Dragonheart Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Προφανώς και μας δουλεύουν. Μιλάμε πάντα για το ίδιο ποδοσφαιράκι που όποτε παίζεις εναντίον του AI στο Top Player, πάντα ο άλλος έχει κατοχή 65-35 και βάλε. Ακόμα κι αν παίζεις Real-Helsinborg. οι αντίπαλοι παίζουν λες και είναι η Βραζιλία του '70, με μηδέν λάθος πάσες, δεν τους παίρνεις την μπάλα με τίποτα, οι αμυντικοί είναι επιπέδου Beckenbauer και πάνω, ενώ τους αρκούν 1-2 φάσεις για να σου βάλουν ένα γκολ. Ακόμα και 0-0 να είναι όμως, γυρίζουν την μπάλα λες και το σκορ είναι 4-0. Και σε όλα αυτά έχουμε και τα αιώνια προβλήματα του online. Μας δουλεύουν λέμε. Φωτιά και τσεκούρι στον Τσακατσούκα. Κανένα έλεος. Πλέον έχω σταματήσει να ασχολούμαι. Έπαιξα για πρώτη φορά μετά από πολλούς μήνες και το μόνο που κατάφερε ήταν να με εκνευρίσει μέσα σε 5' και να το βγάλω αμέσως. Τι να σου πω ρε φιλε, πιστευω οτι εχεις αδικο. Καλα κανουν και στο Top player ειναι αρκετα δυσκολο. Υποτειθεται οτι ειναι ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ βαθμος δυσκολιας και ετσι πρεπει να ειναι. Αν εσυ εχεις προβλημα απλα ξεκινα να παιζεις σε χαμηλοτερο επιπεδο. Εγω παντως εχω παιξει πανω απο 250 παιχνιδια με Top player και το βρισκω αρκετα ανταγωνιστικο. Οταν οι παιχτες μου ειναι σε καλη διαθεση και εχω και εγω ορεξη δεν χανω με τιποτα, εχω ριξει σε μεγαλη ομαδα μεχρι και 5αρα. (εχω παιξει δυο σεζον και στις δυο κατηγοριες στο masterlegue και εχω συνολο 12 ηττες και μου φαινονται πολλες κιολας) Και δεν πιστευω οτι ειμαι αριστος παιχτης απλα ενας πολυ καλος. Οσο αφορα την κατοχη συνολο εχω κανει υπερ μου πανω απο 65-35 πολλες φορες και κατα διαστηματα 80-20. Και ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι δεν ειμαι ο μονος. Τωρα οσο αφορα τις πασες που κανουν που λες οτι ειναι τελειες πολλες φορες οταν τους πιεσω ψηλα και προσπαθουν να αλλαξουν απο ψηλα το παιχνιδι κανουν οτι ναναι πασες και συνηθως βγαζουν την μπαλα αουτ! Το προβλημα που υπαρχει με τον επιπεδο δυσκολιας ειναι οτι απο το μεσαιο και μετα ειναι αρκετα ιδια δυσκολια,λες και δεν αλλαζει τιποτα. Μακαρι να ηταν μονο αυτο το προβλημα, ομως οντως μετα το 1.2 patch τα σπασιματα κατα τη διαρκεια του αγωνα ειναι σχεδον ανυπαρκτα, καλα για online δεν το συζηταω οτι απλα δεν μπορεις να παιξεις, παμε για το επομενο και βλεπουμε! Προσωπικα που δεν με ενδιαφερει το online κομματι αλλα το θελω περισσοτερο για να παιζω με φιλαρακια μου ειναι ολα τα λεφτα. Και εγω το εκραξα στην αρχη αλλα μετα το 1,2 ολα ειναι μια χαρα για μενα. Αυτο που με χαλασε περισσοτερο ειναι οτι στις εθνικες εχει μεσα οτι ναναι ατομα. ΠΧ Σουηδια δεν εχει Ibrahimovic! Ακομα Ιταλια δεν εχει Totti! Ολλανδια χωρις Van Nistelroy και πολλα αλλα παραδειγματα.Μου πηρε λιγη ωρα μεχρι να κατσω να κανω register τους σωστους παικτες στις εθνικες και θα προτιμουσα να υπηρχαν ηδη.
speedy23 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 O Totti εχει σταματησει απο την Εθνικη.
Dragonheart Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 O Totti εχει σταματησει απο την Εθνικη. Πλακα κανεις;;; Ηξερα σιγουρα για τον Nesta αλλα δεν ειχα ακουσει τιποτα για τον totti. Ξερουμε τιποτα τοτε για τον ibrahimovic και van nistelroy αν εχουν σταματησει και αυτοι απο την εθνικη των χωρων τους; Δηλαδη να ξερουμε αν ηταν παραλειψη της konami η οι προσθηκες των παικτων εγιναν συμφωνα με τα τελευταια στοιχεια οποτε και δεν ηταν στα πλανα. Εγω παντως που παιζω με Ιταλια τον ξαναεβαλα! Τοσα χρονια ειχα συνηθισει (θυμαμαι απο το pro evolution soccer 1 στο ps2 ο totti ηταν τραινο!) οποτε τον ξανακαλεσα στην εθνικη!!
zoocra77 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Με τον Νιστελροι υπάρχει πρόβλημα με τον προπονητη αν θυμάμαι καλα!Που δεν τον κάλεσε στο world cup νομίζω
miller31 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δεν ξέρω αν ειμαι στη σωστη συζητηση αλλα σιγουρα κάποιοι φωστήρες εδώ μέσα θα με διαφωτίσουν. Έχω αρχίσει να ασχολούμαι με το pes 2008 και αρχισα να κολάω. Το πρόβλημα είναι ότι το εγκατέστησα στο λάπτοπ τησ δουλειάς όπου ξεκίνησα να παίζω κι ένα προταθληματάκι (master league) με δικιά μου ομάδα . Τώρα μου το ζητάνε πίσω για να μου δώσουν άλλο λάπτοπ γι αυτό θέλω να εγκαταστήσω το pes στο δικό μου αλλα δε θέλω να χάσω το προταθληματακι που ξεκίνησα γιατί το παλεύω κανα 4μηνο τωρα και ειναι αμαρτία φτου κι απτην αρχή. Μήπως ξέρει κανένας από δω μέσα αν γίνεται αυτό και αν ναί να μου πεί αναλυτικα ποιεσ ενέργειεσ κανω για να μεταφέρω τα δεδομένα απο το πρωτάθλημα αφού εγκαταστήσω το pes στο προσωπικο μου λαπτοπ? ευχριστώ πολυ για το χρόνο σας
spid_x Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δεν ξέρω αν ειμαι στη σωστη συζητηση αλλα σιγουρα κάποιοι φωστήρες εδώ μέσα θα με διαφωτίσουν. Έχω αρχίσει να ασχολούμαι με το pes 2008 και αρχισα να κολάω. Το πρόβλημα είναι ότι το εγκατέστησα στο λάπτοπ τησ δουλειάς όπου ξεκίνησα να παίζω κι ένα προταθληματάκι (master league) με δικιά μου ομάδα . Τώρα μου το ζητάνε πίσω για να μου δώσουν άλλο λάπτοπ γι αυτό θέλω να εγκαταστήσω το pes στο δικό μου αλλα δε θέλω να χάσω το προταθληματακι που ξεκίνησα γιατί το παλεύω κανα 4μηνο τωρα και ειναι αμαρτία φτου κι απτην αρχή. Μήπως ξέρει κανένας από δω μέσα αν γίνεται αυτό και αν ναί να μου πεί αναλυτικα ποιεσ ενέργειεσ κανω για να μεταφέρω τα δεδομένα απο το πρωτάθλημα αφού εγκαταστήσω το pes στο προσωπικο μου λαπτοπ? ευχριστώ πολυ για το χρόνο σας Γινεται φυσικα. Αν και δεν το εχεις βαλει στη σωστη θεση το θεμα. Θα πας στο C, Programe files, Konami, pro evolution soccer 2008 sta saves θα ειναι τα αποθηκευμενα. Επειδη δεν το εχω μπροστα μου τωρα καπως ετσι ειναι η σειρα των φακελων
spid_x Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Παιδια πως αποθηκευω ριπλει απο Ps3 ωστε να τα φερω στο Pc Και να τα κανω βιντεακι?
geogoku Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 μηπως ξερει κανεις αν υπαρχει καμια εξελιξη με το ονλαιν????το φτιαξανε καθολου????
nzeppos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Είναι πιο πιθανό να κάτσει η γιαγιά μου να βρει πώς ανάβει το xbox και να βάλει να παίξει (και να τελειώσει) το Lost Odyssey και το DMC4 μαζί, παρά να φτιάξει ποτέ αυτό το έκτρωμα/κοροϊδία/αίσχος/λαμογιά που ονομάζεται PES2k8. Κανένα έλεος στον Τσακατσούκα, κάποιοι άνθρωποι δεν έπρεπε να είχαν γεννηθεί ποτέ. Πότε θα κάνει χαρακίρι να ησυχάσουμε.
biscoto Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 τελικά αξίζει να δώσω 50 ευρω για το 2008 ή να πάρω το 5 ή το 6 να ευχαριστηθώ? που ειναι οι εποχές που το IS pro 2 ηταν ετη φωτός μακρια απο το FIFA..?
nzeppos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Το 5 δεν υπάρχει σε next gen κονσόλες. Το 6 υπάρχει μόνο σε 360 νομίζω και μπορείς να το πάρεις φτηνά. Οπωσδήποτε όμως το PES2008 είναι καλύτερο και από τα δύο. Καλύτερα όμως πάνε πάρε το FIFA08, που τουλάχιστον στο 360 σπέρνει πάρα πολύ άσχημα. Οι εποχές των ISS Pro έχουν περάσει ανεπιστρεπτί με τα σκ@τ@ που κουβαλάει ο Τσακατσούκας στο κεφάλι του.
pantnick Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Όσο και αν το χάλασε (αρκετά) ο τύπος προσωπικά δεν μπορώ να αλλάξω κ να περάσω σε FIFA. Η δύναμη της συνήθειας ; μαζοχισμός ; ότι κ νά ναι ακόμα κ τώρα το Pro το βρίσκω καλύτερο κ όπως κ τα προηγούμενα χρόνια το gameplay είναι που μετράει (για εμένα πάντα). Αν κάποιος θέλει κ παίζει μεγάλο ρόλο το online κομμάτι τότε μη κάνει το λάθος να πάρει το pro...Fifa k πάλι Fifa για online.
wanderer Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 δεν βρηκα καποιο post να το βαλω και ετσι το τοποθετω εδω..ειναι βιντεο για το euro 2008 ..απλα δειτε το ''βασιλια Οτο'' ολα τα λεφτα.. http://www.gametrailers.com/player/31135.html
alestr9s Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Ρε παιδιά το PRO στο PS3 είναι -ακόμα και μετά το patch- εμφανώς χειρότερο και με περισσότερα κολλήματα απ' ότι στο X-box?? Αυτά τα "σπασίματα" που λένε ότι κάνει η εικόνα, είναι σε εκνευριστικό βαθμό??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.