεν εχει να κανει με το tempo του παιχνιδιου αυτο που λεω ειναι καθαρα θεμα gameplay.. Κατα τα αλλα φοβερα προσωπα, καλος κοσμος, χορταρι οπως εχει σχολιαστει κατα καιρους θελει φτιαξιμο, τα σουτ πολυ καλυτερα, οι σεντρες και παλι μου θυμιζουν winning eleven πολυ αποτομες, ντριπλες καλες και μαρκαρισμα και διεκδικησεις καλυτερο απο το 6. Ο διαιτητης αυστηροτατος και δεν φειδεται καρτων.. Γουσταρω αν δεν εχει και τα ιδια bug με τα μυστηρια τακλιν - δεν τα σφυριζω φαουλ και περνω 84532535 κοντρες γιατι ειμαι ο μαμαω ταδε στην τελικη version τοτε ειμαστε οκ.. Εαν παραμεινει ετσι στην τελικη εκδοση και για το ps3 θα ειναι απογοητευση για εμενα.. Το gameplay με ξενερωνει αφανταστα και με γυρισε σε εποχες winning eleven.. Αν και εχω την εντυπωση οτι παλι χαλαροτατα στην pc version θα καταληξω που παντα εχει πιο αργο, μεστο gameplay με πιο ρεαλιστικο ελεγχο του παικτη και ας βασιζεται παντα στην ιδια engine.. Οι χρηστες του ps2 πολλες φορες δεν καταλαβαινουν γιατι το λεμε αυτο, γιατι το gameplay διαφερει αρκετα μεταξυ psx και pc.. Και φετος ειδικα αν ειναι στις κονσολες ετσι ο ελεγχος του παικτη βουρ για pc..
polakis21 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν νομίζω ότι θα είναι απογοήτευση η έκδοση για ps3, ίσα ίσα... Δεν βλέπω κάτι αρνητικό σε σέντρες. Μια χαρά είναι... Ε οχι και εποχές winning eleven ps2 το gameplay. Μην τρελαθούμε και τελείως. Όντως το τρέξιμο στο ένα δύο είναι υπερβολικά πάπιας και λιγο κουλό, αλλα θέλουν να τονίσουν την ένταση του σπριντ...
schumacher_ Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Και μία ερώτηση τεχνικής φύσεως... το παιχνίδι αποτελείται ακόμα από αρχεία του τύπου 0_text κλπ, ή έχει αλλάξει η δομή του? ΥΓ: να πω την αλήθεια, δεν ξέρω πώς ήταν το παιχνίδι στο xbox, αλλά φαντάζομαι θα έχει την ίδια μορφή όπως και στα ps2-pc...
pigos23 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Ασχοληθηκα κ εγω σημερα με το pro. Υπαρχει μια σχετικη προοδος στα γραφικα ενω το gameplay παραμενει στα γνωστα,υψηλα επιπεδα που εχουμε συνηθησει. Σε σχεση με το fifa ειναι κατωτερο στα γραφικα κ δεν ειναι τοσο ρεαλιστικο. Επισης μου την εσπασε που δεν μπορω να παιξω διπλο στο demo του pro.
anamenos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν μου αρεσε καθολου η κινηση των παικτων. Αποτομο γυρισμα του παιχτη που σε καποιες φασεις μου θυμιζει Winning eleven στο ps2. Ξενερωσα με αυτο.. Δεν εχει να κανει με το tempo του παιχνιδιου αυτο που λεω ειναι καθαρα θεμα gameplay.. Κατα τα αλλα φοβερα προσωπα, καλος κοσμος, χορταρι οπως εχει σχολιαστει κατα καιρους θελει φτιαξιμο, τα σουτ πολυ καλυτερα, οι σεντρες και παλι μου θυμιζουν winning eleven πολυ αποτομες, ντριπλες καλες και μαρκαρισμα και διεκδικησεις καλυτερο απο το 6. Ο διαιτητης αυστηροτατος και δεν φειδεται καρτων.. Γουσταρω αν δεν εχει και τα ιδια bug με τα μυστηρια τακλιν - δεν τα σφυριζω φαουλ και περνω 84532535 κοντρες γιατι ειμαι ο μαμαω ταδε στην τελικη version τοτε ειμαστε οκ.. Εαν παραμεινει ετσι στην τελικη εκδοση και για το ps3 θα ειναι απογοητευση για εμενα.. Το gameplay με ξενερωνει αφανταστα και με γυρισε σε εποχες winning eleven.. Αν και εχω την εντυπωση οτι παλι χαλαροτατα στην pc version θα καταληξω που παντα εχει πιο αργο, μεστο gameplay με πιο ρεαλιστικο ελεγχο του παικτη και ας βασιζεται παντα στην ιδια engine.. Οι χρηστες του ps2 πολλες φορες δεν καταλαβαινουν γιατι το λεμε αυτο, γιατι το gameplay διαφερει αρκετα μεταξυ psx και pc.. Και φετος ειδικα αν ειναι στις κονσολες ετσι ο ελεγχος του παικτη βουρ για pc.. pragmatika to prose3a persi auto, i alithia na legete (apo ena fifa fan ) oti to PES sto PC einai diaforetiko os pros to kalitero. To prose3a apo persi giauto sta net ginontai tosa polla tournaments(pes6 PC > PES6 PS2 +XBOX360)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.