Επισκέπτης Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Ενταξη αποτυχημενη ητανε επιδη το κανανε ετσι οι προγραματιστες οχι οτι εφτεγε το 360. Φυσικα και δεν εφταιγε το 360,απλα παρουσιασαν το Pes 6 ως next gen,το εχαψαν οι xbox fans και στην πραγματικοτητα ηταν μαλλον χειροτερο και απο την ps2 εκδοση.
Freakster Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Φυσικα και δεν εφταιγε το 360,απλα παρουσιασαν το Pes 6 ως next gen,το εχαψαν οι xbox fans και στην πραγματικοτητα ηταν μαλλον χειροτερο και απο την ps2 εκδοση. Γιατί οι xbox fans ειναι κοροιδα; Εγω το αγορασα γιατι α. δεν ειχα-εχω play2 β. για το online game. Δεν απογοητευτηκα κιολας.:?
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Γιατί οι xbox fans ειναι κοροιδα; Εγω το αγορασα γιατι α. δεν ειχα-εχω play2 β. για το online game. Δεν απογοητευτηκα κιολας.:? Λαθος καταλαβες Δεν ειπα οτι ειναι κοροιδα αυτοι που το πηραν(σιγα μην δεν αγοραζαν το καλυτερο ποδοσφαιρακι) Και εγω θα το αγοραζα αν ειχα 360. Απλα μιλαω για αυτους που νομιζαν οτι θα ειναι η next gen εκδοση αλλα ηταν απλα το pes 6 του Ps2 και χειροτερο.
Freakster Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Λαθος καταλαβεςΔεν ειπα οτι ειναι κοροιδα αυτοι που το πηραν(σιγα μην δεν αγοραζαν το καλυτερο ποδοσφαιρακι) Και εγω θα το αγοραζα αν ειχα 360. Απλα μιλαω για αυτους που νομιζαν οτι θα ειναι η next gen εκδοση αλλα ηταν απλα το pes 6 του Ps2 και χειροτερο. Α οκ, οντως παρεξηγησα Sorry bout this. :|
NikosFE Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Λαθος καταλαβεςΑπλα μιλαω για αυτους που νομιζαν οτι θα ειναι η next gen εκδοση αλλα ηταν απλα το pes 6 του Ps2 και χειροτερο. Εχω παιξει το pro6 στο ps2 και στο XBOX 360. Στα γραφηκα και στον ηχο, η εκδοση του χβοχ360 ειναι κατα πολυ ανωτερη απο την εκδοση του PS2 και οχι χειροτερη.
Freakster Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Εχω παιξει το pro6 στο ps2 και στο XBOX 360. Στα γραφηκα και στον ηχο, η εκδοση του χβοχ360 ειναι κατα πολυ ανωτερη απο την PS2 και οχι χειροτερη. Ελα εννοει στα εξτρας, ουτε edit mode, λιγοτερα σταδια...
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Ελα εννοει στα εξτρας, ουτε edit mode, λιγοτερα σταδια... Συν οτι υπαρχουν καποιες μικροδιαφορες στο gameplay(ταχυτητα κτλ). Aπο το review του gameover Παρόλα αυτά, η ποιότητα της έκδοσης για το PS2 –ακόμα και αν η έκδοση ανακυκλώνει ουσιαστικά το Winning Eleven 10- είναι εντυπωσιακά ανώτερη από την αντίστοιχη του Xbox 360. Σίγουρα, όταν ο Chris Lewis, το αφεντικό του Ευρωπαϊκού τμήματος του Xbox είχε φωνάξει πως «το Xbox 360 είναι το σπίτι για το ποδόσφαιρο της νέας γενιάς», δεν φαντάζονταν πως θα ερχόταν αντιμέτωπος με την κλασική νωχέλεια της Konami. Με λίγα λόγια, η έκδοση του PES6 για το Xbox 360 δεν είναι μόνο κατώτερη ποιοτικά από την αντίστοιχη του PS2 αλλά και προκλητικά πετσοκομμένη από σημαντικά χαρακτηριστικά, μεταμορφώνοντας τη γιορτή σε ένα αρκετά λυπηρό γεγονός που αποτυγχάνει να επαληθεύσει το μύθο που κουβαλάει η σειρά. Από τη μία έχουμε μία σειρά που, παρά το γήρας και την άμεση ανάγκη της για ανανέωση, καταφέρνει να κάνει ένα βήμα εξέλιξης κάνοντας το PES5 να φαίνεται αρχαϊκό, και από την άλλη βλέπουμε μια εταιρία να αδιαφορεί για τις δυνατότητες που προσφέρει μια κονσόλα νέας γενιάς, επιλέγοντας να κάνει μια απλή μεταφορά με κακές σχεδιαστικές επιλογές και απαλοιφή σημαντικότατων χαρακτηριστικών. Δυστυχώς, παρά τις αρετές του τίτλου, αυτή η αντίθεση δεν τις αφήνει να λάμψουν ιδιαίτερα.
Blackjim Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 GC07: Gameplay de PES2008 http://www.gamersyde.com/news_4836_fr.html
The_Sheep Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 ayto einai pragmatika to next -gen pou oloi perimename H AORATH mpala lolol ma kala ti #$%@# exoun kanei stin mpala
Daredevil Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 e ti exoun kanei sthn mpala? an baleis kai sto 6 thn mpala mple etsi fainete einai oti xeirotero
teofross Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Απο το λιγο που μπορω να καταλαβω: 1)Πιο γρηγορο gameplay. 2)Πιο ωραιος χωρτοταπητας 3)Ελαχιστα καλυτερα γραφικα παικτων 4)Η κηνιση - τρεξιμο παικτων ειναι λιγακι πιο καλη αλλα παλι σαν ρομποτικη φενεται δεν δειχνει τρελλα φυσικη.Οπτικα γενικα δεν ειναι τιποτα το φοβερο.Απο gameplay πρεπει να το παιξουμε για να δουμε και animation κηνισεις γενικα αν εχει ωραια και περισσοτερα απο το προηγουμενο.Παντως δεν βλεπω τρελλες διαφορες απο το παλιο...
polakis21 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Κλασσική Κονάμι ρε παιδιά τί να πούμε? Δώστε ένα μικρό update στον λαό να χαρεί, αφού θα το αγοράσουν όλοι. Πού είναι το μεγάλο βήμα ρε Κονάμι και το νέο gameplay?Πήγε περίπατο? Το παιχνίδι είναι ένα ακόμα update του pro6 για το 360... Τί να πω?Δεν ξέρω. Περίμενα πολύ περισσότερα. Από όσα είδαμε από τα πρώτα βίντεο βλέπουμε ότι το παιχνίδι είναι παρόμοιο σε gameplay με το pro6 του 360, με κινήσεις τύπου ps2 ακόμα, χωρίς μεγάλες αλλαγές, με την ίδια ταχύτητα (για να μην πω πιο γρήγορα και ξενερώσω), ίδιο στυλ στο πως περνάς τους παίκτες και πως σκοράρεις. Τώρα αν έχουν βάλει και 1-2 καινούρια στυλ σε πάσες δεν μου λέει κάτι. Τα μόνα θετικά που μπορώ να δω είναι: Πολύ καλο γρασίδι, καταπληκτικά δίχτυα στα τέρματα, φοβερά πρόσωπα (μόνο στα replay από κοντά βέβαια), και λογικά το ωραίο edit mode. Πράγματα όμως που δεν επηρεάζουν το gameplay γεγονός που με κάνει επιφυλακτικό, αν δηλαδή έφτιαξαν τα λάθη του pro6. Όχι ότι δεν θα το πάρουμε το παιχνίδι, αλλά ελπίζω να είναι καλύτερο από τα βίντεο που είδαμε...
polakis21 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Ωραίες κινήσεις πάντως και ωραίο presentation πριν το παιχνίδι. Ανάμικτα συναισθήματα έχω μέχρι τώρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.