Προς το περιεχόμενο

The official *Pro Evolution Soccer 2008* topic || Next-gen version ( PS3/X360 )

Blackjim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Re paidia kserei kaneis giati sto PS3 exei mono 15 ghpeda kai sto PS2 exei polla perissotera?

Mhpws ksekleidwnoun argotera?

Kserei kaneis?

<<<<<<<Euxaristw>>>>>>>

Γιατι η κοναμι ειναι απαραδεκτη και κοροιδευει τον κοσμο

Δημοσ.

Και γιατί στηρίζεται πάνω σε όοοοοοολους αυτούς που κάθε χρόνο λένε "Pro να να' ναι και ό,τι να' ναι".

Δημοσ.
skeftomoun na agoraso to ps3 mono gia to ppro 2008.telika axizi to kopo h tsampa lefta?an den axizi eine kalitera sto ps2 h sto pc?

file an den eisai pro fanatic tha sou protina na pareis to PS3 kai oxi PES giati iparxoun alla paixnidia poly kalitera apo to PES2008...

An diavaseis liges selides prin tha katalaveis ti ennow

Δημοσ.

Παιδια εχω μερικες αποριες και θεματα για συζητηση σχετικα με το προ αλλα για ομαδες τακτικες κτλπ. Που να τα γραψω ? εδω ή να ανοιξω κανενα καινουργιο?

Δημοσ.

Paidia pantws oti kai na poume to pes 2008 me tosa kollhmata ktl pali einai klashs anwterw apo to fifa....

Mporei na akougomai grafikos,kollhmenos me to pro alla authn einai h pragmatikothta!

Egw phra to ps3 2 mhnes prin vgei to pes 2008 kai to perimena pws kai pws...me to vghke to agorasa kai arxisa na to paizw maniwdws...(emena den mou kanei idiaitera ais8hta kollhmata,mono stis kartes kai sta penalnty)....sygxrwnws omws diavaza se forums gia to fifa kai oti einai polu kalutero,oti epitelous h EA evgale to apoluto podosfairaki ktl...etsi meta apo kamposo kairo apofasisa na to noikiasw gia na dw ean pragmatika eixan dikio kai ean epaiza to la8os podosfdairaki toso kairo....

Ta apotelesmata htan oti to fifa htan epeiikws a8lio...

Ta grafika tou htan polu katwtera apo tou pes 2008...oi paixtes htan les kai eixan paei ekdromh gia kana mhna kai gyrisan kai eixan parei 30 kila o enas...polu gelio...ton ribo xontro prwth fora ton eida....

Ase to gameplay tou....terma pseftiko...ka8olou realismos stis kinhseis....H plhrh apogohteush....

To mono sto opoio htan einai kai 8a einai anwtero to fifa einai to licencing....giati polu apla exei ta kone me thn eurwph tosa xronia kai me sullogous kai gia auto yparxoun akoma opadoi tou fifa...kaluteres diorganwseis...full linenced omades kai prwta8lhmata ktl....

Egw proswpika protimw na paizw ena podosfairaki pou na mhn exei toses polles omades alla na katalavainw oti paizw podosfairo para ena allo paixnidi pou moiazei me podosfairo...

Vevaia gnwmh mou einai authn kai opoios 8elei thn oio8etei ....etsi kai alliws prepei na uparxoun kai oi fifakhdes gia na tsakwnomaste me kapoion....

Δημοσ.

Για το gameplay δεν ξέρω, πάντως το FIFA σίγουρα έχει γραφικά πολύ ανώτερα του PES (μόνο στα πρόσωπα χάνει) ενώ έχει και καλύτερα ball physics.

Συνολικά ούτε κι εγώ νομίζω ότι είναι καλύτερο από το PES, αλλά τουλάχιστον είναι μια σημαντική βελτίωση σε σχέση με πέρσι. Επίσης δείχνει τον δρόμο για το online (5vs5 με σκοπό να γίνει 11vs11).

Δημοσ.
Paidia pantws oti kai na poume to pes 2008 me tosa kollhmata ktl pali einai klashs anwterw apo to fifa....

Mporei na akougomai grafikos,kollhmenos me to pro alla authn einai h pragmatikothta!

Egw phra to ps3 2 mhnes prin vgei to pes 2008 kai to perimena pws kai pws...me to vghke to agorasa kai arxisa na to paizw maniwdws...(emena den mou kanei idiaitera ais8hta kollhmata,mono stis kartes kai sta penalnty)....sygxrwnws omws diavaza se forums gia to fifa kai oti einai polu kalutero,oti epitelous h EA evgale to apoluto podosfairaki ktl...etsi meta apo kamposo kairo apofasisa na to noikiasw gia na dw ean pragmatika eixan dikio kai ean epaiza to la8os podosfdairaki toso kairo....

Ta apotelesmata htan oti to fifa htan epeiikws a8lio...

Ta grafika tou htan polu katwtera apo tou pes 2008...oi paixtes htan les kai eixan paei ekdromh gia kana mhna kai gyrisan kai eixan parei 30 kila o enas...polu gelio...ton ribo xontro prwth fora ton eida....

Ase to gameplay tou....terma pseftiko...ka8olou realismos stis kinhseis....H plhrh apogohteush....

To mono sto opoio htan einai kai 8a einai anwtero to fifa einai to licencing....giati polu apla exei ta kone me thn eurwph tosa xronia kai me sullogous kai gia auto yparxoun akoma opadoi tou fifa...kaluteres diorganwseis...full linenced omades kai prwta8lhmata ktl....

Egw proswpika protimw na paizw ena podosfairaki pou na mhn exei toses polles omades alla na katalavainw oti paizw podosfairo para ena allo paixnidi pou moiazei me podosfairo...

Vevaia gnwmh mou einai authn kai opoios 8elei thn oio8etei ....etsi kai alliws prepei na uparxoun kai oi fifakhdes gia na tsakwnomaste me kapoion....

Kai egw nomizw oti to FIFA sto PS2 paizei kalitera apo ola ta PES

Kai egw skeutomai antikeimenika kai esy to idio...

telia pantos i teleutaia grammi, simfonw apolita :-D

Δημοσ.
re paidia kana patch gia 360 exei bgei?!!

Ναι, κυκλοφορησε την ιδια μερα κυκλοφοριας του patch για PS3, υποτιθεται οτι θα βελτιωνε λιγο το online lag. Προσωπικα δε με βοηθησε και πολυ.

Δημοσ.
Ναι, κυκλοφορησε την ιδια μερα κυκλοφοριας του patch για PS3, υποτιθεται οτι θα βελτιωνε λιγο το online lag. Προσωπικα δε με βοηθησε και πολυ.

gia allo patch milao tipou wehellas

px greek patch n etso diorthotikes fatses kai emfaniseis paikton kai omadon antistoixa

exei akousei kaneis tpt?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...