Προς το περιεχόμενο

The official *Pro Evolution Soccer 2008* topic || Next-gen version ( PS3/X360 )

Blackjim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδες,

Διαβαζω εδω και λιγες μερες το θεμα απο την αρχη και εχω να παραθεσω μια αποψη για την διαφορα στην χωρητικοτητα.

Εγω θυμαμαι οτι οταν ειχε γινει η παρουσιαση του blu ray, ειχαν πει για τα παιχνιδια οτι επειδη δεν χρειαζεται ακομα ολη η χωρητικοτητα θα περιεχουν και τα δυο format Pal/NTSC στο ιδιο δισκακι για να βγαινουν απο μια γραμμη παραγωγης.

Μηπως αυτο θα γινει και δεν θα υπαρχει ποιοτικη διαφορα στα γραφικα κτλ. στις δυο κονσολες;

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Στην Κονάμι δεν μπορουν να καταλάβουν ότι ο κόσμος ζητάει ένα λίγο πιο αργό ποδοσφαιράκι? Εκει στην Ιαπωνία έτσι παίζουν μπάλα?

Ρε Κοναμι καντο λίγο πιο αργό να πουλήσεις μέχρι και στο διαστημα. Έλεος...

Δημοσ.

δεν μπορω να το παρω απο xboxlive λογω του οτι εχω φαει ban. θα το κατεβασω απο αλλη πηγη. Να σας ρωτησω κατι.

Σε τι δισκακι το γραφω? Σε DVD5 +R ή -R ? ή σε DL ? αν το γραψω σε DL χρειαζεται να βαλω το layerbreak?

Ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.
δεν μπορω να το παρω απο xboxlive λογω του οτι εχω φαει ban. θα το κατεβασω απο αλλη πηγη. Να σας ρωτησω κατι.

Σε τι δισκακι το γραφω? Σε DVD5 +R ή -R ? ή σε DL ? αν το γραψω σε DL χρειαζεται να βαλω το layerbreak?

Ευχαριστω πολυ.

Ta demo pou katevazeis apo to internet ( torrent newsgroup i otidipote allo ) ta grafeis kai se aplo DVD.

Egw to grafw se Rewritable gia na vazw opoia demo thelw ;)

Aplo einai , an to katevaseis leei ti fakelous kaneis kai pws to grafeis ( UDF ktl ).

Δημοσ.

Πρώτες κριτικές στο evo-web μιλάνε για πολύ καλό αλλά πολύ πιο γρήγορο από το φιφα και αυτό με ανησυχεί...

Στο ps3 λένε πάντως για πιο αργό ρυθμό. Για να δούμε...

Δημοσ.

polakis diavazeis mono ta sxolia tou konami-boy ThomasGOAL i mou fainetai? ;)

pantws kathontai kai sfazontai gia to poio tha vgaloun kalytero game , sa mikra paidakia.

Osoi eiste kollimenoi me to pro tha synexisete na paizete pro , aplo einai. Ti katheste kai psaxnete preview kai demo ktl...

Δημοσ.
Osoi eiste kollimenoi me to pro tha synexisete na paizete pro , aplo einai. Ti katheste kai psaxnete preview kai demo ktl...

ετσι ειναι...

και εγω μεσα σ'αυτους ειμαι :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...