Προς το περιεχόμενο

The official *Pro Evolution Soccer 2008* topic || Next-gen version ( PS3/X360 )

Blackjim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έπαιξα το demo του we2008 το japan!

Μιλάμε για τεράστια διαφορά έτσι?

Αν και δεν έχει επιλογή κάμερας, έβαλα συγκεκριμένα στάδια ίδια με του pes2008 και στην ίδια κάμερα και εκεί που κάνεi slowdown και framerate drop και tearing στο pro, στο we2008 δεν κάνει καθόλου! Ακόμα και τα replay είναι σχεδόν τέλεια, τα βλέπεις κανονικά, και κάνει μόνο έτσι μισό δευτερόλεπτo και αν, ένα κολληματάκι που δεν επηρεάζει καθόλου τον ρυθμό και το μάτι!!!!

Έπαιξα σε 55'' full hd σε 720p ανάλυση και ο ρυθμός μου φάνηκε πιο αργός από του pro2008, άρα καλύτερο για μένα!

Επίσης να πω ότι έχει προστεθεί νέα δυσκολία (star player) όπου το παιχνίδι γίνεται εκπληκτικό και οι τερματοφύλακες έχουν πλέον φτιάξει και ναι αποκρούουν την μπάλα επιτέλους, αλλά και κάνουν καλύτερες αποκρούσεις! Μου απέκρουσε 2 συνεχόμενα ριμπάουντ σε σουτ μου!

Νομίζω ότι και οι παίκτες στρίβουν πιο αργά (είχα Κακά για παράδειγμα και άλλαζε κατεύθυνση με πλάτη, πιο αργά από το pro2008), και η ταχύτητα σέντρας στην αλλαγή παιχνιδιού είναι πιο αργή!

Επιτέλους ένα παιχνίδι από την Κονάμι που φαίνεται τουλάχιστον αξιοσέβαστο και playable κανονικά! Ένα we αντάξιο του ονόματος τουλάχιστον, που θα με κρατήσει μέχρι το (υποτιθέμενο) επαναστατικό pro2009 κατά τον seabass.

Και όλα αυτά στο ps3 που έχει φάει μεγάλο χτύπημα με το pro2008! Άντε να ρολάρουμε λίγο. Και αναφέρομαι στην κάμερα του ντέμο, όχι την wide που παίζουμε οι περισσότεροι και που έχει τα μεγαλύτερα προβλήματα. Μόλις δω κριτικές του παιχνιδιού στις 22 Νοέμβρη που επιβεβαιώνουν την κριτική μου για το ντέμο, το έχω τσιμπήσει εύκολα και αρχίζω το λιώσιμο!

John Kabira και Shootooo!

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Να κανω μια προταση? Εχει κατεβασει κανεις το demo απο το uk ps store?H συγκριση θα ειναι πιο αντικοιμενικη μεταξυ japan demo και uk demo αφου θα τρεχουν και τα δυο απο το σκληρο και δεν θα διαβαζουν απο το bd rom οπως το κανονικο παιχνιδι.

Αν υπαρχουν διαφορες και στα demo τοτε θα μιλαμε καθαρα για βελτιωση!

Παντως ο φιλος polakis εχει δικιο , δοκιμασα τις ιδιες συνθηκες του demo και στο full release (γηπεδο,χορταρι,καιρος,χρονο,ομαδες ακομα και μπαλα!!!) και το κανονικο παιχνιδι κολλαει αρκετα παραπανω εως και τριπλασιες φορες!

Δημοσ.

Βασικά χέστηκα για το online. Αν δεν παίζει στους ιαπωνέζικους server τότε θα παίζω live από το 360 και με τα φιλαράκια μου we2008 σε ps3!

Δημοσ.

Μολις επαιξα το demo του WE..

Σε σχεση με το demo του pes2008 ειναι λιγο καλυτερο απο αποψη gameplay λογω του ενος επιπλεον επιπεδου δυσκολιας και αποκρουσεων τερματοφυλακων που δεν ειναι τοσο χαπια και κανουν πιο λογικες επεμβασεις.. Πιο αργο δεν το ειδα ουτε τους παικτες να στριβουν με διαφορετικο τροπο.. Εξακολουθει να εχει stuttering στα replays αλλα in game δεν κολλαει σχεδον καθολου οπως το pes2008 που σε καποιες φασεις ψιλοκολλαγε.. Κατα τα αλλα δεν νομιζω οτι ειναι πολλες οι διαφορες.. Σιγουρα παντως αν καποιος δεν εχει αγορασει μεχρι στιγμης καποια version τοτε καλο θα ειναι να παρει το WE για τους λογους που προανεφερα.. Ειδικα για το extra επιπεδο δυσκολιας..

Δημοσ.

Το update firmware v 2.0 βγήκε?Αν ναι πείτε εντυπώσεις για το Pro μετα την εγκατάσταση!Αν μπόρει κάποιος ας το δώσει σε μορφή για να το περάσω με stick!Plz :-)

Δημοσ.
to WE exei aggliko i iapwneziko menu kai grammata genika?

Οχι αγγλικα γραμματα εχει στο μενου μονο στην αρχη δειχνει κατι γιαπωνεζικα..

Το firmware v2 δεν το εβαλα ακομα δεν ειδα οτι βγηκε..

Θα προσπαθησω να το ανεβασω αν εχει βγει..

Δημοσ.

Επαιξα το demo του we 2008 και επιτελους

εγινε καπως ανθρωπινο!Δεν παιρνει το σκορ

διαστασεις αγωνα πολο χαρη στους

τερματοφυλακες.Φυσικα καλυτερο απ το

pes και λιγο πιο αργο!Ο χρονος θα δειξει....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...