Προς το περιεχόμενο

The official *Pro Evolution Soccer 2008* topic || Next-gen version ( PS3/X360 )

Blackjim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ παιδιά το πουλάω στο ps3 (ούτε patch με απασχολουν ούτε τίποτα)

Θα πάρω το winning eleven jap για να βρω την υγιειά μου. Αφου πάντα τα γιαπωνέζικα ειναι καλύτερα. Λογικά αφού θα βγάλουν patch για το pro στο ps3, άρα το winning eleven δεν θα έχει πρόβλημα, έτσι δεν είναι?

John Kabira for ever...

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Στο κατω κατω θελετε να το πιστευετε οτι το ps3 ειναι κατωτερο και δεν προκειται να ανακαμψει με τπτ; Δικαιωμα σας αποψη σας ειναι ,αλλα καθε φορα που κανει καποιος μια μαλακια να bashaρεται ετσι το ps3 κατανταει κουραστικο..Ειλικρινα τετοια σταση δεν την καταλαβαινω..

Δεν έχεις δίκιο σ΄αυτό.... αν έκραζα το ps3 κάθε φορά που γινότανε μια λαλακία θα είχα τα διπλάσια post. :P Πολλές φορές έχω πάει πάσο. Και αρκετές φορές έχω κρατήσει και αμυντική στάση για το ps3. Ας πρόσεχαν όμως κι αυτοί στην Sony να μην έλεγαν ένα κάρο αρλούμπες στον κοσμάκι να μην τα ακούγανε από όλον τον κόσμο τώρα.

Δημοσ.
Δεν έχεις δίκιο σ΄αυτό.... αν έκραζα το ps3 κάθε φορά που γινότανε μια λαλακία θα είχα τα διπλάσια post. :P Πολλές φορές έχω πάει πάσο. Και αρκετές φορές έχω κρατήσει και αμυντική στάση για το ps3. Ας πρόσεχαν όμως κι αυτοί στην Sony να μην έλεγαν ένα κάρο αρλούμπες στον κοσμάκι να μην τα ακούγανε από όλον τον κόσμο τώρα.

Νομιζω οτι ειδες πως ξεκινησα το πρωτο μου ποστ στην κουβεντα μας, και φυσικα δεν αναφερομαι αποκλειστικα σε εσενα, το σχολιο ηταν σαφως απευθυνομενο γενικως.. Και αν παρατηρησεις και εγω εχω κραξει πολλες φορες τις μαλακ της Sony και τα αβουλα οντα που πανε βουρ στον πατσα για την υπερκονσολα των 5 ηπειρων..

Απλα λιγο κρατει σε καποιες φασεις τετοιου περιεχομενου οπως το pes.. Κανει μπαμ οτι ειναι μαλακ.. της Konami το θεμα.. ;)

Δημοσ.
kirileman πρέπει να σέβεσαι ότι ο άλλος μπορεί να έκανε θυσίες για να πάρει ένα ps3 και μια hdtv για να΄παίξει το αγαπημένο του παιχνίδι. Αν αντί για αυτά που του υποσχέθηκαν του έδωσαν ένα παιχνίδι χειρώτερο από του ps2 που μπορεί να το παίξει και τσάμπα, έχει κάθε δικαίωμα να γκρινιάζει όσο θέλει. Υπερβολές λοιπόν δεν λέει ο φίλος αλλά οι άνθρωποι της Sony που του πούλησαν φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

Δεν είναι ο χαρακτηρισμός "έκτρωμα" υπερβολή; Δεν είναι η φράση "κάνω το σκατό μου παξιμάδι για να πάρω full hdtv" υπερβολή αλλά και μέγιστη πρόκληση προς το κοινωνικό σύνολο όταν όπως λες όλα αυτά για ένα παιχνίδι; Που ζείτε ρε παιδιά; Και τον σέβομαι απόλυτα τον φίλο, απλά είναι αγανακτισμένος για τους δικούς του λόγους και έγραψε καραυπερβολές!!!

Σε ότι αφορά την απόδοση του παιχνιδιού στις δυο κονσόλες, δεν είμαι υπέρ του ps3, παίζει χάλια, το γνωρίζω και είναι απαράδεκτο. Απλά διαπίστωσα ότι και στο xbox360 υπήρχε θέμα στα replays.

Δημοσ.

Θα πάρω το winning eleven jap για να βρω την υγιειά μου. Αφου πάντα τα γιαπωνέζικα ειναι καλύτερα. Λογικά αφού θα βγάλουν patch για το pro στο ps3, άρα το winning eleven δεν θα έχει πρόβλημα, έτσι δεν είναι?

John Kabira for ever...

Ένα ειναι σίγουρο με τον John Kabira το παιχνίδι θα έχει πολύ καλά Shooootoooo :mrgreen::lol::mrgreen:

p.s Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο;)

Δημοσ.

polakis dokimase prota to option file na peis entyposeis k meta poula to! ;)

na po k kati koufo.... eixe ena filaraki mou ena kalodia vga gia to 360 k to synedesa me ayto...k aprathsrisa aisthith miosh sth taxythta tou game k malista pio smooth edges gyro aptous paixtes k genika kalhterh apeikonish...alla h taxythta mou ekane tromerh entyposh...k den htan h idea mou...giati meta to ksanaevgala k evala to palio k phgaine sfairato pali...ase pou fenotan kalthera k h bala pou strifogyrnouse...pentakathara...

Δημοσ.
p3s2008_fun παιδια μαλλον βρηκα το τροπο να μην εχει καθολου slowdown και framedrops το pes 2008 σε ps3.

πειτε μου τον χειροτερο συνδιασμο π.χ μπλαλα καμερα σταδιο καιρος εποχη κ.τ.λ να το δοκιμασω και να σας πω. μεχρι στιγμης οτι παιζω ειναι αψογο.

Υ.Γ. οι θεατες πιξελιαζουν παλι το χορτο ομως αψογο.

ΠΕΣ ΤΟΝ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

ps3stand2c9be52vl5.jpg

ps3stand22c9d601yr2.jpg

ps3stand32c9f3capn5.jpg

Δημοσ.

Παιδια τα φωτα σας! Μετα τη πρωτη απογοητευση με το pro το επεστρεψα αμεσως στο μαγαζι που το πηρα (το δεχτηκαν αμεσως προς τιμη τους και μου εκοψαν πιστωτικο για ολο το ποσο).Μετα απο μια βδομαδα διαβαζοντας σε διαφορα forum αντικρουομενες αποψεις θελω μια συγκεκριμενη απαντηση σε μερικα ερωτηματα.

Σε normal long camera το framedrop ειναι εντονο? Κοβει τη ροη του παιχνιδιου η απλα εμφανιζεται αραια και που?

Υπαρχουν συγκεκριμενα γηπεδα που το φαινομενο ειναι πιο εντονο? Αν δεν παιζω σε αυτα δεν υπαρχει προβλημα?

Ο καιρος τα stadium effects και τα patterns του χορταριου παιζουν ρολο?

Ειναι μεγαλος ο χειμωνας και χωρις pro δεν περναει!!!! Εκανα ενα μικρο περασμα απο fifa αλλα απλα δεν....

Thanks!!!!

Δημοσ.
Παιδια τα φωτα σας! Μετα τη πρωτη απογοητευση με το pro το επεστρεψα αμεσως στο μαγαζι που το πηρα (το δεχτηκαν αμεσως προς τιμη τους και μου εκοψαν πιστωτικο για ολο το ποσο).Μετα απο μια βδομαδα διαβαζοντας σε διαφορα forum αντικρουομενες αποψεις θελω μια συγκεκριμενη απαντηση σε μερικα ερωτηματα.

Σε normal long camera το framedrop ειναι εντονο? Κοβει τη ροη του παιχνιδιου η απλα εμφανιζεται αραια και που?

Υπαρχουν συγκεκριμενα γηπεδα που το φαινομενο ειναι πιο εντονο? Αν δεν παιζω σε αυτα δεν υπαρχει προβλημα?

Ο καιρος τα stadium effects και τα patterns του χορταριου παιζουν ρολο?

Ειναι μεγαλος ο χειμωνας και χωρις pro δεν περναει!!!! Εκανα ενα μικρο περασμα απο fifa αλλα απλα δεν....

Thanks!!!!

apla einai poly diskolo gia merikous edw mesa

Δημοσ.

ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ PS3 40G ???? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ

ΣΤΑ 40ΡΙΑ ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΗΜΕΡΑ! ΣΕ 3 PES3 KAI ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΓΑΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ

install ....MONO TA REPLAY ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΟ 60G ΠΑΕΙ ΧΑΛΙΑ....ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΤΙ?

Δημοσ.

PS3 Option Files Emerge!

After it was revealed that the edit mode was even more stripped down than we first thought, the team was feeling pretty down regarding the planned option files for next-gen consoles. While PC owners are having a great time editing the hell out of the game, console owners have to deal with a limited interface.

Luckily for us, and the fans, some of you have been hard at work trying to make the best of a bad situation. Up steps mccroix with his first PS3 option file, which he calls '1.0'. Nice.

Heres some info and pics on his great efforts:

Updated English Premier League Kits (only using the editor, not badges etc).

All English Premier League Transfers.

Correct Player Names (EPL & German National Team).

Updated Player Abilities/Appearances.

Updated Starting XI for every Premier League Team.

Assigned stadiums to each club.

8 Premier League Kit Templates, which are:

Arsenal Home

Arsenal Away

Manchester Utd Home

Manchester Utd Away

Chelsea Home

Chelsea Away

Liverpool Home

Liverpool Away

To download this fantastic patch click on these links:

http://rapidshare.com/files/65371123/mccroix_s_OF_1.0.rar.html

or

http://www.megaupload.com/de/?d=FHCZ57OW

To install:

Download files.

Create folder named 'PS3' on a usb stick.

Create folder inside 'PS3' folder called 'SAVEDATA'.

Copy all downloaded files into 'SAVEDATA' folder.

Start PS3.

Copy all data from usb stick to PS3 hdd.

Thanks for the emails letting us know about the patch, and a huge thanks to mccroix for creating it for everyone!

Yours,

W.E.N.B. Team

http://www.winningelevenblog.com/

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...