Blackjim Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Logika entos tis imeras tha exoume HQ scans apo autes tis photo.
klainmaingr Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Ιδέα μου είναι η αυτές επάνω είναι απο το 6? (η έτσι θέλω να πιστεύω) :ρ
GabrielConnor Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Ναι αλλά μην αγχώνεσται. Εϊναι από την έκδοση Xbox360 αυτές που της λείπουν γύρω στα 6Giga γραφικά. Στο Playstation 3 θα είναι OYAOY!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Ναι αλλά μην αγχώνεσται. Εϊναι από την έκδοση Xbox360 αυτές που της λείπουν γύρω στα 6Giga γραφικά. Στο Playstation 3 θα είναι OYAOY!!! Τι σε κανει να πιστευεις οτι θα ειναι καλυτερο στο Ps3? Mηπως φημες ,αμφιβολου προελεύσεως? Η εχει πει κατι η Sony ή η Κοναμι? Στο λεω αυτο γιατι τα εχετε ηδη ετοιμα τα post του τυπου ''σας κοροιδευει η sony'' και τα γνωστα. Αν το λες για καποιους που απλα πιστευουν οτι θα ειναι καλυτερο στο ps3 τοτε σε αυτους θα μπορεις να τα χωσεις και θα εχεις δικιο αν τελικα δεν ειναι καλυτερο. Μονο που θα πρεπει να ψαξεις σε αλλα φορουμ,γιατι εδω δεν εχει υποστηριξει κανεις κατι τετοιο.
GabrielConnor Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Τι σε κανει να πιστευεις οτι θα ειναι καλυτερο στο Ps3?Mηπως φημες ,αμφιβολου προελεύσεως? Η εχει πει κατι η Sony ή η Κοναμι? Στο λεω αυτο γιατι τα εχετε ηδη ετοιμα τα post του τυπου ''σας κοροιδευει η sony'' και τα γνωστα. Αν το λες για καποιους που απλα πιστευουν οτι θα ειναι καλυτερο στο ps3 τοτε σε αυτους θα μπορεις να τα χωσεις και θα εχεις δικιο αν τελικα δεν ειναι καλυτερο. Μονο που θα πρεπει να ψαξεις σε αλλα φορουμ,γιατι εδω δεν εχει υποστηριξει κανεις κατι τετοιο. Υπάρχουν κάποιοι που το έχουν υποστηρίξει σε αυτό το topic στο οποίο μόλις πόσταρες. Ψάξτο. Και φυσικά δεν αναφέρομαι σε σκεπτόμενα άτομα (πχ. εσύ) αλλά σε όσους εύκολα "καταπίνουν" κάτι τέτοια. Edit: Συγγνώμη μιλούσαν για 19,2GB:D:D:D Δηλαδή 10 GB παραπάνω EXCLUDING τον ήχο Εδώ το post σου ακριβώς κάτω από την είδηση: δεν ειναι καθολου περιεργο(για μενα τουλαχιστον),αλλωστε οπως ειπες το we5 με το we6 στην ps2 εποχη ηταν η μερα με την νυχτα.Απλα δεν περιμενα να βαλουν τοσα χρηματα και να ειναι τοσο μεγαλο το game. Με λιγα λογια ισως να ξεπερασει και τις αυξημενες προσδοκιες που εχω για τα επομενα pes. ιδωμεν...
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Ψάξτο. Και φυσικά δεν αναφέρομαι σε σκεπτόμενα άτομα (πχ. εσύ) αλλά σε όσους εύκολα "καταπίνουν" κάτι τέτοια. Τεσπα δεν ξερω ποιος πιστεψε κατι τετοιο,παντως εγω το εχω διευκρινησει οτι αυτα ειναι φημες και δεν εχω πει ποτε οτι θα ειναι στο Ps3 καλυτερο. lol giati dld sas fainete periergo? kai sthn ps2 epoxh to pro evo 1 me to 2 htan h nyxta me thn mera. Oi an8rwpoi eixan 2 xronia na 3anagrapsoun kommatia kwdika kai na kanoun tune up alla και απαντησα. δεν ειναι καθολου περιεργο(για μενα τουλαχιστον),αλλωστε οπως ειπες το we5 με το we6 στην ps2 εποχη ηταν η μερα με την νυχτα.Απλα δεν περιμενα να βαλουν τοσα χρηματα και να ειναι τοσο μεγαλο το game. Με λιγα λογια ισως να ξεπερασει και τις αυξημενες προσδοκιες που εχω για τα επομενα pes. ιδωμεν... Θελοντας να τονισω οτι πιστευω πως θα βγει μια καλη next-gen εκδοση και οχι οτι θα ειναι η next-gen εκοδση sto ps3 Ελπιζω να μην το ποσταρες για δημιουργια εντυπωσεων γιατι εχω πει απειρες φορες την αποψη μου για το θεμα.
ProEvoFan Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Ναι αλλά μην αγχώνεσται. Εϊναι από την έκδοση Xbox360 αυτές που της λείπουν γύρω στα 6Giga γραφικά. Στο Playstation 3 θα είναι OYAOY!!! an den exeis kati xrhsimo na postareis mhn to kaneis... pes mas th gnomh sou..ayth h karamela exei kourasei..profanos h monh sou asxolia einai to ps3 k ti pisteyoun oi sonakides..astous loipon na pisteyoun oti theloun..esy tha stroseis to kosmo? gine politikos an thes k ase tis eksipnades... toxoume pei 1000 fores ...sxoliasame kati rumors..oudepote eipe kapoios oti nai tha einai kalitero sto ps3!! pos na to kanoume alloste apth stigmh pou den kseroume tpt sxedon gia to game..imarton pia.. epishs kalo tha htan na se apasxolouse perissotero giati den htan OYAOY sto 360 perisi para na se noiazei POU tha einai kalhtero...prosopika ayth einai emena i enoia mou...giati htan oso xalia perisi k poso kalo tha einai fetos..k de mou aresei katholou auto pou vlepo os tora..
GabrielConnor Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Ελπιζω να μην το ποσταρες για δημιουργια εντυπωσεων γιατι εχω πει απειρες φορες την αποψη μου για το θεμα. Όχι, ίσα, ισα. Μιας και το βρήκα μπροστά μου είπα να το βάλω.
GabrielConnor Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 an den exeis kati xrhsimo na postareis mhn to kaneis... pes mas th gnomh sou..ayth h karamela exei kourasei..profanos h monh sou asxolia einai to ps3 k ti pisteyoun oi sonakides.. Έχω πολυ καλύτερα πράγματα να ασχολούμαι και αυτά είναι τα παιχνίδια του Xbox μου. Απλά στην δουλειά είστε το "second to best". astous loipon na pisteyoun oti theloun..esy tha stroseis to kosmo? gine politikos an thes k ase tis eksipnades... Δεν ξέρω αν θα τον στρώσω αλλά θα μπορώ να λέω πώς προσπάθησα. Εσύ; toxoume pei 1000 fores ...sxoliasame kati rumors..oudepote eipe kapoios oti nai tha einai kalitero sto ps3!! pos na to kanoume alloste apth stigmh pou den kseroume tpt sxedon gia to game..imarton pia.. [sOPIHOLIC WARNING] Oxi Min Parete Blu Ray Einai Mpagatela Min Pate Pros To Melon To Kalitero Minete Sto Dvd Kamia Dekaria Xronia ayto poy lete san mionektima gia to blu ray ginete pleonektima me ton teratodes toy xoro [/sOPIHOLIC WARNING] Μπορεί να μην το πες εσύ, το είπαν άλλοι όμως epishs kalo tha htan na se apasxolouse perissotero giati den htan OYAOY sto 360 perisi para na se noiazei POU tha einai kalhtero...prosopika ayth einai emena i enoia mou...giati htan oso xalia perisi k poso kalo tha einai fetos..k de mou aresei katholou auto pou vlepo os tora.. Ξέρω γιατί δεν ήταν καλό στο 360. Γιατι οι programmers της KONAMI βαριούνται. Και ξέρεις πώς το ξέρω; Γιατί έχω δεί παιχνιδάρες στο 360 μου και πλέον ξέρω τι πρέπει να ΑΠΑΙΤΩ και τι να ΠΕΡΙΜΕΝΩ. Μόνο το καλύτερο.
ProEvoFan Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Γιατί έχω δεί παιχνιδάρες στο 360 μου και πλέον ξέρω τι πρέπει να ΑΠΑΙΤΩ και τι να ΠΕΡΙΜΕΝΩ. Μόνο το καλύτερο. no comment...
kallair Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 gabriel prepei na variesai poli stin douleia sou... den eksigeitai alliws pou i pleionotita twn posts sou xaraktirizontai apo eironeia k flame. perimeneis kapoios na sou apantisei gia na apoktisei nohma i mera sou.
littlelouievegos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Ελα ρε ελεος πια η υπομονη εχει τα ορια της.. Σε καθε τοπικ αρχιζετε σαν τα κοκορια, και το κανετε ps3 vs xbox360..Δεν μπορουμε να ανοιξουμε ενα thread και να μην σας δουμε να τσακωνεστε; Βγειτε για ενα καφε και λυστε τις διαφορες σας πια.. Νισαφι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.