kotsalo Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 na to parw to pro apo to play me 30 eurw i den aksizei?
Slider23 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Το patch που έβγαλε η Konami για το Pro που μπορουμε να το βρούμε για να το περάσουμε με στικάκι?Plz αν μπορείτε βάλτε το κ εδώ!thanks m8s... σ.σ ΓΙΑ PS3 !
butcher13 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 επαιξα με ενα φιλο μου το pes2008 στο xbox360 και εκανε θεατρο ο παιχτης του για να παρει πεναλτυ. το ρωτησα πως το κανει και δεν μου ελεγε. Πως γινεται ρε παιδια; Ευχαριστω
spid_x Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Με αυτο το θεατρο ξερει κανεις τι παιζει τελικα? υπαρχει περιπτωση να κερδισεις φαουλ ή πεναλτυ χωρις να υπαρχει? Sto ps3 το κανεις πατωντας l2 l1 kai r1
nzeppos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Με τον ίδιο τρόπο το κάνεις και στο 360. Στο PS2 μου φαίνεται δεν υπάρχει. Αν το κάνεις την κατάλληλη στιγμή (δηλαδή τη στιγμή που υπάρχει σωματική επαφή με τον αντίπαλο) όχι μόνο φάουλ μπορείς να κερδίσεις αλλά και πέναλτυ. Το πρόβλημα είναι ότι αν ΔΕΝ σου δώσει το σφύριγμα ο διαιτητής, συνήθως θα σου δείξει κάρτα για θέατρο. Με την ίδια ευκολία που θα σου δείξει την πρώτη κίτρινη, θα σου βγάλει και τη δεύτερη και θα σε αποβάλει. Με αποτέλεσμα οι κάρτες να είναι μάλλον ο κανόνας και να το διπλοσκέφτεται κάποιος πριν βουτήξει. Υποτίθεται ότι υπάρχουν αρκετοί PES-άδες που έχουν κάνει επιστήμη τη... βουτιά και ισχυρίζονται ότι μπορούν να κερδίσουν αρκετά φάουλ με αυτόν τον τρόπο. Ή τουλάχιστον να γλυτώσουν την κάρτα ακόμα κι αν δεν πάρουν το φάουλ. Δυστυχώς αν ο βλάκας ο Τσακατσούκας (f@ck & die είπαμε) είχε δει ποτέ μπάλα στη ζωή του θα ήξερε ότι στο πραγματικό ποδόσφαιρο δεν γίνεται έτσι η δουλειά. Οι κάρτες δίνονται εξαιρετικά σπάνια και συνήθως για κραυγαλέες... βουτιές και μάλιστα μέσα στην περιοχή. Ειδικά δε για την περίπτωση της δεύτερης κίτρινης (αποβολής) οι διαιτητές είναι πολύ ελαστικοί στην εφαρμογή του κανόνα. Η προσέγγιση του PES2008 στο θέμα του θεάτρου είναι -όπως και σε πολλά άλλα- εντελώς arcade. Το ίδιο feature υπήρχε και στο FIFA98 RTWC (για όσους το θυμούνται) και ακόμα κι εκεί δούλευε μάλλον καλύτερα...
polakis21 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Παιδιά τελικά το να παίξεις αυτό το pes2008, μόνο σε τέλειο pc μπορείς να το απολαύσεις πραγματικά χωρίς κολλήματα κλπ. Αφήστε που είναι πανεύκολο το patching και βάζεις ότι θέλεις μέσα. Είναι πολύ ευχάριστο να το παίζεις στο pc παρά τα προβλήματα που έχει ως παιχνίδι! Γιατί στις nextgen κονσόλες είναι...Βράστα...
tacuma Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Ρε παιδια, εχει τερματισει κανεις το world tour??? Ειμαι στο σημειο που πρεπει να περασω τον τερματοφυλακα κ να βαλω γκολ. Το εχω κανει απειρες φορες αλλα δεν μου το χρεωνει και δεν μπορω να το τερματισω. Αμα το εχει περασει κανεις..
nzeppos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Παιδιά τελικά το να παίξεις αυτό το pes2008, μόνο σε τέλειο pc μπορείς να το απολαύσεις πραγματικά χωρίς κολλήματα κλπ. Αφήστε που είναι πανεύκολο το patching και βάζεις ότι θέλεις μέσα. Είναι πολύ ευχάριστο να το παίζεις στο pc παρά τα προβλήματα που έχει ως παιχνίδι! Γιατί στις nextgen κονσόλες είναι...Βράστα... Αυτό είναι απολύτως σωστό και ισχύει και για όλα τα προηγούμενα PES που έχουν βγει και σε PC (από το 3 δηλαδή). Ο μόνο λόγος για να παίξεις σε κονσόλα είναι α) αν δεν έχεις "καλό" PC (αυτό ισχύει κυρίως για τη φετινή έκδοση) και β) η περιβόητη "αίσθηση" της κονσόλας, που μπορείς να αράζεις στο σαλόνι με τα φιλαράκια σου και παίζεις στον προτζέκτορα. Σωστή άποψη αλλά δεν είναι απαραίτητα ο κανόνας, εγώ μια ζωή σε PC παίζω (είτε με παρέα είτε χωρίς) και το θεωρώ πολύ καλύτερο.
spid_x Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Παιδια έχω μερικές απορίες σχετικά με το pes2008. Τις βαζω εδώ. αλλα αν ειναι λαθος ανοιγω καινουργιο topic. Ξεκιναω... Παιρνω πλεον Ιντερ που ειναι η πιο ψευτικη ομαδα! Εχει τρελη παικταρα τον Αντριανο που στην πραγματικοτητα βρισκεται σε κεντρο ψυχολογικης υποστηριξης στη Βραζιλια! 1) Στο set formation-tema strategy: Βαζω Back Line A kai Offside Trap Α Ειναι σωστο αυτο? Ή τα αλλα ειναι καλύτερα? 2? Τι ειναι το change game plan? Τι ακριβως κανω εκει? Και τα strategy plan Α και B?? 3? Τι κανει το controller support? 4?Στο SETPLAY SETTINGS τι ειναι τα player to go up και Spot kick - auto? Αυτα προς το παρων! Γενικα καποιες αλλες συμβουλες για το στυσιμο της ομαδας ευπροσδεκτες!!
JJOGG Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Ρε παιδια ξέρει κανείς πότε κυκλοφορεί η Playstation Eye Cam (κάμερα για PS3)? Γιατί την ψάχνω τόσο καιρό και τίποτα... Όποιος ξέρει ας βοηθήσει.... Ευχαριστώ....
johnlit7 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 παιδια πηρα ps3 πριν 20 μερες περιπου...δεν ειχα σκοπο να το παρω αλλα ειδα μια προσφορα του mediamarkt που ειχε ps3+pes 2008 μονο 489 ευρω!πωπω λεω πραγματικο κελεπουρι... αμ δε...μολις αρχισα να παιζω αρχισαν κατι slowdowns στα replay και γενικα σε αρκετες φασεις!το οnline ουτε να το φανταζομαι!!μαπα το καρπουζι!και εκει που ειχα αρχισει να απογοητευομαι βγαινει το 1ο official patch aπο τη konami....το βαζω και προς μεγαλη μου απογοητευση το παιχνιδι εγινε χειροτερο!περισσοτερα κολληματα,παρα πολυ γρηγορο gameplay σε σημειο που να θυμιζει arcade,χειροτερα γραφικα σε σημειο που οι θεατες να φαινονται ακομη πιο τετραγωνισμενοι,το χορταρι με πολλα τετραγωνακια οταν κανεις ζουμ και γενικα χαμηλοτερης ποιοτητας γραφικα!βεβαια για online ουτε να γινεται λογος.... με λιγα λογια το patch εκανε χειροτερο το παιχνιδι...παλι καλα που στην ουσια το πληρωσα μονο 39 ευρω! τι να πω για τους ΜΑΚΑΚΕΣ στη konami...ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ.... ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ του pro!!!!αλλα φταιμε και εμεις που καθομαστε και τους ανεχομαστε και παιρνουμε καθε χρονο τη νεα εκδοση!! εγω παντως για φετος συστηνω FIFA 08 αν και ειχα να παιξω απο το 2002!τουλαχιστον η EA καθε χρονο βελτιωνει τη σειρα πραγματικα και δεν κοροιδευει....
S_DECATHLON Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 To fetino Pro einai gia klamata ilikrina...Ntropi stin Konami ena paixnidaki eixe sosto alla paei ki afto...Na doume meta apo ton toso doro pou egine an tha veltiosei to paixnidi.. Opote gia fetos fifa 08 kai be a pro sto xbox live apla teleio kai polu kali douleia apo tin EA Lupamai pou to leo alla i KONAMI ta eksine fetos Adithetos i EA exei kanei polu kalu douleia BRAVO!
teofross Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 παιδια πηρα ps3 πριν 20 μερες περιπου...δεν ειχα σκοπο να το παρω αλλα ειδα μια προσφορα του mediamarkt που ειχε ps3+pes 2008 μονο 489 ευρω!πωπω λεω πραγματικο κελεπουρι...αμ δε...μολις αρχισα να παιζω αρχισαν κατι slowdowns στα replay και γενικα σε αρκετες φασεις!το οnline ουτε να το φανταζομαι!!μαπα το καρπουζι!και εκει που ειχα αρχισει να απογοητευομαι βγαινει το 1ο official patch aπο τη konami....το βαζω και προς μεγαλη μου απογοητευση το παιχνιδι εγινε χειροτερο!περισσοτερα κολληματα,παρα πολυ γρηγορο gameplay σε σημειο που να θυμιζει arcade,χειροτερα γραφικα σε σημειο που οι θεατες να φαινονται ακομη πιο τετραγωνισμενοι,το χορταρι με πολλα τετραγωνακια οταν κανεις ζουμ και γενικα χαμηλοτερης ποιοτητας γραφικα!βεβαια για online ουτε να γινεται λογος.... με λιγα λογια το patch εκανε χειροτερο το παιχνιδι...παλι καλα που στην ουσια το πληρωσα μονο 39 ευρω! τι να πω για τους ΜΑΚΑΚΕΣ στη konami...ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ.... ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ του pro!!!!αλλα φταιμε και εμεις που καθομαστε και τους ανεχομαστε και παιρνουμε καθε χρονο τη νεα εκδοση!! εγω παντως για φετος συστηνω FIFA 08 αν και ειχα να παιξω απο το 2002!τουλαχιστον η EA καθε χρονο βελτιωνει τη σειρα πραγματικα και δεν κοροιδευει.... Ετσι οπως τα λες ειναι ακριβως φιλε μου.Και κριμα περισσοτερο διοτι ειχανε πολυ καλο επιπεδο η κοναμι στο προ αλλα αυτοι αντι να καλυτερεβουν ΚΑΘΕ χρονο το κανουν και χειροτερο...Ευτυχως που υπαρχει και η ΕΑ(καλα δεν πιστευα οτι θα το ελεγα ποτε αυτο) φετος να παιζουμε κανα ποδοσφαιρακι της προκοπης...
adok13 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Παιδια εγω εχω συνδεδεμενο το ps3 με composite το οποιο ομως περνει οχι απο την hdmi alla apo την αλλη εξοδο του ps3.Παιζει κανονικα σε 720p αλλα εχω και εγω το προβλημα με τα νερα στην οθονη.Μπορει καποιος να μου πει αν μπορω να βρω καπου το patch na το βαλω με usb γιατι δεν εχω internet αυτη την στιγμη σπιτι.
aggelos7 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 καλησπερα. Καπου ειχε παρει το ματι μου για αγορα σε πολυ χαμηλη τιμη απο το Internet το PES 2008 για PS3. Μηπως θυμαται κανενας που??? Ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.