Kadettoulas Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 ρε παιδες μου ειπε ενας γνωστος πως ειχε διαβασει πως τα πλαγια αουτ και καποιες ντριμπλες θα γινονται με κινηση του sixaxis....ισχυει αυτο? δεν το εχω καταφερει και ρωταω μηπως ξερει καποιος κατι....
foufoutios Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 ρε παιδες μου ειπε ενας γνωστος πως ειχε διαβασει πως τα πλαγια αουτ και καποιες ντριμπλες θα γινονται με κινηση του sixaxis....ισχυει αυτο? δεν το εχω καταφερει και ρωταω μηπως ξερει καποιος κατι.... ποτε δεν εγινε αυτο...
Kadettoulas Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 ποτε δεν εγινε αυτο... οκ... ραδιο αρβυλα τοτε....thanks !!!!
Martin_05 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Διαβαζοντας το συγκεκριμενο τοπικ αποφασισα να μην αγορασω το playstation3 με το pro evo 2008, αλλα μονο την εκδοση για το PS2. Το μετανιωσα γιατι η νεα εκδοση του παιχνιδιου δεν διαφερει παρα ελαχιστα απο την περσινη και μαλλον η ταχυτητα και οι ευκολες vτριπλες το εχουν φερει σε επιπεδο coin up με παικτες να περνανε μεσα απο 1-2-3 αμυντικους για πλακα. Οι πασες πραγματικα ειναι χασιμο χρονου, αφου συνηθως αρκει ενα σλαλομ απο τα πλαγια κ μια πασουλα στο κεντρο της αμυνας για να σκοραρεις. Η ταχυτητα ειναι διαστημικη , σχεδον θυμιζει εποχη kick off. Στο pc το παιχνιδι ειναι σκαλες ανωτερο αλλα τα φιλαρακια δεν ψηνονται να παιξουμε σε 17αρα οθονη οταν υπαρχει η ανεση του καναπε και της τηλεορασης. Δεν ειχα την τυχη να το δω se PS3 αλλα φοβαμαι μηπως ηταν κομματακι υπερβολικα τα παραπονα για slowdowns klp. και με 1-2 πατσ μπορουν να διορθωθουν. Εχω ξενερωσει τελειως με την PS2 εκδοση και φοβαμαι οτι εκανα μ**** που δεν τα εσκασα για το PS3. Αν πλησιαζει την εκδοση για PC θα ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Πιο αργος, ρεαλιστικος ρυθμος, πολυ καλη ισορροπια μεταξυ ευελικτων/δυνατων παικτων και ελευθερο gameplay. Η αρχικη εντυπωση παραμενει λοιπον? Ειναι οντως τοσο προβληματικο σε PS3? Η μηπως οι υψηλες προσδοκιες μας παραμυθιασαν λιγακι κ βγηκαν λιγο προωρα καποια συμπερασματα? Δεν βλεπω να βγαινει η χρονια με την PS2 εκδοση
JJOGG Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Διαβαζοντας το συγκεκριμενο τοπικ αποφασισα να μην αγορασω το playstation3 με το pro evo 2008, αλλα μονο την εκδοση για το PS2. Το μετανιωσα γιατι η νεα εκδοση του παιχνιδιου δεν διαφερει παρα ελαχιστα απο την περσινη και μαλλον η ταχυτητα και οι ευκολες vτριπλες το εχουν φερει σε επιπεδο coin up με παικτες να περνανε μεσα απο 1-2-3 αμυντικους για πλακα. Οι πασες πραγματικα ειναι χασιμο χρονου, αφου συνηθως αρκει ενα σλαλομ απο τα πλαγια κ μια πασουλα στο κεντρο της αμυνας για να σκοραρεις. Η ταχυτητα ειναι διαστημικη , σχεδον θυμιζει εποχη kick off. Στο pc το παιχνιδι ειναι σκαλες ανωτερο αλλα τα φιλαρακια δεν ψηνονται να παιξουμε σε 17αρα οθονη οταν υπαρχει η ανεση του καναπε και της τηλεορασης. Δεν ειχα την τυχη να το δω se PS3 αλλα φοβαμαι μηπως ηταν κομματακι υπερβολικα τα παραπονα για slowdowns klp. και με 1-2 πατσ μπορουν να διορθωθουν. Εχω ξενερωσει τελειως με την PS2 εκδοση και φοβαμαι οτι εκανα μ**** που δεν τα εσκασα για το PS3. Αν πλησιαζει την εκδοση για PC θα ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Πιο αργος, ρεαλιστικος ρυθμος, πολυ καλη ισορροπια μεταξυ ευελικτων/δυνατων παικτων και ελευθερο gameplay. Η αρχικη εντυπωση παραμενει λοιπον? Ειναι οντως τοσο προβληματικο σε PS3? Η μηπως οι υψηλες προσδοκιες μας παραμυθιασαν λιγακι κ βγηκαν λιγο προωρα καποια συμπερασματα? Δεν βλεπω να βγαινει η χρονια με την PS2 εκδοση Maga egw to exw se PS3 kai paizei tzami....den kserw ti provlhma yparxei me ta alla paidia alla to diko mou PS3 dene exei vgalei kanena ellatwma sto Pro!Oso gia thn ekdosh sto ps2 einai ontws moufa kai to perimena giati h sony 8elei apla na agorasoun oloi PS3..logiko akougetai!pare to pro sto PS3 kai den 8a xaseis.. :mrgreen::mrgreen::mrgreen::-D:-D:-D:-):-):lol:
polakis21 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δηλαδή ρε φίλε δεν σου κάνει slowdown στην wide camera? Δεν πέφτει το framerate στον πάνω μέρος της οθόνης? Δεν πιξελιάζουν οι θεατές στα κοντινά και σιχένεσαι να τους βλέπεις? Δεν κολλάνε σπαστικά τα replay? Αποκλείεται... Εν αναμονή του jap winning eleven 2008 στις 22 Νοεμβρίου για ps3 μπας και δούμε άσπρη μέρα. Αλλά με τον seabass δεν το βλέπω... Φυσικά πρώτα θα διαβάσω τις κριτικές και μετά θα το πάρω...
papeipa Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Διαβαζοντας το συγκεκριμενο τοπικ αποφασισα να μην αγορασω το playstation3 με το pro evo 2008, αλλα μονο την εκδοση για το PS2. Το μετανιωσα γιατι η νεα εκδοση του παιχνιδιου δεν διαφερει παρα ελαχιστα απο την περσινη και μαλλον η ταχυτητα και οι ευκολες vτριπλες το εχουν φερει σε επιπεδο coin up με παικτες να περνανε μεσα απο 1-2-3 αμυντικους για πλακα. Οι πασες πραγματικα ειναι χασιμο χρονου, αφου συνηθως αρκει ενα σλαλομ απο τα πλαγια κ μια πασουλα στο κεντρο της αμυνας για να σκοραρεις. Η ταχυτητα ειναι διαστημικη , σχεδον θυμιζει εποχη kick off. Στο pc το παιχνιδι ειναι σκαλες ανωτερο αλλα τα φιλαρακια δεν ψηνονται να παιξουμε σε 17αρα οθονη οταν υπαρχει η ανεση του καναπε και της τηλεορασης. Δεν ειχα την τυχη να το δω se PS3 αλλα φοβαμαι μηπως ηταν κομματακι υπερβολικα τα παραπονα για slowdowns klp. και με 1-2 πατσ μπορουν να διορθωθουν. Εχω ξενερωσει τελειως με την PS2 εκδοση και φοβαμαι οτι εκανα μ**** που δεν τα εσκασα για το PS3. Αν πλησιαζει την εκδοση για PC θα ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Πιο αργος, ρεαλιστικος ρυθμος, πολυ καλη ισορροπια μεταξυ ευελικτων/δυνατων παικτων και ελευθερο gameplay. Η αρχικη εντυπωση παραμενει λοιπον? Ειναι οντως τοσο προβληματικο σε PS3? Η μηπως οι υψηλες προσδοκιες μας παραμυθιασαν λιγακι κ βγηκαν λιγο προωρα καποια συμπερασματα? Δεν βλεπω να βγαινει η χρονια με την PS2 εκδοση H kalyterh ekdosh oso anafora thn taxythta toy paixnidou kai to gameplay eina sto 360 me diafora!!!Sto pc einai akoma pio grigoro!
kratistos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Διαβαζοντας το συγκεκριμενο τοπικ αποφασισα να μην αγορασω το playstation3 με το pro evo 2008, αλλα μονο την εκδοση για το PS2. Το μετανιωσα γιατι η νεα εκδοση του παιχνιδιου δεν διαφερει παρα ελαχιστα απο την περσινη και μαλλον η ταχυτητα και οι ευκολες vτριπλες το εχουν φερει σε επιπεδο coin up με παικτες να περνανε μεσα απο 1-2-3 αμυντικους για πλακα. Οι πασες πραγματικα ειναι χασιμο χρονου, αφου συνηθως αρκει ενα σλαλομ απο τα πλαγια κ μια πασουλα στο κεντρο της αμυνας για να σκοραρεις. Η ταχυτητα ειναι διαστημικη , σχεδον θυμιζει εποχη kick off. Στο pc το παιχνιδι ειναι σκαλες ανωτερο αλλα τα φιλαρακια δεν ψηνονται να παιξουμε σε 17αρα οθονη οταν υπαρχει η ανεση του καναπε και της τηλεορασης. Δεν ειχα την τυχη να το δω se PS3 αλλα φοβαμαι μηπως ηταν κομματακι υπερβολικα τα παραπονα για slowdowns klp. και με 1-2 πατσ μπορουν να διορθωθουν. Εχω ξενερωσει τελειως με την PS2 εκδοση και φοβαμαι οτι εκανα μ**** που δεν τα εσκασα για το PS3. Αν πλησιαζει την εκδοση για PC θα ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Πιο αργος, ρεαλιστικος ρυθμος, πολυ καλη ισορροπια μεταξυ ευελικτων/δυνατων παικτων και ελευθερο gameplay. Η αρχικη εντυπωση παραμενει λοιπον? Ειναι οντως τοσο προβληματικο σε PS3? Η μηπως οι υψηλες προσδοκιες μας παραμυθιασαν λιγακι κ βγηκαν λιγο προωρα καποια συμπερασματα? Δεν βλεπω να βγαινει η χρονια με την PS2 εκδοση γιατί δεν το παίρνεις σε 360 ;; Δεν θα χεις και τα προβλήματα που αναφέρεις παραπάνω...
Martin_05 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Αν υπηρχε τροπος να αλλαξεις τα χειριστηρια του, θα το παιρνα ευχαριστως.
speedy23 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Θα τα μαθεις και αυτα,που θα παει?Σε καταλαβαινω διοτι και γω απο playstation 2 ερχομουνα οταν πηρα το 360 και ειχα τις ιδιες ανησυχιες αλλα τα συνηθιζεις ευκολα.
koprioni Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Παίδες ξέρει κανείς αν μπορώ να βρώ να βάλω τις κανονικές φανέλες των ομάδων. Έχω την έκδοση για pc. Ήδη φόρτωσα τα σήματα για την premier league την Αγγλίας και άλλαξα τα ονόματα για εθνική Γερμανίας με ένα save που βρήκα. Γενικά ξέρει κανείς αν έχουν βγεί φανέλες κανονικές? thnx ---sorry για τυχόν double post---
DouglasMortimer Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Παίδες ξέρει κανείς αν μπορώ να βρώ να βάλω τις κανονικές φανέλες των ομάδων.Έχω την έκδοση για pc. Ήδη φόρτωσα τα σήματα για την premier league την Αγγλίας και άλλαξα τα ονόματα για εθνική Γερμανίας με ένα save που βρήκα. Γενικά ξέρει κανείς αν έχουν βγεί φανέλες κανονικές? thnx ---sorry για τυχόν double post--- http://www.sendspace.com/file/iaaqvf Τα credits στα παιδια του evo web.
JJOGG Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δηλαδή ρε φίλε δεν σου κάνει slowdown στην wide camera? Δεν πέφτει το framerate στον πάνω μέρος της οθόνης? Δεν πιξελιάζουν οι θεατές στα κοντινά και σιχένεσαι να τους βλέπεις? Δεν κολλάνε σπαστικά τα replay? Αποκλείεται... Εν αναμονή του jap winning eleven 2008 στις 22 Νοεμβρίου για ps3 μπας και δούμε άσπρη μέρα. Αλλά με τον seabass δεν το βλέπω... Φυσικά πρώτα θα διαβάσω τις κριτικές και μετά θα το πάρω... File dustuxws gia sena alla doulevei mia xara...ti na kanw twra?na pw oti den paizei me to zori?Oute ena kollhma den kanei ektos apo ena psilopikseliasma twn 8eatwn pou kai pou....oute sthn wide kamera oute sthn bird's eye....
bjorg Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Έλατε ρε παιδιά. Δεν ξέρω τί παίζει με το Pro. Ούτε εμένα μου κολλάει. Καθόλου λέμε και πουθενά. Το έκανα install ε το που το έβαλα στο PS3 μου και όλα καλά. Έχω το 40άρι και απο μια συζήτηση που είχαμε και στο http://www.themata.gr βλέπω πως αυτοί που έχουν 40άρι δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα. Δεν ξέρω αν τυχαίνει ή όχι, αλλά αυτή είναι η αλήθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.