george_o/c Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 george_o/c mia pou to efere i kouventa vlepeis kapoia apo autes tis psiktres stoMultirama gia AM2? Exo ena ipoloipo ekei opote... Den mporo na vro sto site tous psiktra gia AM2 Mipos kapoios exei parei apo katastima esto stin A8ina analogi psiktra? Thanks Έχεις δίκιο δεν υπάρχει καμία από αυτές στα multirama, θα τις βρεις σε όλα τα υπόλοιπα όμως e-shop, plaisio, visionstudio κτλ... (αχ αυτά τα multirama...:???: )... Tέσπα αν είναι να επιλέξεις οπωσδήποτε από εκεί (όχι τπτ άλλο απλά επειδή έχεις υπόλοιπο) λυπάμαι δεν βρίσκω κάτι για AM2 Socket... Απαράδεκτοι... Πάρε αυτή βάλε της και ένα 120άρη ανεμιστήρα σύνολο 40ε περίπου και είσαι μια χαρά, ακόμα και σε συνθήκες overclocking... :wink: Eπίσης εδώ , εδώ , εδώ νέο προϊόν καταπληκτικός σχεδιασμός, τσέκαρε και review σε επιδόσεις κάτι σαν Zalman 9500, Scythe Infinity πολύ καλή (το μόνο αρνητικό είναι ότι είναι λίγο θορυβώδης) και τέλος εδώ που είναι η 9700 με Led... φιουυυυ :-D Ελπίζω να σε βοήθησα pcos :-D
felikas Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Λοιπόν, λόγω περιορισμένου χώρου θέλω καλή κ φθηνή (τίποτ' άλλο...) ψύκτρα, σε σχεδίαση παρόμοιας με αυτή της stock. Η παρακάτω καλή είναι ή έχετε κάτι καλύτερο? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650584
george_o/c Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Μια χαρά είναι η Thermaltake που αναφέρεις αλλά δεν ξέρω τι παίζει με το θόρυβο καθώς μου φαίνεται πολύ δύσκολο να παράγει 16db ακόμα και στις 2500RPM, μάλλον μιλάει για to Silent Mode... Εγώ θα έπαιρνα πάντως αυτή μιας και σε αντίθεση με τη Tt είναι full copper (και όχι μόνο base copper) και δέχεται ανεμιστήρα 6-14 cm διάμετρο, διάβασε εδώ και εδώ τα πάει πολύ καλά η Scythe Mine και από διαστάσεις σαν της Thermaltake και μικρότερη... Scythe Mine (SCMN-1000) Highs: Very low noise level Acceptable cooling efficiency for moderate overclocking Replaceable fan Ideally flat and finished base Compact base near the socket Practical and reliable fasteners Lows: Too high a price for a cooler with that efficiency Only one 100mm fan included in the box Πολύ καλή είναι και αυτή με 39ε, δε ξέρω βέβαια αν χωράει στο κουτί σου... Πάντως εγώ θα έλεγα Zalman 7500>Scythe Mine>Thermaltake που προτείνεις...
felikas Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Ωραία αυτή η Scytche! Thanks... Για να δούμε, αυτή η ψύκτρα με τον 5600+ βλέπω να τον πηγαίνω 3.00+GHz!
george_o/c Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Μία καλή αγορά θα ήταν η Scythe Mine μαζί με έναν SilenX 12άρη (14db!!!). Θα φτάσεις τα 3GHz (και λίγο παραπάνω μη σου πω) αθόρυβα... Το μεγαλύτερο του drawback όμως KOΣΤΙΖΕΙ 20ε (ότι πληρώνεις, πέρνεις hehehe :wink:)
pcos Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 vlepo oti i Scythe "Ninja" einai kaliteri apo ti "mine" stis idies RPM? xmmm...
xrest Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Ωραία αυτή η Scytche! Thanks...Για να δούμε, αυτή η ψύκτρα με τον 5600+ βλέπω να τον πηγαίνω 3.00+GHz! αυτο το + βγαλε.στα 3.00 θα τον πας και με ρευμα κιολας.πιο πανω τα κανει πανω του...
felikas Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Βλέποντας την υπογραφή σου... οκ! Σε πιστεύω!!! Χωρίς ρεύμα (αμφιβάλω αν το asrock μου το σηκώσει) πόσο βλέπεις να πηγαίνει? Λες, να πήγαινα στον 6000+ για να είμαι κ σίγουρος? Αυτά τα 125W με χαλάνε ρε γμτ. Τι να κάνω ρε σεις... edit: Τι πιστεύετε, το τροφοδοτικό μου θα έχει πρόβλημα?
felikas Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 "Ανάσταση" του τόπικ... Οπως βλέπετε κ από την υπογραφή, όλα πήγαν μιά χαρά! Δεν το έχω πουσάρει ακόμα (που λεφτά για ψύκτρες κλπ..., μου τα' φαγε όλα η samsung!), αλλά η διαφορά από τον 3800+ είναι τεράστια σε "καθημερινές" εργασίες! Οι CellShock πετάνε, αλλά ο "μαμά" ανεμιστήρας της AMD κάνει σαν αεροπλάνο! Μπορώ να αλλάξω μόνο τον ανεμιστήρα (να κουμπώσω δλδ έναν 80-άρη με led που έχω πάνω στην ψύκτρα); Για "διαφωτείστε" με! Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια κ τις προτάσεις σας!
Delirium Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Kaloriziko Felikas An exeis 9.95? pas edo http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650437 Dixos katholou thoryvo.... alla forget overclocking! ----------------- Mipos xereis pou vriskoume tin asrockarta, gia am2 upgrade??
felikas Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Thanks Delirium! 36cfm!!! Γιατί να ξεχάσω το πουσάρισμα? Το λέω γιατί η freezer που είχα, μου έφτασε τον 3800+ στα 2.450ΜHz (κ σήκωνε κι άλλο αν δεν ήταν οι μνήμες) κ έχει 40cfm. To "sisterboard" asrock, προσωπικά το είχα κερδίσει κ μου το έστειλε η asrock τζαμπέ, με κούριερ στην πόρτα (είχα πάθει πλάκα...). Απ' ότι λένε κ εδώ, μόνο σε e-bay ή ξένο site (αν έχουν στοκ) μπορείς πλέον να το βρείς, γύρω στα 25-30 ευρώ (δεν είναι κ λίγα).
Delirium Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Ypotheto oti afou leei "AMD Athlon X2 εως 5000+" idi eisai ligo pano apo ta ypologismena 8-) To upgrade to eixa vrei sto skroutz, tyxaia, omos "logika" keywords den apodidoun tora....
felikas Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Από έναν γρήγορο έλεγχο, βρήκα αυτό. Για δες αν υπάρχουν κ άλλα... Σα να'χεις δίκιο για την alpine... Τσεκάρω reviews τώρα!
Delirium Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Sto ebay psarevoun (gia) lalakes http://geizhals.at/eu/a203571.html Review: http://www.ocworkbench.com/2006/asrock/AM2%20CPU%20Board/b1.htm
Gaou Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Τώρα θα κάνω κατάχρηση της φιλοξενίας σου . Καιρό τώρα βλέπω το σύστημα σου και μου πέφτουν τα σάλια. Ψάχνω να βρώ το AM2 BOARD και πιστεύω ότι θα μου κάτσει για να αλλάξω τον παλιο - opteron 175 Που έχω με το 5600+ ( το τροφοδοτικό μου δεν σηκώνει πάνω απο 100w cpu ) . Πιστεύεις ότι θα έχω μεγάλη διαφορά σε απόδοση ( 3d rendering ) και επίσης χωράει πάνω σε αυτό το board η scynthe infinity . Αυτά ! Na σαι καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.