Προς το περιεχόμενο

The official *Pro Evolution Soccer 2008* topic || Next-gen version ( PS3/X360 )

Blackjim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλε Nick, και εγω συμφωνω με οσα λες και παιζω το προ για τους ιδιους λογους με εσενα.καμια αντηρηση σε ολα.Απλα επειδη εχω "επενδυσει" καπια χρηματα στο θεμα κονσολας θελω να παιζω το προ πχ και με απαιχτα γραφικα και οχι να βλεπω τα ιδια απο το pro3.Συν το οτι δεν με ενδιαφερει αν το προ ειναι καλυτερο απο το φιφα.Αν το φιφα βγει καλυτερο φετος μαγκια τους ,θα παιζω αυτο πολυ περισσοτερο.Αλλα οσον αφορα την κοναμι απλα λεω οτι εμεις σαν καταναλωτες αγοραστες και πελατες τους θα πρεπει να μας ενδιαφερουν και τα γραφικα και ολες οι βελτιωσεις που κανουν οταν μας πουλανε ενα προιον και μας το διαφημιζουνε για αναβαθμισμενο καλυτερο απο το προηγουμενο κλπ.Αλλιως αν παραδειγμα για οπιοδηποτε game λεω τωρα ετσι μην παρεξηγηθω, αν ειναι να εχει ιδιο ηχο και χειροτερο απο το προηγουμενο,ιδια γραφικα ιδια κλπ κλπ τοτε γιατι να μην τους κραξει ενας αγοραστης? Και ξαναλεω δεν το λεω για το προ γρνικα μιλαω ,νομιζω οτι πρεπει να εχουμε απαιτησεις με τα λεφτα που δινουμε και τις κονσολες που αγοραζουμε

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

hmm , nai , einai i panatha. Alla oi paixtes poioi einai!!!! :P :p

Καλά... πολλά θες, να έχει και φτιαγμένα πρόσωπα από τον Παναθηναϊκό...

Χαριστέας και Κυριάκος πάντως φαίνονται πολύ καλοί στη 2η φωτο!!

Δημοσ.

Καλά πλάκα μας κάνουν?

Πού είναι η ΑΕΚ που έλεγαν ρε παιδιά?Ελεος πια!!!!

Ούτε τώρα δεν μας έβαλαν? Εμείς είμασταν πέρσι τσάμπιονς λιγκ και φέτος προκριμάτικά, τον ΠΑΟ βάλανε? Έλεος ρε Κονάμι! Ελπίζω να μην είναι η τελική απόφαση να μην είναι η ΑΕΚ μέσα. Στο psm3 έλεγε και για ΑΕΚ μέσα πάντως...

Καλά προτίμησαν να μην έχουν Rivaldo στο παιχνίδι? Έλεος...

Δημοσ.
Καλά... πολλά θες, να έχει και φτιαγμένα πρόσωπα από τον Παναθηναϊκό...

Χαριστέας και Κυριάκος πάντως φαίνονται πολύ καλοί στη 2η φωτο!!

Nai , giati exoun polles omades kai de prolavainoun na ta ftiaksoun e? :???:
Δημοσ.

Σε άλλο site διάβασα ότι θα έχει σύνολο 250 ομάδες και ότι θα παρουσιασούν και άλλα Licenses στην συνέχεια. Οπότε ακόμα ελπίζω για ΑΕΚ. Δεν μπορεί το psm3 να έγραψε ότι η ΑΕΚ θα είναι official και ξαφνικά να μην μπει...

Δημοσ.

Επίσης ο Thomasgoal από το evo-web, ο οποίος έχει τα κονέ και γνωρίζει πληροφορίες πριν από εμάς, μου είχε πει πριν από 2 μήνες ότι η εθνική Ελλάδας θα ήταν licensed, όταν δεν αναφερόταν αυτό πουθενά. Στην πρώτη σελίδα με τις πληροφορίες για το νέο παιχνιδι στην κατηγορία στο evo-web έχει και την ΑΕΚ στην λίστα με τις licensed teams. Βγήκα λοιπόν εγώ στο evo-web και έκραξα λέγοντας, ντροπή σου κονάμι που δεν βάζεις ΑΕΚ ενώ το είχες πει κλπ και βάζεις μόνο Εθνική Ελλάδας και ΠΑΟ! Και μου στέλνει μύνημα ο Thomasgoal χθες το βράδυ και μου λέει: ''Polakis κοίτα την πρώτη σελίδα, λέει ακόμα ΑΕΚ Athens. Δεν το έβγαλα γιατί θα παρουσιαστούν και άλλα licenses μέχρι τον Οκτώβριο, και η ΑΕΚ είναι σίγουρα μέσα!''

Οπότε με καθυσήχασε ο Thomas διότι τον πιστεύω. Σε όσα μου έχει πει έχει πέσει μέσα...Οπότε και η ΑΕΚΑΡΑ στο παιχνίδι παιδιά...

Δημοσ.
Nai , giati exoun polles omades kai de prolavainoun na ta ftiaksoun e? :???:

Το είπα από την άποψη ότι δε νομίζω να δώσουν τόση σημασία σε ελληνική ομάδα... θα φτιάξουν τους παίχτες που είναι γενικώς γνωστοί και τους υπόλοιπους θα τους αφήσουν χύμα...

Δημοσ.
Τι σε κανει να πιστευεις οτι θα ειναι καλυτερο στο Ps3?

Mηπως φημες ,αμφιβολου προελεύσεως?

Η εχει πει κατι η Sony ή η Κοναμι?

Στο λεω αυτο γιατι τα εχετε ηδη ετοιμα τα post του τυπου ''σας κοροιδευει η sony'' και τα γνωστα.

Αν το λες για καποιους που απλα πιστευουν οτι θα ειναι καλυτερο στο ps3 τοτε σε αυτους θα μπορεις να τα χωσεις και θα εχεις δικιο αν τελικα δεν ειναι καλυτερο.

Μονο που θα πρεπει να ψαξεις σε αλλα φορουμ,γιατι εδω δεν εχει υποστηριξει κανεις κατι τετοιο.

Δεν ξέρω αν θα είναι καλύτερο, χειρότερο ή το ίδιο ακριβώς. Πάντως τα 18gb vs 7gb toy xbox έχουν διαφορά. Αυτά τα gb διαφορά προσφέρουν λιγότερα συμπιεσμένα γραφικά και ήχο με αποτέλεσμα καλύτερα γραφικά στο σύνολο και περισσότερα fps στο τελικό αποτέλεσμα. Δεν είναι και πυρηνική φυσική το πράγμα. Τώρα το μόνο που μένει είναι να δούμε αν θα τηρηθούν οι υποσχέσεις...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...