anamenos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Paidia sorry gia thn antidrasi mou, egw den ithela na prosvalw kanena kai oute thelw na eimai akreos, apla me enexlei pou kapioi edwmesa to paizoun 3eroles. Etsi gia na kleisw thn sizitish kai ta 2 games einai kala e3artatai apo pia skopia tha to deis kai poso ipokimenikos eisai...
armageddon67 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Να σας πω μου τα εχετε κανει τουμπανο 10 μερες τωρα,ο καθενας λεει οτι του κατεβει και ουσια μηδεν.οσοι δεν το γουσταρετ το pro παιξτε fifa και το αντιθετο..πρεπει δηλαδη να το γραφετε κιολας??εδω καλο ειναι να γραφονται τα προβληματα και οι λυσεις τους.πως να γινουν καλυτερα τα πραγματα δηλαδη και οχι χειροτερα.αμαν πια!!!αναγκαστικα εκανα εγγραφη για να σας πω ποσο ασχημα φαινεται στους απεξω με οσα λετε,λες και σας εχει κοψει μισθο η konami η η EA και το playstation μαζι me to x.box και πρεπει να τσακωνεστε.ΗΜΑΡΤΟΟΟΝ!!! ενα θεμα που θελω να ρωτησω ειναι αν στο network μπορουν να παιξουν 2 εναντιον 2 γιΑΤΙ δεν το εχω βρει ακομα..αυτα εχω το παιχνιδι 10 μερες και παει καλα.οποιος θελει ματσακι θα με βρει με το nick μου.αυτα απο εναν 35αρι..
kirileman Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Kala re eiste sobaroi?Thn palevete edw mesa?Lete ston allo oti den tou kobei epeidh eipe th gnwmh tou me ton pleon omorfo ki eugeniko tropo?Eiste kala?PWs thn exete dei re?Re moderators tha ksypnhsete na kanete th douleia sas?Pws katanthse etsi to insomnia re... Και δεν έχεις δει τίποτα, τίποτα! Να ξέρεις ότι το πρώτο βήμα αυτών που δεν την παλεύουν με αντίθετες απόψεις είτε για λόγους συμφέροντος είτε για άλλους λόγους είναι να σε βγάλουν γραφικό. Πάγια τακτική! Μην περιμένεις το παραμικρό από mods. Η αλητεία πάει σύννεφο σε όλα τα επίπεδα. Ψάξε να βρεις εκείνους που έχουν 6-7 ΧΙΛΙΑΔΕΣ μηνύματα σε συγκεκριμένη ενότητα μέσα σε 3-4 χρόνια και θα καταλάβεις...
p3s2008_fun Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Paidia rwthsa kai prin alla den phra apanthsh.Firmware gia to ps3 patches gia games ktl apo pou ta vriskoume?Poio einai to teleutaio fw gia ps3 kai pou mporo na to vro? φιλε μου v1.93 ειναι η τελευταια εκδοση firmware για Ps3. update firmware κανεις απο το Ps3 σου. πρεπει να το εχεις συνδεμενο ειτε με wireless ειτε με ethernet για internet. patch απλα ψαχνεις στο net. μεχρι τωρα μ****ιες εχουν βγαλει μην ψαξεις καθολου
kallair Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Paidia sorry gia thn antidrasi mou, egw den ithela na prosvalw kanena kai oute thelw na eimai akreos, apla me enexlei pou kapioi edwmesa to paizoun 3eroles. Etsi gia na kleisw thn sizitish kai ta 2 games einai kala e3artatai apo pia skopia tha to deis kai poso ipokimenikos eisai... otan o allos mpainei k leei tin apopsi tou, sosti i lathos, den einai kserolas. autos pou petagetai sinexeia meta apo kathe sxolio kai leei ta idia kai ta idia kai spamarei iper tou enos i tou allou, tote autos to paizei kserolas. eleos pia apo merika atoma edw mesa... tin eipate paidia tin apopsi sas gia to fifa. opws k gia to pes. katantaei kourastiko na diavazw 2-3 minimata se kathe selida apo ta idia atoma na lene ta idia pragmata xoris ousia.
anamenos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Egw toulaxiston file kallair apologithika, epeidi 3erw oti ekana lathos kai den eimai kana paidaki...
kallair Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 . elpizw omws na min sinexisei to opoio spamarisma apo opoiadipote pleura. giati auto den einai ena fifa vs pes topic alla ena meros gia na mathainoume nea, apopseis kai apories. den exw kati proswpiko mazi sou alla mou edwses tin aformi na pw auta pou vlepw.
JJOGG Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 re paidia prin ligo grafthka kai egw mono kai mono gia na sas pw oti ena forum den prepei na einai o xwros pou 8a vgazei o ka8e pou8enas ta komplex kai kollhmata tou...prepei na milame gia ta games (aneksarthta poio apo ta 2 mas aresei) kai gia ta pleonekthmata kai ta meinektimata tous....Oti diafwnia exoume einai apolutws fusiologikh giati ta 8elw tou ka8enos einai diaforetika....Xalarwste epitelous kai peite thn gnwmh sas apo ta games kai stamathste na bgazete oti psuxologika exete sto forum....psaxnw na vrw ena forum pou na mporw na diavasw gnwmes diafores kai na antallaksw apopseis alla pou8ena!HMARTON!!!!
modecris Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 otan o allos mpainei k leei tin apopsi tou, sosti i lathos, den einai kserolas. autos pou petagetai sinexeia meta apo kathe sxolio kai leei ta idia kai ta idia kai spamarei iper tou enos i tou allou, tote autos to paizei kserolas. eleos pia apo merika atoma edw mesa... tin eipate paidia tin apopsi sas gia to fifa. opws k gia to pes. katantaei kourastiko na diavazw 2-3 minimata se kathe selida apo ta idia atoma na lene ta idia pragmata xoris ousia. Ακριβώς αυτό.Πολύ σωστός ο kallair. armageddon67 και JJOGG ,μια και κάνατε εγγραφή,προσθέστε τον οβολό σας στην ενημέρωση του topic.Όχι μόνο συστάσεις/παράπονα.
MiltoZ Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Και δεν έχεις δει τίποτα, τίποτα! Να ξέρεις ότι το πρώτο βήμα αυτών που δεν την παλεύουν με αντίθετες απόψεις είτε για λόγους συμφέροντος είτε για άλλους λόγους είναι να σε βγάλουν γραφικό. Πάγια τακτική! Μην περιμένεις το παραμικρό από mods. Η αλητεία πάει σύννεφο σε όλα τα επίπεδα. Ψάξε να βρεις εκείνους που έχουν 6-7 ΧΙΛΙΑΔΕΣ μηνύματα σε συγκεκριμένη ενότητα μέσα σε 3-4 χρόνια και θα καταλάβεις... Όλα τα έχω δει σε αυτό το τόπικ αλλά να μιλάμε και για αλητεία δεν το περιμενα. Έχετε ξεφύγει τελείως.
stixeo Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 TO PS3 Firmware v1.93 MPORO NA TO KATEYASO APO KAPOY KAI NA TO PERASO ME USBstick???? GINETE RE PEDIA
teofross Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Ρε παιδια ας χαλαρωσουμε λιγακι ολοι.Ας παιζει ο καθενας οτι θελει και ενταξη αν καπιος δεν γουσταρει ενα απο τα 2 και λεει την γνωμη του οτι πχ το ταδε ειανι απραδεκτο στον τομεα αυτο κλπ δεν ειναι αναγκη οι αλλοι που το γουσταρουν να τρελλενονται και να το υπερασπιζονται σαν δηκιγοροι.Παιχτε οτι θελετε και ας εχει ο καθενας την αποψη του.Χαλαρα μιλαμε ,αποψεις ανταλλαζουμε δεν ειναι αναγκη να τσακωνομαστε για τα παιχνιδια που βγαζουν καπιες μακρινες εταιριες.
anamenos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 edw na ginetai apla sxoliasmos to PES2008 opos einai kai onomasia tou topic pisteuw an den exete provlima na arxisoume ena topic FIFA08 VS PES2008 alla fthanei i tonoi na min psilosoun poly, ti lete?
spid_x Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Μου ζητησε update απο 1.8 σε 1.9 και το εκανα. Δεν πιστευω να εκανα λαθος..?
B.F. Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Καλημερα και απο μενα!Κατ αρχας, δεν υπαρχει εχθρα εδω περα μεταξυ μας, παρα μονο παρεξηγησεις που λυνονται αστραπιαια! Επειδη το insomnia ειναι ενα πολυ καλο site και τα φετινο Pes topic ενα σοβαρο θεμα, θα πρεπει ολοι εδω μεσα να εκφερουμε τις αποψεις μας αντικειμενικα και οχι φανατισμενα, διοτι υπαρχει πολυς κοσμος που δεν ειναι γραμμενος στο site και ενημερωνεται απο εδω μεσα! Τωρα το ολο κλιμα και η διαθεση για κουβεντα χαλαει, οταν υπαρχει φανατισμος και δεν υπαρχουν επιχηρηματα π.χ. να βγει καποιος εδω μεσα και να πεταξει μια φραση ασχετη και να εξαφανιστει για καιρο! Οσο αφορα το topic αυτο, υπαρχουν πολλα ατομα που εχουν δοκιμασει ολα τα παιχνιδια του ειδους και προσπαθουν οσο γινεται δυνατον να ριξουν φως στην υποθεση!Δεν ειναι σοβαρο να μπει καποιος και να πει παρτε π.χ. το actua soccer, γιατι το παιζω μονο εγω, το παιζω απο το 1996 και μονο εγω το ξερω, αφου εγω μονο ξερω απο soccer !Ειμασταν καποια ατομα που βαλαν κατω και τα δυο παιχνιδια και βρηκανε τα υπερ και τα κατα τους!Τωρα πολλα απ τα ατομα εκεινα δεν μπαινουν στο Forum γιατι περα οτι δημιουργηθηκε φανατισμος των δυο παιχνιδιων και με εχει παρει και μενα η μπαλα μαζι(και εχω ζητησει και συγνωμη), υπαρχει και κοντρα κονσολων που ο περισσοτερος κοσμος προσπαθει να την αποφευγει τετοια συζητηση! Καλυτερα να υπαρχουν επειχηρηματα σε καθε αποψη για να γινει η κουβεντα μας πολυ καλυτερη! Ουτε στον προεκλογικο αγωνα δεν κανουν ετσι.Ο καθενας εχει το δικαιωμα να παιξει οτι θελει, αλλα να κρινει σωστα και αντικειμενικα να εκφραζει την αποψη του εδω μεσα! Ας ληξει αυτο το θεμα, γιατι ολοι μας ειμαστε μια μεγαλη παρεα και δεν χωρισαμε μεχρι σημερα τιποτα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.