Προς το περιεχόμενο

StreetPanthers.Τελος στην καφρίλα των γαιδάρων των δρόμων!

geo909

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

writing_disorders-32.gif

Λάβετε μέρος στην εκστρατεία ενάντια στις «Διαταραχές του Γραπτού Λόγου»!

Βοηθήστε κι εσείς, για ένα κόσμο χωρίς κείμενα όπως το παραπάνω!

για ένα μέλλον πιό ευανάγνωστο!

• Απαντ. 138
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση μέσω pm που δέχθηκα, θα γράψω την ταπεινή μου άποψη: ...

Ευχαριστούμε πολύ για τις απόψεις!

Ήλπιζα πως θα μας διαφώτιζες επίσης και ως προς το *πόσο* παράνομη είναι η κόλληση αυτοκόλλητου σε παράνομα σταθμευμένο αυτοκίνητο, αν γνωρίζεις να υπάρχουν δεδικασμένα προηγούμενα, αν είναι αυτόφωρο το έγκλημα (ή αν μπορεί κανείς να κολλάει άφοβα μπροστά σε αστυνομικούς) κλπ.

Επίσης, αναρωτιέμαι το εξής: τα αυτοκόλλητα ως γνωστόν δείχνουν έναν γάϊδαρο και λένε "Είμαι γάϊδαρος - παρκάρω όπου γουστάρω". Aν με τον Α' ή Β' τρόπο καταλήξουν οι "πάνθηρες" στα δικαστήρια, θα βοηθούσε μήπως αν έλειπαν τα περί γαϊδάρου έτσι ώστε να μην βαρύνονται επιπλέον με εξύβριση;

Το αυτοκόλλητο:

sticker-3-small.jpg

Δημοσ.
Μήν τόνε κράζεις και αντίκρουσέ τον με επιχειρήματα,γιατί όπως στρώσεις....

θα ξεστρωσεις.

Δημοσ.

εχω δωσει απαντηση, αν πας σε δικαστηριο το πιο πολυ ο δικαστης να γελασει μαζι σου και να σε κανει ρομπα. ειναι παρανομο οσο εινα και τα φυλαδια των βουλευτων που μας αφηνουν στα αυτοκινητα και τα σπιτια πριν τις εκλογες.

Δημοσ.
εσυ το καταλαβες αλλοι δεν το εχουν καταλαβει ομως. καλα πηγαιντε αλλα μετα μην βαλετε τα κλαματα επαναστατες. ειπα απο την αρχη οι γαιδαροι κλωτσανε δυνατα.

Το ξερουνε οτι μπορει να πεχτει τσαμπουκας, απλα δεν ειναι κοτες :)

Μετα λέτε αυτοκολλητακια , θα κάλέσω την τροχαία κτλ διπλα μου τον είχα τον τροχονόμο και ξυνότανε

Ναι, αλλα αμα κολας αυτοκολιτα τοτε γινεσε επαναστατης, αναρχικος και πρεζακιας, οποτε καλυτερα να την κανεις απο Ελλαδα :P

Δημοσ.
Το ξερουνε οτι μπορει να πεχτει τσαμπουκας, απλα δεν ειναι κοτες :)

ε βαρανε καλο κατοσταρι.12 δευτερολεπτα καλα ειναι.

Δημοσ.
Ναι, αλλα αμα κολας αυτοκολιτα τοτε γινεσε επαναστατης, αναρχικος και πρεζακιας, οποτε καλυτερα να την κανεις απο Ελλαδα :P

Οι περισσότεροι πάνθηρες ειναι 'πετυχημενοι' στο χωρο τους. Αν δεις στο μπλογκ μου εχω ενα βιντεο που το αυτοκολητο μπαινει απο καρδιολογο.

Δημοσ.
Οι περισσότεροι πάνθηρες ειναι 'πετυχημενοι' στο χωρο τους. Αν δεις στο μπλογκ μου εχω ενα βιντεο που το αυτοκολητο μπαινει απο καρδιολογο.

καρδιολογος και βγαινει στον δρομο και κολαει αυτοκολητακια? μηπως τα εχει και σε τσαντα πολο? καλα παω να παιξω κρεμαλα κουραστηκα απο την πολυ επανασταση.

Δημοσ.
ΟΚ, δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε, σου ζητώ συγγνώμη αν υπήρξα αγενής, και σε ευχαριστώ που δεν αρπάχτηκες και δεν ανταπέδωσες.

Καλα βρε Διαγόρα, δε τσακωθηκαμε κιολας!

writing_disorders-32.gif

Λάβετε μέρος στην εκστρατεία ενάντια στις «Διαταραχές του Γραπτού Λόγου»!

Βοηθήστε κι εσείς, για ένα κόσμο χωρίς κείμενα όπως το παραπάνω!

για ένα μέλλον πιό ευανάγνωστο!

Μεγαλο θεμα πιάνεις, αλλα το να πιανεις τετοιο θεμα μεσα σε forum ειναι μεγαλο ατοπημα! Ο κωδικας επικοινωνιας των καμένων forumατζηδων δεν περιλαμβάνει έννοιες όπως "ορθογραφία", "Αισθητική του λόγου" και λοιπές αηδίες! (Συγγνωμη παιδια αν γινομαι αγενής, δεν εννοώ τους πάντες εδω μεσα!).Το τι μαργαριτάρια βλέπουμε διαρκώς (και στη συζήτηση αυτη) ειναι το κάτι άλλο!

Δεν ειδες; Το αλλο το παιδί απο τους streetpanthers ειπε οτι γραφει σε Greeklish λογω...ιδεολογίας ("η αργκό του ιντερνετ" κλπ..). Ενα άλλο παιδί εδω μέσα μου ειχε πει οτι χρησιμοποιεί Greeklish για να γράφει πιο γρήγορα..

Τελος πάντων, αυτό ειναι ασχετο με το θέμα.Ανοιξε καποιο topic εδω στο "μπλα-μπλα" σχετικα με τα Greeklish, θα εχει ενδιαφερον!

Δημοσ.

Όχι. Έχουν ανοιχτεί πολλά, πολλές φορές. Τσεκάρετε στο Insomnia site forum

cmanta, το τμήμα με τα greeklish σβήστηκε, το υπόλοιπο το κράτησα γιατί είναι χρήσιμο. Σου στέλνω με pm αυτά που είχες γράψει για να τα μετατρέψεις αν θες να τα ποστάρεις.

edit: i don't make the rules. sorriez.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...