phovos666 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Γεια σας παιδες, Διαβαζω εδω και λιγες μερες το θεμα απο την αρχη και εχω να παραθεσω μια αποψη για την διαφορα στην χωρητικοτητα. Εγω θυμαμαι οτι οταν ειχε γινει η παρουσιαση του blu ray, ειχαν πει για τα παιχνιδια οτι επειδη δεν χρειαζεται ακομα ολη η χωρητικοτητα θα περιεχουν και τα δυο format Pal/NTSC στο ιδιο δισκακι για να βγαινουν απο μια γραμμη παραγωγης. Μηπως αυτο θα γινει και δεν θα υπαρχει ποιοτικη διαφορα στα γραφικα κτλ. στις δυο κονσολες;
ProEvoFan Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 gia demo exoume tpt? alal an einai to demo sto gipedo ayto pou einai ola ta videakia pou einai akoureyto k xorafe na mou leipei...theleo kouremeno oraio gipedo opos eixame dei se screenshots!
polakis21 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Στην Κονάμι δεν μπορουν να καταλάβουν ότι ο κόσμος ζητάει ένα λίγο πιο αργό ποδοσφαιράκι? Εκει στην Ιαπωνία έτσι παίζουν μπάλα? Ρε Κοναμι καντο λίγο πιο αργό να πουλήσεις μέχρι και στο διαστημα. Έλεος...
ProEvoFan Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 kala plaka kaneis? thymasai pos phgainan oi notiokoreates sto mundial? kaneis de tous eftane! xaxaxa
polakis21 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 http://www.winningelevenblog.com/2007/09/tgs-07-winning-eleven-update.html Winning Eleven 2008 και Winning Eleven 11 για την Ιαπωνία μέσα στο έτος! Τί μας ετοιμάζεις Κονάμι πάλι?
polakis21 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 PES 2008 PC DEMO? http://www.winningelevenblog.com/2007/09/pes-2008-pc-demo-on-way.html Άντε ρε Κονάμι βγάλε κανά demo, έστω και σε PC μπας και δούμε άσπρη μέρα...
Blackjim Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Demo: PES 2008 Content: PES 2008 Demo Price: Free Availability: Not available in Asia or North America Dash Text: [<ESRB EN>] A stunningly real, breathtakingly beautiful football game! That's PES 2008! Download, play and tell your friends "This is My Game". Size: 1.18 GB
aggelos7 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 δεν μπορω να το παρω απο xboxlive λογω του οτι εχω φαει ban. θα το κατεβασω απο αλλη πηγη. Να σας ρωτησω κατι. Σε τι δισκακι το γραφω? Σε DVD5 +R ή -R ? ή σε DL ? αν το γραψω σε DL χρειαζεται να βαλω το layerbreak? Ευχαριστω πολυ.
Blackjim Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 δεν μπορω να το παρω απο xboxlive λογω του οτι εχω φαει ban. θα το κατεβασω απο αλλη πηγη. Να σας ρωτησω κατι.Σε τι δισκακι το γραφω? Σε DVD5 +R ή -R ? ή σε DL ? αν το γραψω σε DL χρειαζεται να βαλω το layerbreak? Ευχαριστω πολυ. Ta demo pou katevazeis apo to internet ( torrent newsgroup i otidipote allo ) ta grafeis kai se aplo DVD.Egw to grafw se Rewritable gia na vazw opoia demo thelw Aplo einai , an to katevaseis leei ti fakelous kaneis kai pws to grafeis ( UDF ktl ).
schumacher_ Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Περιμένουμε εντυπώσεις και pics, έτσι??
polakis21 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Νέα review αναφέρουν ότι το gameplay στο ps3 είναι καλύτερο. Αντε μπας και παίξουμε τίποτα στο ps3. Αν δεν έκανε και καλύτερο στο ps3 o seabass το pro2008 τότε... http://www.gamepro.fr/actualites/14331/pes-2008/
polakis21 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Πρώτες κριτικές στο evo-web μιλάνε για πολύ καλό αλλά πολύ πιο γρήγορο από το φιφα και αυτό με ανησυχεί... Στο ps3 λένε πάντως για πιο αργό ρυθμό. Για να δούμε...
Blackjim Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 polakis diavazeis mono ta sxolia tou konami-boy ThomasGOAL i mou fainetai? pantws kathontai kai sfazontai gia to poio tha vgaloun kalytero game , sa mikra paidakia. Osoi eiste kollimenoi me to pro tha synexisete na paizete pro , aplo einai. Ti katheste kai psaxnete preview kai demo ktl...
isspro Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Osoi eiste kollimenoi me to pro tha synexisete na paizete pro , aplo einai. Ti katheste kai psaxnete preview kai demo ktl... ετσι ειναι... και εγω μεσα σ'αυτους ειμαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.