Προς το περιεχόμενο

The official *Pro Evolution Soccer 2008* topic || Next-gen version ( PS3/X360 )

Blackjim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγω απο το τελευταιο βιντεο του privateer για το προ, αυτο που εχω να πω ειναι οτι μπορει να μην ειναι 'next gen' απο γραφικα και εντυπωσιασμο πχ, παντως, απο οτι βλεπω(βεβαια μιλαμε για διπλο) παιφτουνε κορμια κυριολεκτικα.Μου θυμιζει το φιλικο παιχνιδι Αγγλια-Γερμανια πριν απο κατι μερες.Κολαση γινεται.και αυτο που γουσταρω πολυ ειναι οτι παρολο που γινονται κοντρες και τακλιν και πολλες φορες σαβουριαζονται οι παικτες κανονικα ΔΕΝ δεινεται φαουλ και το παιχνιδι συνεχειζεται και εχει ωραια και ρεαλιστικη ροη.Τωρα παιδια απο γραφικα και next gen που λεμε δεν μπορουμε να το καταδικασουμε απο τωρα γιατι αλλο να βλεπεισ ενα βιντεο με μικρουλα αναλυση χαλια και αλλο να το βλεπεις μπροστα σου σε HDTV.Eπισης next gen ορος δεν ειναι μονο στα γραφικα για τα παιχνιδια αλλα περιλαμβανει και το gameplay και το ΑΙ κλπ που μπορει να αναπτυξει ενα game οταν εκμεταλλευεται το cpu πχ μιας nextgen κονσολας.

Δημοσ.
Symfwna me thn logikh tou pds13 ayto edw den einai next gen

Kοιτα απο τα βιντεο δεν μπορεις να βγαλεις συμπερασματα αλλα εγω θα σου πω οτι βλεπω διαφορες.Μην το πατε στα γραφικα.

Sorry alla egw den mborwn na to dextw. Persy o idios o seabass elege pws h ekdosh tou 360 einai h next gen. Exei thn nea mhxanh grafikwn kai panw se ayth 8a exelixoume ta nea pro.

Ε τι να πει?Οτι σας δινω το Pes 6 του ps2?

Οσοι γνωριζουν απο προ καταλαβαν με τι μια οτι ειναι το ιδιο.

Πρεπει καποια στιγμη να θεωρησουμε ως δεδομενο οτι το pes6 δεν ηταν next gen για να συνεχισουμε την κουβεντα και οτι αν δεν ειναι και το νεο Pro next gen,απλα δεν θα υπαρξει νεας γενιας προ.

Me ta nea video einai fanero pws exoume ena pro 6 (full Features pia) me tis klassikes beltiwseis pou kanei sthn seira ka8e xrono h Konami.

Δεν υπαρχει κατι νεο στην εκδοση pes6 του 360.Αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειναι και το καλυτερο ποδοσφαιρακι και σιγουρα η καλυτερη εκδοση σε γραφικα.

Λοιπον εγω εχω το pes 2008(J.league) για Ps2.Αν τελικα εχετε δικιο και δεν ειναι το 2008 Νext Gen τοτε θα περιμενουμε πανω κατω το ιδιο παιχνιδι με αυτο του ps2.

Περιμενουμε λοιπον...

Δημοσ.

Σωστός ο Teo.

Ας περιμένουμε κάποια ντέμο και βλέπουμε. Μετά κρίνουμε.

Ας δούμε και όλο το πακέτο στο pro2008 με φουλ edit και όλα τα κομφόρ. Αφού ξέρετε ότι πάλι θα πορωθείτε στο τέλος.

Εγώ πάντως όταν πάρω τον licensed Ribo στα χέρια μου αυτό θα κάνω...Χαχα

Δημοσ.

Παιδιά εγώ θα προσθέσω και κάτι άλλο:

Όσα άτομα δεν έχουν 360 και ήταν κολλημένοι με pro6 στο ps2, νομιζω ότι θα ξετρελαθούν με το Pro2008 σε ps3 αλλά και σε 360 δευτερευόντως.

Και είναι πάρα πολλοί αυτοί πιστέψτε με.

Για κάποιον που έχει όμως 360 αυτό το βλέπουν πιο πολύ ως παιχνίδι update του pro6 χωρίς βέβαια να λέμε ότι είναι μούφα.

Και στο κάτω κάτω γιατί να αλλάξει τοοοσο πολύ το gameplay o seabass αφού ξέρει ότι έτσι αρέσει στον κόσμο και πουλάει? Χαζός είναι? Βάζει σε κάθε έκδοση και από λίγα καινούρια πράγματα και το αγοράζουμε εμείς τα θύματα.

Οπότε τέλεια έκδοση μην περιμένετε ποτέ. Είναι θέμα marketing και ευρώ/δολλαριων...

Στο pro 2010-2011 περίπου νομίζω ότι θα αρχίσουμε να ξεφεύγουμε. Όχι πιο νωρίς. Ε και μετά θα πάμε στην επόμενη γενιά κονσολών (PS4,XBOX720 υποθετικά) όπου εκεί νομιζω θα ξεφύγουμε για τα καλά...

Προσωρινά ας βγει το pro2008 να χαρούμε, με την ελπίδα ότι θα έχει πολύ βαθύ editing mode και προσεγμένο online κομμάτι ετσι ώστε να πορωθούμε για ένα χρόνο ακόμα και μετά να λέμε:

''Τι θα βάλει άραγε ο seabass τον Οκτώβη του 2008 στο pro2009?'' Και μπλα μπλα μπλα.Χαχα...

Δημοσ.

Τι έκθεση στην γερμανία και μαλακίες? Πάρτε εδώ:

PSM3 PES 2008 Blow-Out Scans

PSM3 promised us a PES 2008 blow-out and we have finally got the scans. Thanks to my main man Rob Taylor who has supplied the quality scans, so give him some love lads. The article is a great breakdown of PES 2008 and looks at all the aspects of the game including all the new Media Interaction in the Master League. It's a good read so I recommend you download the RAR file and read through them.

The main points I quickly picked out (really busy editing video!) are:

- Block tackles now included in the game (a la John Terry).

- Teamvision explanation and description of how precise it is.

- Description of the new tricks in the game and how to pull them off.

- Comparison of PES6 and PES 2008.

- Huge Master League explanation

- Fans now play a bigger part.

- Cosmetic changes showing of Trophies and Interviews with players.

- Clearer and easier to navigate menu's.

- Players get the opportunity to talk about their hopes and thoughts.

- You can use any face from the Eye-toy and or images to upload as a player face.

- Can also be used with club Logo's!

- 30 Boots and 74 Goal Celebrations. Even things like friendship bracelets!

- Description of Jon Champion and Mark Lawrenson Commentary with examples.

- Licenses Lists for National Teams and Clubs.

Unfortunately something in the article makes me think that we will be stuck with 59 tracks that Konami have put into the game! Nooo. Oh well, hope they allow us to use custom playlists.

Εδώ κατεβάζεις τα scans!:

http://www.divshare.com/download/1719864-73d

Η Ελλαδάρα official licensed μαζί με ΑΕΚ,ΠΑΟ,ΟΣΦΠ και επίσημα από Σονυ πλέον και δυνατότητα εισαγωγής jpg φωτό για το απόλυτο editing!!!!

Γιούχου!!!!

Δημοσ.
Παιδιά εγώ θα προσθέσω και κάτι άλλο:

Όσα άτομα δεν έχουν 360 και ήταν κολλημένοι με pro6 στο ps2, νομιζω ότι θα ξετρελαθούν με το Pro2008 σε ps3 αλλά και σε 360 δευτερευόντως.

Και είναι πάρα πολλοί αυτοί πιστέψτε με.

Για κάποιον που έχει όμως 360 αυτό το βλέπουν πιο πολύ ως παιχνίδι update του pro6 χωρίς βέβαια να λέμε ότι είναι μούφα.

Και στο κάτω κάτω γιατί να αλλάξει τοοοσο πολύ το gameplay o seabass αφού ξέρει ότι έτσι αρέσει στον κόσμο και πουλάει? Χαζός είναι? Βάζει σε κάθε έκδοση και από λίγα καινούρια πράγματα και το αγοράζουμε εμείς τα θύματα.

poly σημειωνω οτι οταν καιγεται ολη η Ελλαδα κατι σε πιανει και μιλας λογικα.

βεβαια,

Στο pro 2010-2011 περίπου νομίζω ότι θα αρχίσουμε να ξεφεύγουμε. Όχι πιο νωρίς. Ε και μετά θα πάμε στην επόμενη γενιά κονσολών (PS4,XBOX720 υποθετικά) όπου εκεί νομιζω θα ξεφύγουμε για τα καλά...

pro 2010 στο xbox 3, ναι.

αλλα οχι στο ps4. το ps3 θα κρατησει για 10 χρονια, remember? ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...