Προς το περιεχόμενο

The official *Pro Evolution Soccer 2008* topic || Next-gen version ( PS3/X360 )

Blackjim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτο το παιχνιδι ειναι κολλημα.κ εγω ψαχνω option file αλλα τπτ.μην αναφερει κανεις ιεροσυλος fifa για το παιχνιδι ειναι γτπκ!

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τελικα τι γινεται με το Online pes στο ps3? Μπορει να δωσει καποιος μια σαφη εξηγηση?

Το παιζω με 2mbs και εχει κολληματα. φταιει η συνδεση?

Δημοσ.

Εξήγηση υπάρχει και την δίνουμε μήνες τώρα, το παιχνίδι είναι gtp. Λίγο ο κώδικάς του, λίγο οι server της Konami, δεν θέλει και πολύ. Ξεχάστε το online στο φετινό Pro.

Όσο για λύση, είναι απλή. Περιμένετε μέχρι το φθινόπωρο που θα βγει το νέο PES. Επειδή κάθε Pro είναι χειρότερο από τα προηγούμενα (τουλάχιστον στο online κομμάτι) βρείτε ένα φθηνό/παλιό PC και παίξτε PES6. Έχει ακόμα άφθονο κόσμο στα lobbies. Επίσης μην ξεχάσετε να στείλετε και λίγο κώνειο, δώρο στο αρχιλαμόγιο Τσακατσούκα.

Δημοσ.

για σας παιδια ενα εχω να πω για το νεο pro οτι στο online του ειναι τραγικο.... επαιζα με εναν φιλο κερδιζω πεναλντι σουταρω αποκρουει ο τερματοφυλακας επιστρεφει η μπαλα στον παιχτη που σουταρε το πεναλτνι ξανασουταρω μπενει γκολ και ο ρεφερι δινει κορνερ.... ασε που εκει που παιζεις ξαφινκα χανεις την μπαλα και βρισκετε στον τερματοφυλακα σου η στου αντιπαλου.. χαλια αισχος.... ελπιζω το επομενο να ειναι καλυτερο

Δημοσ.
για σας παιδια ενα εχω να πω για το νεο pro οτι στο online του ειναι τραγικο.... επαιζα με εναν φιλο κερδιζω πεναλντι σουταρω αποκρουει ο τερματοφυλακας επιστρεφει η μπαλα στον παιχτη που σουταρε το πεναλτνι ξανασουταρω μπενει γκολ και ο ρεφερι δινει κορνερ.... ασε που εκει που παιζεις ξαφινκα χανεις την μπαλα και βρισκετε στον τερματοφυλακα σου η στου αντιπαλου.. χαλια αισχος.... ελπιζω το επομενο να ειναι καλυτερο

ασ' τα να πανε ειναι! Αυτο με τον τερματοφυλακα παιζει πολυ. Αποκρουει και ενω η μπαλα ειναι μεσα στο γηπεδο εχει δωσει κορνερ!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μηπως ξερει κανεις , πως γινεται να περασω το update που υπαρχει, χωρις ιντερνετ? Υπαρχει πουθενα για κατεβασμα και γινεται μεσω USB οπως με το firmware? Σερνεται το PES8 on PS3

Thanks!!

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ξεθαβω λιγο το θεμα για να ρωτησω τους γκουρου :P

Γινεται οταν εχω τη μπαλα στην επιθεση, να δωσω εντολη σε παιχτη να κανει καθετη κινηση για προωθημενη μπαλια? Παταω καποιο κουμπι η καποιο συνδυασμο? (Δε μιλαω για το L1 + πασα). ΠΑντα το ειχα απορια, ειπα να ρωτησω τωρα πριν βγει το 2009. :-) Ευχαριστω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...