Προς το περιεχόμενο

The official *Pro Evolution Soccer 2008* topic || Next-gen version ( PS3/X360 )

Blackjim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κανενας με 40αρι που να του κολλαει? θα τρελαθουμε τελειως μου φαινεται... Ενταξει, μετα το install τα κολληματα που τρωει ειναι ελαχιστα οταν παιζεις μονος η 1 vs 1, αλλα οταν παιζεις 2 vs 2 τα βλεπεις συχνοτερα. Θα κολλησει σε τουλαχιστον μια φαση σε ολο τον αγωνα...

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ 40ΑΡΙΑ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ

VERSION 1.90, ΤΟ ΔΙΚΟΜΟΥ 60ΑΡΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ 1.90 ΚΟΛΛΑΓΕ ΑΡΚΕΤΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ UPDATE 1.93 ΠΑΛΙ ΚΟΛΛΑΕΙ, ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΚΟΛΛΕΙ.

ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ????

Δημοσ.

Παιδιά τι έγινε με το update firmware 2.0 ??Βγήκε?Αν ναι το πέρασε κανείς?Παράκληση κάποιος φίλος όταν βγει(είχαν πει στις αρχές Νοεμβρίου,αν δεν κανω λάθος) να το δώσει για να το περάσουμε μέσω Stick!

Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά:mrgreen:

Δημοσ.

Σκέφτομαι και γω να χτυπήσω το 40αρι με το προ 2008 αλλά με έχετε προβληματίσει...

Να κάνω μία ερώτηση για κάτι πυ μου ακούστηκε πολύ χαζό;;; Μου είπαν ότι σε τηλεόραση όχι HD δεν παίζει καλά και κολλάει κτλ. Προσοχή δεν μου είπαν ότι βλέπω χαμηλότερη ποιοτητα (κατι αναμενόμενο) αλλά ότι κολλάει ενώ σε HD δεν κολλάει. Ειναι δυνατόν;;;

Το θετικό τουλάχιστον είναι ότι αυτοί με το 40αρι δεν έχετε προβλημα. Το παίζετε όλοι σε HD TV ή και σε CRT?

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Παιδιά αναφορές στα φόρουμ λένε ότι το ντέμο του we2008 στο ps3 είναι κλάσεις καλύτερο από το pro2008!

Νο slowdown at all, no frame drop, slower pace, menu in english!

Κόλαση έτσι και είναι αλήθεια...

Δεν έχω jap id .

Πείτε εντυπώσεις!!!!

Δημοσ.

Καλα νεα..τι διαφορες εχει γενικοτερα καθε χρονο η γιαπωνεζικη εκδοση? Μονο παραγγελια απο εξωτερικο φανταζομαι ε?

Δημοσ.

Επαιξα καμια 10αρια ματσακια στο demo.Eιλικρινα δεν μπορω να βγαλω ακρη! Πρωτον δεν εχει επιλογη καμερας ( εχει default normal long που δεν παρουσιαζει πολλα προβληματα ουτε στη δικια μας εκδοση).Παρατηρησα μονο 2 φορες framedrop στα 10 παιχνιδια και 3-4 φορες tearing (νερα στην οθονη-σκισιμο)

Δεν μπορω να βγαλω συμπερασμα! Εχω την αισθηση οτι ειναι ενα κλικ ποιο αργο.

Θα περιμενω για review της τελικης εκδοσης.

Δημοσ.

Καλά, τα ίδια λέγανε και για την PES2008 full version στο PS3. Ότι είναι άλλο παιχνίδι σε σχέση με το demo του Οκτώβρη. Το ότι τελικά έπεσε πρωτοφανές κράξιμο είναι άλλη ιστορία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...