ProEvoFan Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 fantasou posoi tha t oaktevazoun! perimeno na peite allages..
greekzero Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 gia ps3 milao se full HD thleorasi.evala to patch ok den eida tin trelh diafora.replays veltiomena ala ena framedrop yparxei akoma....gia offline milame pantote. EDIT:ekana ola ta settings reset sto default kai to game paei ontos poly kalytera apo prin.kanena problem so far..
nzeppos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Όσα patches και να βγουν, αυτό το πράγμα δεν σώνεται με τίποτα. Εγώ πλέον έχω σταματήσει να ελπίζω.
polakis21 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Παιδιά ξεφτίλα seabass και κατάντια Κονάμι! Έβαλα το patch στο ps3 και το παιχνίδι έγινε χειρότερο! Το patch είναι είναι στην ουσία ένα downgrade στα textures για να μην κολλάει το παιχνίδι! Ουστ ξεφτίλες! Το παιχνίδι εχει τώρα γραφικά επιπέδου ps2, έγινε πιο γρήγορο ακόμα, slowdown υπάρχει ακόμα, τα replay δεν φτιάχτηκαν εντελώς αλλά απλά βελτιώθηκαν λίγο, και το χορτάρι έγινε χειρότερο! Έλεος ρε Κονάμι! Η ps2 έκδοση πλέον το συναγωνίζεται και σε γραφικά! Μην το αγοράσει κανείς άλλος παιδιά! ντροπή σας αλήτες! Καταστρέψατε ότι αγαπήσαμε περισσότερο! Όλοι ps2 version, και fifa08 online 5vs5 Άντε αλήτες...
privateer Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 New console PES 2008 patches bring mixed results Offline play better, small improvements to online play. Konami has made available the long awaited update for PES 2008 on PS3 and Xbox 360 - with mixed results. PES 2008 on PS3 is blighted with frame rate problems, slowdown issues and laggy online play. The 360 version is better, but has so far suffered from similar online problems. However, despite the excitement and anticipation surrounding the updates it appears they are only mildly successful. Console owners are reporting that while the patches do improve matters online somewhat, there is still warping, teleporting and lag, despite the updates. Last month we brought you the exclusive news that Konami was working on a patch that would combat both offline and online PES 2008 problems. And in early November Konami offered advice on how to get the game running more smoothly, including suggesting playing the game "on an HD TV with an HDMI or component cable and the PS3 set to output in 720p resolution or above". From our own game tests, the new update for the 360 version has improved online play somewhat, but we still experienced problems, especially towards the end of ranked games. Online reports suggest the PS3 update, weighing in at 130MB, has helped reduce stuttering in offline play but online play is still shoddy. Some have even suggested the PS3 patch has toned down the graphical quality of the game in order to improve performance. There's no official word from Konami on what the updates are supposed to do yet. We'll bring you more on this as soon as we get it. http://www.videogamer.com/news/26-11-2007-6968.html
polakis21 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Πέφτει κράξιμο και για το patch στο 360! Το lag εξακολουθεί! Ξεφτίλες. Μας αναγκάζετε να παίζουμε ps2 ρόμπες...
enigmak Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Αραξτε ρε παιδια! Ενταξει, η Konami εβγαλε ενα Pro το οποιο δε βελτιωσε κατα γενικη ομολογια πολλα πραγματα στο Gameplay , ενω πολλα τα εκανε χειροτερα, ολα μαυρα και αραχνα. Δε χρειαζεται να παιρνουμε το game και καθε χρονο! Λογικο ειναι να υπαρξει κορεσμος. ΚΑντε ενα διαλειμα απο το καινουργιο Pro, δε χρειαζεται να το κανουμε κυπριακο το θεμα! Η ψηφος μας στα Games δινεται με τα λεφτα μας, και αν δε τα δωσουμε θα το παρουν το μηνυμα-αν δεν το παρουν, εμεις τουλαχιστον καναμε το καθηκον μας. Οσον αφορα την εκδοση για το Ps3 τωρα: Δεν ειναι καθαρα και μονο προβλημα του Seabass η της Konami. Παρα πολλες εταιριες που κατασκευαζουν multiplatform παιχνιδι εχουν δυσκολιες να κρατησουν το frame rate και τη ποιοτητα σε γραφικα σε υψηλο επιπεδο. (Stranglehold, The Orange Box, Assasin's Creed, PES2008,Rainbow Six Vegas και η λιστα συνεχιζεται). Γιατι νομιζετε οτι τοσα παιχνιδια βγαινουν πρωτα στο Xbox και μετα απο 2-3 μηνες στο Ps3? Αυτα τα προβληματα ειναι βεβαιο πως θα λυθουν μεχρι την επομενη εκδοση του Pro, μην τρελαινεστε ομως!
nzeppos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Θα λυθούν μέχρι την επόμενη έκδοση ή θα το κάνουν ακόμα χειρότερο? (ναι, είναι ικανοί!) Κανένα έλεος για την Konami και το βλάκα τον Τσακατσούκα. F@ck and die που λένε.
YANNIS_PROCHAMP Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Παιδιά ξεφτίλα seabass και κατάντια Κονάμι! Έβαλα το patch στο ps3 και το παιχνίδι έγινε χειρότερο! Το patch είναι είναι στην ουσία ένα downgrade στα textures για να μην κολλάει το παιχνίδι! Ουστ ξεφτίλες! Το παιχνίδι εχει τώρα γραφικά επιπέδου ps2, έγινε πιο γρήγορο ακόμα, slowdown υπάρχει ακόμα, τα replay δεν φτιάχτηκαν εντελώς αλλά απλά βελτιώθηκαν λίγο, και το χορτάρι έγινε χειρότερο! Έλεος ρε Κονάμι! Η ps2 έκδοση πλέον το συναγωνίζεται και σε γραφικά! Μην το αγοράσει κανείς άλλος παιδιά! ντροπή σας αλήτες! Καταστρέψατε ότι αγαπήσαμε περισσότερο! Όλοι ps2 version, και fifa08 online 5vs5 Άντε αλήτες... Σωστος!!!! Ετσι ειναι.. το παιχνιδι εγινε χειροτερο απο θεμα γραφικων.. το χορταρι φαινεται σαν να ειναι φωτογραφια εντελως ψευτικο και οι παικτες χανουν λιγο..φυσικα εγινε πιο γρηγορο αλλα αυτο ειναι ΚΑΤΑΝΤΙΑ για μια παιχνιδομηχανη σαν το ps3!!! Ηταν μια αποτυχια που σιγουρα κοστισε πολλα σε αυτους αλλα για να μην γελιομαστε ολοι μας ειχαμε την περιεργια να το παρουμε οποτε αυτοι δεν χασανε πιστευω.. μονο ο γνωστος μαλακας καταναλωτης που τον παρασυρουν αυτες οι αρχιδιες... αντε μην ανοιξει ο βοθρος τωρα με την γαμωκοναμι...
Pinturicchio Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Παντως οσον αφορα το offline υπαρχει σημαντικη βελτιωση.Συγκεκριμενα παιζοντας σε wide καμερα ( πριν το patch ηταν αδιανοητο να παιζεις wide) κατεληξα στα εξης - το setup ηταν random ωρα παιχνιδιου random εποχη fine καιρος default χορταρι παιζει αψογα EKTOΣ απο τα παρακατω γηπεδα konami, da luz, beranabeu, camp nou, amsterdam arena , monumental.
ProEvoFan Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 ego file giannh de to phra..to katevasa gia 360 mono k mono gia na do th patata tha evlepa..siga mhn edina 70 eyro gia na dokimaso kati..eleos..k de tha to eperna k perisi an de me pieze enas filos gia na paizoume live..telika to prsino malon htan kalhtero! oso gia to patch..ti perimenate oti tha ekane i konami..otan vgei to paixnidaki tpt den allazei...meiosan to quality sta textures na mh travaei polu mnhmh k einai vary to game gia to systhma k sosame to paixnidi..konami ayta einai bakalistika(na me syxoresei kanenas bakalhs thn ekfrash apla xrhsimopoio) eleos pia..k monos mou to ekana sto pc ayto to prama me ta editing tools..kseftiles..kala leei o polakis..koroidia sketh..kante to kapou excusive...tha aktastrafeite zoa!
mythbuster Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Telika re pedes vgalate akri se poia ap' tis dio konsoles einai kalitero to paixnidi antikimenika? An nai tote gia peste moy se poia apo tis dio einai kalitero to game....
nzeppos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Θεωρητικά καλύτερο είναι στο 360, γιατί εκεί δεν είχε ποτέ προβλήματα framerate μέσα στον κανονικό αγώνα αλλά μόνο στα replay. Το 360 όμως έχει περίεργο joypad που δεν ενδείκνυται για pro, δεν είναι σαν το παλιό καλό ps2-clone που είχε συνηθίσει ο κόσμος, είτε σε pc είτε σε ps2. Τελοσπάντων, και οι δύο εκδόσεις είναι πάρε τη μία και χτύπα την άλλη...
polakis21 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Είπαμε τέρμα, η καλύτερη έκδοση είναι για ps2! Και ας έχει χειρότερα γραφικά! Να και ένα αστείο ποστ σε άλλο φόρουμ που με βρίσκει σύμφωνο με τα πεπραγμένα της Κονάμι: Konami: για πές μου seebass τι θα βγάλουμε φέτος; Seebas: Φυσικα καινούργιο PES Konami:α σωστα το PES7 ετσι; Seebas:έχω μια καλύτερη ιδέα. να το ονομάσουμε PES 2008 Konami:Γιατι; Seebas:Οσοι δεν εχουν ιδέα απο ποδοσφαιράκια και εχουν σκοπο να αγοράσουν ισως να μην το προτιμήσουν γιατι εχουμε αντιπαλο την EA που θα βγάλει το FIFA 08.ε δεν γίνεται να ειμαστε πίσω; θα νομίζουν οι νέοι οτι το PES 7 ειναι παλιό παιχνίδι ενω αν το ονομάσουμε και εμεις PES 2008 Θα φένονται ιδιας ηλικίας Konami:Μπράβο Seebass.Έξυπνο marketing. Τι αλαγες θα κανουμε σε σχέση με το παλιο, δηλαδη το PES06; Seebas:Τιποτα το συμαντικό.Βασικά προτίνω να αφίσουμε το γενικό κορμό του παιχνιδιού στα ιδια επίπεδα με το περσινο.και πέρσι τα ιδια καναμε με πρόπερσι, κανενας δεν παραπονεθηκε(!!) Konami:Ε Φυσικα, δεν είμαστε για έξοδα.. Seebas:Απλά θα αλάξουμε λίγο το μενού,τις μεταγραφές και τέτοια Konami:Καλα όλα αυτα, αλλα με τις next gen κονσόλες; δεν γίνεται να το αφήσουμε όπως στις "απλές" κονσόλες, κατι πρέπει να κανεις εκει. "πράκτορες" μου, μου είπαν οτι η ΕΑ ετοιμάζει κατι πολύ δυνατό Seebas:Κοίτα, εκεί θα το αλάξουμε καπώς, μην φαντάζεσαι μεγάλες αλαγές,απλά θα βελτιώσουμε λίγο τα γραφικά και ελαφρώς το gameplay ισα ισα να ξεχωρίζει με την current έκδοση, θα του κοτσάρουμε και την λέξη "next gen" και ολοι θα ψαρώσουν Konami:Χμ.. καλό ακούγεται Seebas:Ναι απλά έχω καποιες αμφιβολίες αν η μηχανή γραφικών θα μπορέσει να "σηκώσει" καλύτερα γραφικα. Φοβάμαι μήπως "κρεμάσει" το PS3 και έχουμε αλλα προβλήματα όπως frame rates, Konami:Αυτο μην σε νοιάζει, πολλοί θα το δούν λίγοι θα το καταλάβουν, το πολύ πολύ να βγάλουμε κανενα πατσάκι που να το μετατρέψει σε current gen γραφικά και έτσι θα λυθεί το πρόβλημα, ούτε να το σκέφτεσαι να φτιάξουμε καινούργια μηχανή γραφικών, τζάμπα λεφτα θα πάνε...Άσε που ο κόσμος του PES θα το αγοράσει με κλειστα τα μάτια χωρίς να το δοκιμάσει.. Seebas:Το ξέρω οτι θα το αγορασουν..φοβάμαι μήπως αρχίσει η επίθεση μετά απο αυτό... Konami:Ας το αγοράσουνε πρώτα και μετά ποιος τους γαμ..μπιιιιπ. Μου χαχαχαχα (σατανικο γέλιο) Seebass: εμ... konami καμια αύξηση θα πάρουμε; Konami:μου χαχαχαχα (σατανικο γέλιο )τα αρχ....Μπιπ θα πάρετε...χαχαχαχα (σατανικο γέλιο )τα αρχ....Μπιπ θα πάρετε
anamenos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Είπαμε τέρμα, η καλύτερη έκδοση είναι για ps2! Και ας έχει χειρότερα γραφικά! Να και ένα αστείο ποστ σε άλλο φόρουμ που με βρίσκει σύμφωνο με τα πεπραγμένα της Κονάμι: Konami: για πές μου seebass τι θα βγάλουμε φέτος; Seebas: Φυσικα καινούργιο PES Konami:α σωστα το PES7 ετσι; Seebas:έχω μια καλύτερη ιδέα. να το ονομάσουμε PES 2008 Konami:Γιατι; Seebas:Οσοι δεν εχουν ιδέα απο ποδοσφαιράκια και εχουν σκοπο να αγοράσουν ισως να μην το προτιμήσουν γιατι εχουμε αντιπαλο την EA που θα βγάλει το FIFA 08.ε δεν γίνεται να ειμαστε πίσω; θα νομίζουν οι νέοι οτι το PES 7 ειναι παλιό παιχνίδι ενω αν το ονομάσουμε και εμεις PES 2008 Θα φένονται ιδιας ηλικίας Konami:Μπράβο Seebass.Έξυπνο marketing. Τι αλαγες θα κανουμε σε σχέση με το παλιο, δηλαδη το PES06; Seebas:Τιποτα το συμαντικό.Βασικά προτίνω να αφίσουμε το γενικό κορμό του παιχνιδιού στα ιδια επίπεδα με το περσινο.και πέρσι τα ιδια καναμε με πρόπερσι, κανενας δεν παραπονεθηκε(!!) Konami:Ε Φυσικα, δεν είμαστε για έξοδα.. Seebas:Απλά θα αλάξουμε λίγο το μενού,τις μεταγραφές και τέτοια Konami:Καλα όλα αυτα, αλλα με τις next gen κονσόλες; δεν γίνεται να το αφήσουμε όπως στις "απλές" κονσόλες, κατι πρέπει να κανεις εκει. "πράκτορες" μου, μου είπαν οτι η ΕΑ ετοιμάζει κατι πολύ δυνατό Seebas:Κοίτα, εκεί θα το αλάξουμε καπώς, μην φαντάζεσαι μεγάλες αλαγές,απλά θα βελτιώσουμε λίγο τα γραφικά και ελαφρώς το gameplay ισα ισα να ξεχωρίζει με την current έκδοση, θα του κοτσάρουμε και την λέξη "next gen" και ολοι θα ψαρώσουν Konami:Χμ.. καλό ακούγεται Seebas:Ναι απλά έχω καποιες αμφιβολίες αν η μηχανή γραφικών θα μπορέσει να "σηκώσει" καλύτερα γραφικα. Φοβάμαι μήπως "κρεμάσει" το PS3 και έχουμε αλλα προβλήματα όπως frame rates, Konami:Αυτο μην σε νοιάζει, πολλοί θα το δούν λίγοι θα το καταλάβουν, το πολύ πολύ να βγάλουμε κανενα πατσάκι που να το μετατρέψει σε current gen γραφικά και έτσι θα λυθεί το πρόβλημα, ούτε να το σκέφτεσαι να φτιάξουμε καινούργια μηχανή γραφικών, τζάμπα λεφτα θα πάνε...Άσε που ο κόσμος του PES θα το αγοράσει με κλειστα τα μάτια χωρίς να το δοκιμάσει.. Seebas:Το ξέρω οτι θα το αγορασουν..φοβάμαι μήπως αρχίσει η επίθεση μετά απο αυτό... Konami:Ας το αγοράσουνε πρώτα και μετά ποιος τους γαμ..μπιιιιπ. Μου χαχαχαχα (σατανικο γέλιο) Seebass: εμ... konami καμια αύξηση θα πάρουμε; Konami:μου χαχαχαχα (σατανικο γέλιο )τα αρχ....Μπιπ θα πάρετε...χαχαχαχα (σατανικο γέλιο )τα αρχ....Μπιπ θα πάρετε hehehehehe !!! FOVERO POLAKIS
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.