Προς το περιεχόμενο

The official *Pro Evolution Soccer 2008* topic || Next-gen version ( PS3/X360 )

Blackjim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ελπίζω τίποτα, γιατί έτσι όπως τα έχουν καταφέρει φέτος τα μισά updates ήταν προς το χειρότερο (ενώ οι βελτιώσεις ήταν παντελώς ανούσιες).

Δημοσ.

Στην σελιδα http://fmtopes.free.fr υπαρχουν ολα τα στατιστικα με βαση το fm 20008 .Με μια πρωτη ματια μπορω να πω οτι ειναι πιο ...σωστα,κατα 90 %!Αρχιζα να αλλαζω τα στατιστικα ...και το αποτελεσμα ειναι και για pes2 και για ps3

το παιχνιδι(pes2008) τσουλαει πιο γλυκα... κατα την αποψη μου.

Δημοσ.

παιδια καλησπερα... ενα καταστημα στην περιοχη μου δινει το pro2008 40 euro(ps3)καινουργιο στο κουτι του και ψηθηκα να το παρω...

το θελω για οφλινε κυριος κανα τουρνουα με την παρεα και ετσι...

τι λετε τωρα που το βρηκα με λιγα λεφτα να το χτυπησω η οχι....

απο προβληματα πως παμε φτιαξανε τπτ τα πατς?(σε hd θα πεζω)

απο ονλινε πως ειναι τα πραματα.. πολυ σκατα, σκατα, η λιγο σκατα? (με ελληνες φιλους μου θα παιζω, αττικη,)thx

plz απαντηστε να τρεξω, γιατι ειναι το τελευτεο κοματι.

Δημοσ.
παιδια καλησπερα... ενα καταστημα στην περιοχη μου δινει το pro2008 40 euro(ps3)καινουργιο στο κουτι του και ψηθηκα να το παρω...

το θελω για οφλινε κυριος κανα τουρνουα με την παρεα και ετσι...

τι λετε τωρα που το βρηκα με λιγα λεφτα να το χτυπησω η οχι....

απο προβληματα πως παμε φτιαξανε τπτ τα πατς?(σε hd θα πεζω)

απο ονλινε πως ειναι τα πραματα.. πολυ σκατα, σκατα, η λιγο σκατα? (με ελληνες φιλους μου θα παιζω, αττικη,)thx

plz απαντηστε να τρεξω, γιατι ειναι το τελευτεο κοματι.

καλή τιμή μπορώ να πω αλλά και το FIFA08 αν δεν κάνω λάθος είναι 29.90 ευρω

Δημοσ.
μακρια.τα πατς το εχουνε κανει ακομα χειροτερο.παρε καλυτερα το φιφα.

Έτσι. Πες τα. Δεν λέμε ότι το FIFA08 είναι το τέλειο ποδοσφαιράκι αλλά σε πολλά σημεία είναι καλύτερο από το Pes2008, είναι απείρως πιο τίμια προσπάθεια και τελοσπάντων σαν gameplay το Pro είναι μέσες άκρες μία από τα ίδια. Καιρός να δούμε και κάτι διαφορετικό.

Δημοσ.
Έτσι. Πες τα. Δεν λέμε ότι το FIFA08 είναι το τέλειο ποδοσφαιράκι αλλά σε πολλά σημεία είναι καλύτερο από το Pes2008, είναι απείρως πιο τίμια προσπάθεια και τελοσπάντων σαν gameplay το Pro είναι μέσες άκρες μία από τα ίδια. Καιρός να δούμε και κάτι διαφορετικό.

για μενα και τα 2 για τον @@ ειναι.απλα βαθμολογω το φιφα με 3/10,και το προ με 1/10.

γενικα απο το pro evolution 1-2-3-4 και μετα,το ποδοσφαιρακι στο παιχνιδι περναει κριση.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Όταν πάω να παίξω το προ σε full screen κολλάει. Δεν φταίει ούτε το δισκάκι ούτε το hardware γιατι στο 2ο pc μου που έχει το ίδιο hardware παίζει μια χαρά.

Φταίει μάλλον οτι έχω αλλάξει 2-3 κάρτες γραφικών και 2-3 φορές drives στο συγκεκριμένο setup των xp. Έτσι παρουσιάζεται αυτό το πρόβλημα Πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση την οποία δεν μπορώ να βρω.

Σκέφτηκα ότι έχει να κάνει με setting του παιχνιδιού όμως δεν βρίσκω κάποιο ini μέσα στο φάκελο του παιχνιδιού για να το πειράξω. Έχει αντιμετωπίσει κανείς τίποτα παρόμοιο;

Δημοσ.
35 το πήρα από πλαίσιο προχθές.

Τοσο εχει περιπου και στο eshop. To PRo γιατι δεν το εχει στο Plaisio? Και γιατι εχει πεσει η τιμη του στο eshop? Γενικα γιατι αυτες οι μειωσεις τιμων? Περιμενουμε να βγει κατι???

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Τοσο εχει περιπου και στο eshop. To PRo γιατι δεν το εχει στο Plaisio? Και γιατι εχει πεσει η τιμη του στο eshop? Γενικα γιατι αυτες οι μειωσεις τιμων? Περιμενουμε να βγει κατι???

Μάλλον γιατί το παιχνιδάκι είναι εντελώς gtp. angry-smiley-17113.gif

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...