Προς το περιεχόμενο

The official *Pro Evolution Soccer 2008* topic || Next-gen version ( PS3/X360 )

Blackjim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Με wireless η με καλώδιο προσπαθείς? DHCP μέσα στο router σου πρέπει νάναϊ ON..αλλιώς δοκίμασε και βάλε καρφωτές IP...

με καλωδιο...τι ενοοεις καρφωτες IP?

Δημοσ.

Προσέξτε, γιατί μέχρι στιγμής κάθε patch που έβγαινε έκανε την κατάσταση χειρότερη, αντί να την βελτιώνει.

Δημοσ.

Απο που μπορω να κατεβασω update για το pro? μου βγαζει το play την 1.30 αλλα αν πατησω να την κατεβασει μονο του θα κανει 7 ωρες.

Δημοσ.

παιδια κατεβασα το update 1.2 και πραγματι τα κρασαρισματα εχουν ελαχιστοποιηθει αισθητα!μονο στο bernabeu κρασαρει αρκετα...σε αλλους συμβαινει το ιδιο?:shifty:

Δυστυχως ομως τπτ για το online:cry:

Δημοσ.

στο offline μια χαρά τα πράγματα...δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου αλλα και τα replay είναι καλύτερα...στο online κομμάτι μια απο τα ίδια...το έλεγαν τα παιδιά..δουλεύουν σκληρά για να το φτιάξουν...εμάς δουλεύουν προφανώς.

Δημοσ.

Προφανώς και μας δουλεύουν. Μιλάμε πάντα για το ίδιο ποδοσφαιράκι που όποτε παίζεις εναντίον του AI στο Top Player, πάντα ο άλλος έχει κατοχή 65-35 και βάλε. Ακόμα κι αν παίζεις Real-Helsinborg. οι αντίπαλοι παίζουν λες και είναι η Βραζιλία του '70, με μηδέν λάθος πάσες, δεν τους παίρνεις την μπάλα με τίποτα, οι αμυντικοί είναι επιπέδου Beckenbauer και πάνω, ενώ τους αρκούν 1-2 φάσεις για να σου βάλουν ένα γκολ. Ακόμα και 0-0 να είναι όμως, γυρίζουν την μπάλα λες και το σκορ είναι 4-0.

Και σε όλα αυτά έχουμε και τα αιώνια προβλήματα του online.

Μας δουλεύουν λέμε. Φωτιά και τσεκούρι στον Τσακατσούκα. Κανένα έλεος. Πλέον έχω σταματήσει να ασχολούμαι. Έπαιξα για πρώτη φορά μετά από πολλούς μήνες και το μόνο που κατάφερε ήταν να με εκνευρίσει μέσα σε 5' και να το βγάλω αμέσως.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά μπορεί κανείς να μου πει στο master league πως γίνεται να δω τα pre game και τα post-game videos; Έχω δοκιμάσει τα πάντα. Νομίζω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...