Προς το περιεχόμενο

The official *Pro Evolution Soccer 2008* topic || Next-gen version ( PS3/X360 )

Blackjim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ενταξη αποτυχημενη ητανε επιδη το κανανε ετσι οι προγραματιστες οχι οτι εφτεγε το 360.

Φυσικα και δεν εφταιγε το 360,απλα παρουσιασαν το Pes 6 ως next gen,το εχαψαν οι xbox fans και στην πραγματικοτητα ηταν μαλλον χειροτερο και απο την ps2 εκδοση.

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Φυσικα και δεν εφταιγε το 360,απλα παρουσιασαν το Pes 6 ως next gen,το εχαψαν οι xbox fans και στην πραγματικοτητα ηταν μαλλον χειροτερο και απο την ps2 εκδοση.

Γιατί οι xbox fans ειναι κοροιδα; Εγω το αγορασα γιατι α. δεν ειχα-εχω play2

β. για το online game.

Δεν απογοητευτηκα κιολας.:?

Δημοσ.
Γιατί οι xbox fans ειναι κοροιδα; Εγω το αγορασα γιατι α. δεν ειχα-εχω play2

β. για το online game.

Δεν απογοητευτηκα κιολας.:?

Λαθος καταλαβες:)

Δεν ειπα οτι ειναι κοροιδα αυτοι που το πηραν(σιγα μην δεν αγοραζαν το καλυτερο ποδοσφαιρακι:))

Και εγω θα το αγοραζα αν ειχα 360.

Απλα μιλαω για αυτους που νομιζαν οτι θα ειναι η next gen εκδοση αλλα ηταν απλα το pes 6 του Ps2 και χειροτερο.

Δημοσ.

Δεν ειπα οτι ειναι κοροιδα αυτοι που το πηραν(σιγα μην δεν αγοραζαν το καλυτερο ποδοσφαιρακι:))

Και εγω θα το αγοραζα αν ειχα 360.

Απλα μιλαω για αυτους που νομιζαν οτι θα ειναι η next gen εκδοση αλλα ηταν απλα το pes 6 του Ps2 και χειροτερο.

Α οκ, οντως παρεξηγησα :) Sorry bout this. :|

Δημοσ.

Εχω παιξει το pro6 στο ps2 και στο XBOX 360. Στα γραφηκα και στον ηχο, η εκδοση του χβοχ360 ειναι κατα πολυ ανωτερη απο την εκδοση του PS2 και οχι χειροτερη.

Δημοσ.
Εχω παιξει το pro6 στο ps2 και στο XBOX 360. Στα γραφηκα και στον ηχο, η εκδοση του χβοχ360 ειναι κατα πολυ ανωτερη απο την PS2 και οχι χειροτερη.

Ελα εννοει στα εξτρας, ουτε edit mode, λιγοτερα σταδια...

Δημοσ.
Ελα εννοει στα εξτρας, ουτε edit mode, λιγοτερα σταδια...

Συν οτι υπαρχουν καποιες μικροδιαφορες στο gameplay(ταχυτητα κτλ).

Aπο το review του gameover

Παρόλα αυτά, η ποιότητα της έκδοσης για το PS2 –ακόμα και αν η έκδοση ανακυκλώνει ουσιαστικά το Winning Eleven 10- είναι εντυπωσιακά ανώτερη από την αντίστοιχη του Xbox 360. Σίγουρα, όταν ο Chris Lewis, το αφεντικό του Ευρωπαϊκού τμήματος του Xbox είχε φωνάξει πως «το Xbox 360 είναι το σπίτι για το ποδόσφαιρο της νέας γενιάς», δεν φαντάζονταν πως θα ερχόταν αντιμέτωπος με την κλασική νωχέλεια της Konami. Με λίγα λόγια, η έκδοση του PES6 για το Xbox 360 δεν είναι μόνο κατώτερη ποιοτικά από την αντίστοιχη του PS2 αλλά και προκλητικά πετσοκομμένη από σημαντικά χαρακτηριστικά, μεταμορφώνοντας τη γιορτή σε ένα αρκετά λυπηρό γεγονός που αποτυγχάνει να επαληθεύσει το μύθο που κουβαλάει η σειρά.

Από τη μία έχουμε μία σειρά που, παρά το γήρας και την άμεση ανάγκη της για ανανέωση, καταφέρνει να κάνει ένα βήμα εξέλιξης κάνοντας το PES5 να φαίνεται αρχαϊκό, και από την άλλη βλέπουμε μια εταιρία να αδιαφορεί για τις δυνατότητες που προσφέρει μια κονσόλα νέας γενιάς, επιλέγοντας να κάνει μια απλή μεταφορά με κακές σχεδιαστικές επιλογές και απαλοιφή σημαντικότατων χαρακτηριστικών. Δυστυχώς, παρά τις αρετές του τίτλου, αυτή η αντίθεση δεν τις αφήνει να λάμψουν ιδιαίτερα.
Δημοσ.

Απο το λιγο που μπορω να καταλαβω:

1)Πιο γρηγορο gameplay.

2)Πιο ωραιος χωρτοταπητας

3)Ελαχιστα καλυτερα γραφικα παικτων

4)Η κηνιση - τρεξιμο παικτων ειναι λιγακι πιο καλη αλλα παλι σαν ρομποτικη φενεται δεν δειχνει τρελλα φυσικη.Οπτικα γενικα δεν ειναι τιποτα το φοβερο.Απο gameplay πρεπει να το παιξουμε για να δουμε και animation κηνισεις γενικα αν εχει ωραια και περισσοτερα απο το προηγουμενο.Παντως δεν βλεπω τρελλες διαφορες απο το παλιο...

Δημοσ.

Κλασσική Κονάμι ρε παιδιά τί να πούμε? Δώστε ένα μικρό update στον λαό να χαρεί, αφού θα το αγοράσουν όλοι. Πού είναι το μεγάλο βήμα ρε Κονάμι και το νέο gameplay?Πήγε περίπατο?

Το παιχνίδι είναι ένα ακόμα update του pro6 για το 360...

Τί να πω?Δεν ξέρω. Περίμενα πολύ περισσότερα.

Από όσα είδαμε από τα πρώτα βίντεο βλέπουμε ότι το παιχνίδι είναι παρόμοιο σε gameplay με το pro6 του 360, με κινήσεις τύπου ps2 ακόμα, χωρίς μεγάλες αλλαγές, με την ίδια ταχύτητα (για να μην πω πιο γρήγορα και ξενερώσω), ίδιο στυλ στο πως περνάς τους παίκτες και πως σκοράρεις. Τώρα αν έχουν βάλει και 1-2 καινούρια στυλ σε πάσες δεν μου λέει κάτι.

Τα μόνα θετικά που μπορώ να δω είναι: Πολύ καλο γρασίδι, καταπληκτικά δίχτυα στα τέρματα, φοβερά πρόσωπα (μόνο στα replay από κοντά βέβαια), και λογικά το ωραίο edit mode. Πράγματα όμως που δεν επηρεάζουν το gameplay γεγονός που με κάνει επιφυλακτικό, αν δηλαδή έφτιαξαν τα λάθη του pro6.

Όχι ότι δεν θα το πάρουμε το παιχνίδι, αλλά ελπίζω να είναι καλύτερο από τα βίντεο που είδαμε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...