p3tran Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Παιδιά ξέρετε ότι είμαι προακιας, αλλά η διασκέδαση χθες το βράδυ με το 5vs5 στο live fifa08 ήταν απίστευτη! Μιλάμε για πραγματική και δύσκολη μπάλα... Κονάμι ξύπνα, βυθιστηκαμε! Μπράβο στην ΕΑ που ακούει τους καταναλωτές... 5vs5? αντε το απογεμα κι εγω μεσα!
macis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Στο PES 2008 για PS3 μπορώ να φορτώσω εικόνες με πρόσωπα και να τα χρησιμοποιήσω στο edit ή παίρνει εικόνες μόνο μέσω camera;Έχω στο Κ800 κάτι φωτογραφίες με πρόσωπα και θέλω να τις περάσω.Γίνεται
foufoutios Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι πρεπει να αγορασεις την camera.. Δε μπορεις να κανεις edite με δικες σου εικονες.. Διαβασα πιο πανω ενα post του daredevil και μου εκανε εντυπωση.. Εγω παιζω σε HD Tv με HDMI cable και ρυθμιση πανω απο 720p αλλα συνεχιζω να εχω τα ιδια προβληματα με ολους τους αλλους... Συνεχιζουν να μας δουλευουν?? Ελεος πια...
privateer Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Konami on PES PS3 issues Konami says it is working on fixes for a number of issues specific to the PlayStation 3 version of Pro Evolution Soccer 2008. Online gameplay quality, stuttering graphics and game freezes are all addressed in the latest update to the publisher's online FAQ, which also suggests some short-term solutions while they work on proper fixes. For example, people experiencing "stuttering" are very likely "not playing the game in high definition", it says here. "The solution to this problem is to play the game on an HDTV with an HDMI or component cable and the PS3 set to output in 720p resolution or above." (Er.) Calm down though, because they are "continuing to work on finding a solution for those people who do not have access to an HDTV". What about online gameplay? "We have uncovered issues which affect online gameplay quality of PES 2008," the FAQ says. "We are working at full strength to find a solution as quickly as possible. We sincerely apologise for this inconvenience." Meanwhile, if you're having problems with the game freezing in the Master League or when starting a match, you're advised that these issues mainly present themselves when the game has been installed to the hard disk. In the Master League's case, a combination of auto-saving and hard disk storage causes problems, so turning off auto-save is a short-term workaround, while matches freezing up are apparently down to a mixture of hard-disk install and players with camera-customised appearance - something you can dodge by playing PES 2008 without installing the game to the hard disk. http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=87446
sngf13 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 η καμερα αυτη ειναι ειδικη η κανουν κ αυτες του pc;;;;
topgunidis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Πορωμένος εδώ και χρόνια με το pro...Φέτος με το που βγήκε το πήρα αυθεντικο(το τεκευταίο αυθεντικό παιχνίδι που είχα ήταν το φιφα 1996!!!!) έτσι για να δείξω την ευχαριστησή μου προς τα παιδία που έκαναν τόσο καιρό τόσο κόπο για να το απολαμβάνω εγώ και η παρέα μου και να πάρω μια γεύση απο online... Αλλά το μετάνιωσα όσο τίποτέ άλλο... Η αποκαθήλωση του βασιλία....Και όσο παιρνούν οι εβδομάδες τόσο πιο πολύ απογοητεύομαι....Κρίμα ειλικρινά κρίμα.On line για τα κλάματα και εδώ και μια βδομάδα δεν μπορώ να παίξω,δεν συνδέεται με χρήστη,κολλήματα σε υπολογιστή μισού έτους λες και παίζω fligth simulator X ή κάποιο απαιτητικό παιχνίδι.Κρίμα... (αλήθεια δεν μπαίνουν πολύ εύκολα αυτογκόλ ή απλά συμβαίνει σε εμένα?? είτε από το pc είτε απο εμένα)
MiltoZ Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Πορωμένος εδώ και χρόνια με το pro...Φέτος με το που βγήκε το πήρα αυθεντικο(το τεκευταίο αυθεντικό παιχνίδι που είχα ήταν το φιφα 1996!!!!)έτσι για να δείξω την ευχαριστησή μου προς τα παιδία που έκαναν τόσο καιρό τόσο κόπο για να το απολαμβάνω εγώ και η παρέα μου και να πάρω μια γεύση απο online... .... Έβγαλες δηλαδή λεφτά από την τσέπη σου μετά από 12 χρόνια για να αγοράσεις βιντεοπαιχνίδι και να υποστηρίξεις αυτό που απολαμβάνεις εσύ με την παρέα σου? Με συγκίνησες ρε μπαγάσα!
polakis21 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Όσο η Κονάμι θα μας κοροιδεύει, εγώ δεν πρόκειται να παίξω live το pro2008 με τους παίκτες και τις μπάλες που εξαφανίζονται! Γιαυτό και παίζω fifa08 onlive 5vs5, ένα feature που αλλάζει όλα τα δεδομένα στο ηλεκτρονικό ποδόσφαιρο! Κι ας μην παίζω φιφα γενικά, το 5vs5 είναι το κάτι άλλο! Και προπαντώς χωρίς κανένα lag! Το ακούς κονάμι? Φανταστείτε να είχαμε 5vs5 στο pro τί θα γινόταν...
Daredevil Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Φανταστείτε να είχαμε 5vs5 στο pro τί θα γινόταν... nai 8a emfanizotan 5 mpales kai 5 paixtes opu nanai
B.F. Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 nai 8a emfanizotan 5 mpales kai 5 paixtes opu nanai Κι αν το βλεπες λιγο πιο τρελα με την καμερα του be a pro στο pes2008 θα το χες παρει χαμπαρι οτι παιζεις φλιπερακι!
JJOGG Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Re paidia auth h kamera gia PS3 (eye) hr8e ellada h' akoma?an kserei kanenas as apanthsei....thanks
JJOGG Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Ηρθε η καμερα. Grmods την έχουν... Pou mporw na thn agorasw re file giati exw faei ton topo kai den thn exw vrei....
polakis21 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Παιδιά το πρώτο patch για το pro2008 για 360 είναι πολύ κοντά! Όσο και αν φαίνεται απίστευτο, βγαίνει πατσάκι για την έκδοση 360, λες και είναι πατσάκι σε pc! Όλα κομπλέ μέσα! Ορίστε και το βίντεο: http://www.winningelevenblog.com/news/first-video-of-xbox-360-patch/ Τουλάχιστον η λιγοτερο προβληματική έκδοση γίνεται σούπερ! Αν φτιάξουν και το Online, θα είναι κόλαση. Αντε να ξυπνάμε λίγο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.