Προς το περιεχόμενο

«Αχρείαστη» αναβάθμιση!

felikas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τώρα θα κάνω κατάχρηση της φιλοξενίας σου .

Που κ να' ταν δικό μου το φόρουμ!!!

Καιρό τώρα βλέπω το σύστημα σου και μου πέφτουν τα σάλια.

Εγώ βλέπω κάτι C2D και έχω το ίδιο σύνδρομο... θα το ξεπεράσουμε, δεν είναι τίποτα!

Ψάχνω να βρώ το AM2 BOARD και πιστεύω ότι θα μου κάτσει για να αλλάξω τον παλιο - opteron 175 Που έχω με το 5600+ ( το τροφοδοτικό μου δεν σηκώνει πάνω απο 100w cpu ) . Πιστεύεις ότι θα έχω μεγάλη διαφορά σε απόδοση ( 3d rendering ) και επίσης χωράει πάνω σε αυτό το board η scynthe infinity .

Εάν έχεις πουσάρει τον 175 (που αν τραβάει όσο κ ο 165, μιλάμε για θηρίο...), δεν νομίζω να δεις και τρελές διαφορές, αν κ οι 3d rend εφαρμογές εκμεταλλεύονται τους 2-πύρηνους...

Οσο για την scythe, δεν έχω ιδέα! Κ εγώ ακόμα ψάχνομαι, μετράω διαστάσεις κλπ. Τσέκαρε κ εδώ.

Αμα βρεις το AM2 board, προχώρα σε αναβάθμιση, αλλιώς... C2D!

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

@Gaou: Αν θες κάτι καλύτερο από τη Infinity, στα ίδια ακριβώς χρήματα είναι και το "μεγάλο" της αδερφάκι, η Scythe Ninja Plus Rev.B (34e ---> Plaisio) ... Έχει ακόμα καλύτερες επιδόσεις από την Infinity, πόσο μάλλον σε push-pull διάταξη των fans ... :wink:

Δημοσ.

Μωρέ εγώ κάνω σχέδια .... καθότι ο 175 έχει πεισμώσει στα 2500mhz 1.375. τώρα οι μνήμες φταίνε, ? το τροφοδοτικό φταίει ? το Mobo φταίει ? δεν πάει βήμα παραπάνω. Οπότε με τον 5600 και την ninja θα το κάνω Aegean to μηχάνημα ( έτσι έλεγα και για τον opteron και έχει καταντήσει ελληνικό τρένο :-( . )

το ocworkbench με έσωσε felikas ( βρήκα το am2 board )

Και την κοιτούσα την Samurai αλλά έλεγα για να μήν την προτείνουν οι Insomniacs lalakia θα είναι ....

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

... (ούτε ο Λάζαρος να ήταν το τοπικ)

Παίδες, βρήκα αυτήν στο Πλαίσιο με 23 ευρώ!

Τι λέτε, να την τσακώσω;

Να θυμίσω μόνο ότι θέλω περιορισμένη σε μέγεθος αλλά κ αποδοτική (για πουσάρισμα) ψύκτρα!

Και τι παστούλα να πάρω (best value for money πάντα...)?

Αυτή?

Οσο το δυνατόν γρηγορότερα αν απαντούσατε θα σας ήμουν υπόχρεος γιατί σε λίγο ανεβαίνω να την πάρω αν είναι...

Ευχαριστώ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...