Προς το περιεχόμενο

The official *Pro Evolution Soccer 2008* topic || Next-gen version ( PS3/X360 )

Blackjim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

einai polla mwre pou paizoun.. na sou dwsw na katalaveis se elliniko periodiko gia autokinita se review...auto triti ktl...exeis diavasei pote antikimeniki apopsi? sta meion vazoun kati geleia px periorismenos xwros gia ta gonata se atoma anw twn 2.20 xaxaxa...ktl...anti oti to autokinito trizei sta 15.000 xlm olo to tamplo px...xorigoi diafimiseis simferonta...oute exoume idea...genika exw kataliksi oti otidipote thelei kaneis na agorasei kalitera na psaxnei gnwmes se forum ...

Δημοσ.
Μπηκα ετσι να δω τι λεει το ign... Αξιζει να δειτε τι βαθμο του δωσανε του prο και τι του φιφα!!!

http://ps3.ign.com/index/reviews.html

Μηπως υπερβαλλουν λιγο? :?

Ο επισημος χορηγος του PES 2008 ειναι το Ign.com φετος!

Νομιζω οτι υπογραψανε για δυο χρονια!

Εχει ξανα αναφερθει αυτο το θεμα νομιζω, ριξε μια ματια

πιο πισω να δεις τι γελιο ριξαμε!

Δημοσ.
Ο επισημος χορηγος του PES 2008 ειναι το Ign.com φετος!

Νομιζω οτι υπογραψανε για δυο χρονια!

Εχει ξανα αναφερθει αυτο το θεμα νομιζω, ριξε μια ματια

πιο πισω να δεις τι γελιο ριξαμε!

Ok thanks.. δεν το ειχα δει :-D;)

Δημοσ.

το ign.com την EA την μειωνει υπερβολικα. βλεπε nba live 08. τρομερο game play απαιχτα γραφικα ποιοτητα full hd κ.τ.λ και δινει συνολο 6.9 .οπως βεβαια και το fifa 08 που τουλαχιστον σε γραφικα ειναι καλυτερο απο το pes 2008

αν ειναι δυνατον.

το game play του pes 2008 ειναι απαιχτο αντε βαλε 10 αλλα τα γραφικα δεν ειναι ιδια με του fifa 2008 ειναι πολυ ανωτερο στο fifa 08 τομεα αυτο.

η αντικειμενικοτητα του ign.com ειναι φοβερη . . .

τι να πω . . .

Δημοσ.

Re paidia den exete katalavei akoma oti to ign einai xorigos toy pes2008? Mono kai mono oti to vlepete sinexeia stis pinakides kai stis karteles options toy pes2008 den sas leei kati...

Telos emena to pes2008 se xbox360 moy fanike mia xara kathoti den kollaei katholoy stis pistes poy exete proanaferei kai oi 2 grammes poy lete den tis exw dei katholoy. Ennoeite oti se grafika einai poly anwtero to fifa 08 alla se gameplay twra poia tha elega oti kai ta 2 podosfairakia einai exisoy kala.

Δημοσ.

εγω παλι πιστευα οτι το ΦΙΦΑ φετος θα ειναι καλυτερο απο το Προ. Αλλα μου αρεσε αρκετα που το επαιξα και πιστευω οτι ο_ρ_ι_α_κ_α για μενα τουλαχιστον το προ ειναι καλυτερο απο το φιφα για αλλη μια χρονια.. Καλα εννοειται οχι η μουφα "3 times better" εκδοση του PS3 αλλα PC + 360.Πραγματικα επιεικως απαραδεκτοι στην Konami..

Anyway πιστευω οτι η διαφορα γα φανει πραγματικα του χρονου.. Επειδη στην Ελλαδα ειμαστε γενικως λιγο αργοστροφοι και μενουμε πισω σε αρκετα θεματα, ενω φετος το Φιφα (μπορει) να ειναι καλυτερο απο το Προ και το εχουν ηδη δει αρκετοι (οι περισσοτεροι ακομα πιστευουν στο Προ, το οτι μπορει στο φορουμ οι περισσοτεροι να υποστηριζουν Φιφα δεν σημαινει οτι το πιστευουν ολοι, επειδη το ψαχνουν μερικοι δεν σημαινει οτι αντικατοπτριζουν και το μεγαλυτερο ποσοστο των Ελληνων.) η πραγματικη διαφορα θα φανει του χρονου!!

Αυτα και συγγνωμη αν κουρασα!

Δημοσ.

παιδια μαλλον βρηκα το τροπο να μην εχει καθολου slowdown και framedrops το pes 2008 σε ps3.

πειτε μου τον χειροτερο συνδιασμο π.χ μπλαλα καμερα σταδιο καιρος εποχη κ.τ.λ να το δοκιμασω και να σας πω. μεχρι στιγμης οτι παιζω ειναι αψογο.

Υ.Γ. οι θεατες πιξελιαζουν παλι το χορτο ομως αψογο.

περιμενω το χειροτερο συνδιασμο

Δημοσ.
παιδια μαλλον βρηκα το τροπο να μην εχει καθολου slowdown και framedrops το pes 2008 σε ps3.

πειτε μου τον χειροτερο συνδιασμο π.χ μπλαλα καμερα σταδιο καιρος εποχη κ.τ.λ να το δοκιμασω και να σας πω. μεχρι στιγμης οτι παιζω ειναι αψογο.

Υ.Γ. οι θεατες πιξελιαζουν παλι το χορτο ομως αψογο.

περιμενω το χειροτερο συνδιασμο

Μή το πεις, ζήτα λεφτά απ'τη κονάμι

Δημοσ.

Καλά λέγετε ότι θέλετε. Εγώ έφτιαξα όλα τα κρίσιμα στατιστικά (speed, acceleration, pass speed, long pass speed, shot power) κατά 10 μονάδες κάτω ( 5 ώρες μου πήρε για όλους αλλά χαλάλι!) και το παιχνίδι είναι τρέλα!Για 360 έκδοση μιλάμε...

Ούτε κολλήματα, ούτε γρήγορος ρυθμός, ούτε τίποτα! Καθαρή μπάλα...

Παίξτε φιφα08. Για να δούμε πόσοι θα παίζουν φιφα και πόσοι pro σε 1-2 μήνες...

Δημοσ.
Καλά λέγετε ότι θέλετε. Εγώ έφτιαξα όλα τα κρίσιμα στατιστικά (speed, acceleration, pass speed, long pass speed, shot power) κατά 10 μονάδες κάτω ( 5 ώρες μου πήρε για όλους αλλά χαλάλι!) και το παιχνίδι είναι τρέλα!Για 360 έκδοση μιλάμε...

Ούτε κολλήματα, ούτε γρήγορος ρυθμός, ούτε τίποτα! Καθαρή μπάλα...

Παίξτε φιφα08. Για να δούμε πόσοι θα παίζουν φιφα και πόσοι pro σε 1-2 μήνες...

Αυτά είναι παλιά κλασσικά κόλπα στο pc για να ρίχνουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού σε πιο ρεαλιστικά επίπεδα. Εγώ προς το παρόν παίζω με condition bad (βελάκι πλάγια κάτω). Κάποια στιγμή θα έχουμε και το πιο αργό WE, φαντάζομαι. Αν ήμουν στην Κόναμι θα έβαζα μια μπαρα arcade-realistic game που θα πείραζε όλα τα νούμερα χωρίς απλά να φαίνονται ότι αλλάζουν (κάτι τέτοιο τεσπα). Πιο αργό παιχνίδι, πιο σπάνια γκολ, πιο ανθρώπινο αποτέλεσμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...