Land_Of_Banania Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Γεια χαρά σε όλους. Χρησιμοποιώ το msn messenger (v7.5) και έχω μια απορία. Γίνεται όταν πατάω το εικονίδιο με το φάκελο που σε πάει στo inbox του mail να ανοίγει με τον Mozilla που έχω και σαν defaul browser και όχι με τον Internet Explorer της Microsoft? Tnx
Mavronasel Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 χωρίς να είμαι απολύτως σίγουρος νομίζω ότι οι υπηρεσίες της Microsoft όπως είναι το msn messenger ανοίγουν μόνο με ie.
v-tidus Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Λοιπόν υπάρχει τρόπος με ένα extension, μόλις βρω το λινκ θα σας το δώσω.
v-tidus Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Παιδιά, sorry, δικό μου λάθος, δεν υπάρχει κάποιο extension ακριβώς για αυτή τη δουλειά, όμως από ότι είδα σε μερικά forums, στο http://www.stuffplug.com υπάρχει ένα ομόνυμο πρόγραμμα που επιτρέπει αυτή την αλλαγή. Δεν το έχω δοκιμάσει, και δεν μπορώ να πω με σιγουριά.
HexStatic Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Ena search sto insomnia tha sas lisei tin aporia.Exei ksanaupothei to idio thema sto parelthon.
Land_Of_Banania Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Άμα μπορείς δώσε μας και το link γιατί η λέξη "msn" δεν γίνεται να αναζητηθεί δυστυχώς και όσο και να έψαξα βρήξα απλά ένα θέμα που πάλι κάποιος λέει πως το έχουν ξανασυζητήσει παλιότερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.