IOCTL Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Και λίγα τους κάνουνε.. συνεχίστε έτσι. Άλλωστε το λένε και μόνοι τους.. Παράνομοι είναι.. άντε μπάς και βάλουμε μυαλό μερικοί Ελληνάρες..
Διαγόρας Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Συμφωνώ πάντως με τον 1980, δεν μπορεί ο καθένας να έρχεται και να σου βάζει αυτοκόλλητο στο αμάξι σου. Αν και συ(μ)φων(ώ) οτι κάτι πρέπει να γίνει(,) υπάρχουν κάποια θέματα που θέλουν συζήτηση. Καταρχην ποιος είσαι εσυ που θα κολλήσεις αυτοκόλλητο στο αμαξι μου και τι σε έχουμε ορίσει(; ) Ποιος σου έδωσε το δικαίωμα. Δεν μπορεί ο καθένας; αμ, μπορεί και παραμπορεί... Ποιός είμαι εγώ; να σου πω ποιός είμαι, είμαι εκείνος που δεν περιμένει κάποιους σαν κι εσένα να τον ορίσουν ή να του δώσουν δικαίωμα! Απ οτι λένε(,) κολλάνε αυτοκόλλητα οχι μονο αν παρκάρεις σε ράμπα, αλλα σε πεζοδρόμια,( )διάβαση, δ(ι)πλοπαρκαρισμένος κτλ. Όχι, συμφωνία θα κάνουμε "αχ καλέ, εκείνη κι εκείνη την παρανομία κάντε τις ελεύθερα, δε μας νοιάζει, αυτήν όμως μην την κάνετε, γιατί έχει αυτοκολλητάκι." ΦΥΣΙΚΑ και σε κάθε παρανομία θα πέφτει αυτοκόλλητο!
1980 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δεν μπορεί ο καθένας; αμ, μπορεί και παραμπορεί... Ποιός είμαι εγώ; να σου πω ποιός είμαι, είμαι εκείνος που δεν περιμένει κάποιους σαν κι εσένα να τον ορίσουν ή να του δώσουν δικαίωμα! Όχι, συμφωνία θα κάνουμε "αχ καλέ, εκείνη κι εκείνη την παρανομία κάντε τις ελεύθερα, δε μας νοιάζει, αυτήν όμως μην την κάνετε, γιατί έχει αυτοκολλητάκι." ΦΥΣΙΚΑ και σε κάθε παρανομία θα πέφτει αυτοκόλλητο! κανε κανενα booking στο κατ για καλο και για κακο.
Διαγόρας Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Όμως νομίζω ότι και η αυτοδικία έχει και τις διαβαθμίσεις της και δεν μπορώ να παραδεχτώ ότι το να κολλάει κάποιος ένα αυτοκολλητάκι (που βγαινει εύκολα) σε ένα αμάξι σε ακραίες περιπτώσεις παραβίασης των δικαιωμάτων των πεζών, τον καθιστά ικανό να πάρει μεθαύριο ενα ρόπαλο... Το έχεις χάσει λίγο το νόημα. (Λίγο, ευτυχώς.) Θα προσπαθήσω να βάλω τα πράγματα στη θέση τους. Κατ'αρχήν, η αυτοδικία πράγματι έχει τις διαβαθμίσεις της, και ένα σημαντικό σημείο που κάνει διαφορά είναι ανάμεσα στην αυτοδικία που προκαλεί μόνιμη φθορά περιουσίας, και σε αυτήν που προκαλεί μη-μόνιμη (προσωρινή, αναστρέψιμη) φθορά περιουσίας. Δεν θα εκφράσω την προσωπική μου γνώμη σχετικά με το αν και κατά πόσο είναι αρμόζουσα η μόνιμη φθορά περιουσίας από μεμονωμένους αγανακτισμένους πολίτες, αλλά θα πω ότι σε επίπεδο πολυπρόσωπης οργάνωσης η οποία φιλοδοξεί να μην χαρακτηριστεί παράνομη ή ακόμα και τρομοκρατική, ο δρόμος της αποφυγής μόνιμης φθοράς περιουσίας είναι φυσικά ο μοναδικός που μπορεί πρακτικά να ακολουθηθεί. Τα αυτοκόλλητα δεν προκαλούν μόνιμη φθορά περιουσίας, κι έτσι αποτελούν μία πολύ αποτελεσματική μέθοδο έκφρασης διαμαρτυρίας που κινείται στο περιθώριο της προσβολής του νόμου. Δεν υπάρχει αμφιβολία σχετικά με το ποιόν θα καταδικάσουν τα δικαστήρια αν τυχόν απαντήσει με χειροδικία σε κόλληση αυτοκόλλητου. Από εκεί και πέρα, δεν ξέρω ποιός μίλησε για αυτοκολλητάκι που βγαίνει εύκολα, εγώ δεν είμαι υπέρ τέτοιων αυτοκόλλητων, και αν πράγματι τα αυτοκολλητάκια βγαίνουν εύκολα, αυτό είναι κάτι που πρέπει να διορθωθεί. Η μη-μόνιμη φθορά περιουσίας επιτυγχάνεται ακόμα κι αν ο κάφρος παλέψει δύο ώρες να ξεκολλήσει το αυτοκόλητο, και προσωπικά δεν πρόκειται να τον λυπηθώ καθόλου. Έπειτα, δεν ξέρω από που εμπνεύστηκες τα περί ακραίων περιπτώσεων παραβίασης των δικαιωμάτων των πεζών, εγώ δεν διαχωρίζω τις παραβιάσεις σε ακραίες και μη-ακραίες για να απονέμω το παράσημο του αυτοκόλλητου στις μεν, αλλά όχι στις δε. Ας μην κάνουμε διακρίσεις, όλοι οι ανεγκέφαλοι έχουν δικαίωμα στο αυτοκόλλητο. Τέλος, τα περί του αν και κατά πόσο η κόλληση αυτοκόλλητου καθιστά τον "κολλητή" ικανό να πάρει μεθαύριο ένα ρόπαλο κλπ. είναι αφελή και καλύτερα να έλλειπαν. Μάλλον κάτι άλλο πήγαινες να πεις, αλλά μπέρδεψες τα λόγια σου και βγήκε αυτό. Ενταξει, αμα το δεις σαν κανενα κίνημα και εχεις στο μυαλό σου να αλλάξεις το κόσμο, ναι, ειναι αφελές. Οπως γενικά αυτου του ειδους ο "ακτιβισμός". Κι εδώ, δυστυχώς, θα διαφωνήσουμε. Αν το βλέπεις έτσι, καλύτερα κάτσε σπίτι σου και δώσε τα αυτοκόλλητα σε κάποιον που το έχει πάρει πιό θερμά το ζήτημα. που αν πάρει καποιες διαστάσεις θα αποφέρει και οφέλη στον εκαστοτε τόπο. Απ'την άλλη μεριά, με κάτι τέτοια που λες με μπερδεύεις, γιατί δείχνουν πως το'χεις πιάσει το νόημα. Φυσικά, με όλα τα υπόλοιπα που έγραψες φίλε geo909 συμφωνώ, γι'αυτό και δεν τα αναλύω. Θα πρότεινα στα σκεπτόμενα άτομα που φαίνονται να το'χουν πιάσει, δηλαδή geo909, FilipposMD, Harkon, HexStatic, IOCTL, άντε και σε μερικούς όπως ο "Aρρωστος 7" και ο Cromb που δεν το'χουν πιάσει αλλά δείχνουν να έχουν τη δυνατότητα να το πιάσουν, να ρίξουν μιά ματιά εδώ: Autoschreck Και αν έχουν όρεξη, και εδώ: Η Δικτατορία του Αυτοκινήτου
thanocaster Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Θα περιοριστώ στο να πω ότι όσο τραγικό είναι να παρκάρει κάποιος παράνομα, άλλο τόσο τραγικό είναι το ότι δεν βρίσκει να παρκάρει γιατί οι δυο στις τρεις ράμπες (είτε αναπηρικές είτε για πάρκινγκ) είναι παράνομες. Τώρα όσον αφορά το αυτοκολλητάκι, νομίζω ότι οι "επαναστάτες" μπορούν να κάνουν πιο ουσιαστικές κινήσεις...
SpY Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Ποιός είμαι εγώ; να σου πω ποιός είμαι, είμαι εκείνος που δεν περιμένει κάποιους σαν κι εσένα να τον ορίσουν ή να του δώσουν δικαίωμα!! Εσυ δλδ ορίζεις τους δικού σου νόμους Οσο είμαι εγω παράνομος που παρκάρω πάνω στο πεζοδρόμιο άλλο τόσο είσαι και εσύ που έρχεσαι και κολλάς αυτοκόλλητο στο αυτοκίνητο μου, είτε αυτο σ'αρεσει είτε όχι
pyro Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 κανε κανενα booking στο κατ για καλο και για κακο. Ρεσυ, το καταλαβαμε οτι μπορει να πεξει τσαμπουκας, οκ, ξεκολα...! Εσυ δλδ ορίζεις τους δικού σου νόμους Οσο είμαι εγω παράνομος που παρκάρω πάνω στο πεζοδρόμιο άλλο τόσο είσαι και εσύ που έρχεσαι και κολλάς αυτοκόλλητο στο αυτοκίνητο μου, είτε αυτο σ'αρεσει είτε όχι Τα διαφιμιστικα που βαζουνε στους υαλοκαθαριστιρες ειναι και αυτα παρανομα διλαδι;
SpY Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Τα διαφιμιστικα που βαζουνε στους υαλοκαθαριστιρες ειναι και αυτα παρανομα διλαδι; κανονικά ναι! συν τις άλλης όμως, άλλο το διαφημιστικό υλικο και άλλο υβριστικό σχόλιο εις βάρος μου.
pyro Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 κανονικά ναι! συν τις άλλης όμως, άλλο το διαφημιστικό υλικο και άλλο υβριστικό σχόλιο εις βάρος μου. Αυτο ειναι το θεμα! Οτι δεν το γουσταρεις, αλλα δεν σου κανει και καμια ζημια, τα διαφημηστικα απλα τα πετας στα σκουπιδια -λεμε τωρα, στο πεζοδρομιο πανε- το sticker απλα θα κανεις λιγο παραπανο χρονο να το βγαλεις. Αντε, θα γινει μια, δυο, μετα θα σταματησεις να παρκαρεις σε διαβαση!
1980 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Ρεσυ, το καταλαβαμε οτι μπορει να πεξει τσαμπουκας, οκ, ξεκολα...! εσυ το καταλαβες αλλοι δεν το εχουν καταλαβει ομως. καλα πηγαιντε αλλα μετα μην βαλετε τα κλαματα επαναστατες. ειπα απο την αρχη οι γαιδαροι κλωτσανε δυνατα.
Mijithroulis Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Το αυτοκολητο απο μονο του δεν ειναι αρκετο. Και αφισες να κολησεις στο αμαξι καποιου που εχει παρκαρει παρανωμα δεν προκειται να καταλαβει το νοημα, γιατι πολυ απλα σε ενα 90% των περιπτωσεων θα περιοριστη στα καντιλια που καποιος κανιβαλησε το αυτοκινητο του. Και κρινωντας απο τις μεχρι τωρα απαντησεις μαλλον θα τους εδεινε και παραπανω λογους να συνεχισουν να παρκαρουν παρανωμα (μπας και πετυχουν τον μαλ@@@ που τολμησε να λερωσει αυτο το τοτεμ ανδρισμου και τεστοστερονης που ειναι γνωστο και ως αυτοκινητο).
dalton85 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 θα περιοριστη στα καντιλια που καποιος κανιβαλησε το αυτοκινητο του. Και κρινωντας απο τις μεχρι τωρα απαντησεις μαλλον θα τους εδεινε και παραπανω λογους να συνεχισουν να παρκαρουν παρανωμα (μπας και πετυχουν τον μαλ@@@ που τολμησε να λερωσει αυτο το τοτεμ ανδρισμου και τεστοστερονης που ειναι γνωστο και ως αυτοκινητο). Μου φαινετε οτι δεν καταλαβαινομαστε εδω μεσα. Η πραξη(πραξη=η ενεργεια ή το αποτελεσμα του πραττω) αυτη καθε αυτη του να κολλας σε ιδιοκτησια καποιου αλλου ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ. Δε πανα το εβαλε και πανω σε δεντρο το ρημαδι ο αλλος , ειναι ιδιοκτισια του. Δεν λεμε οτι καλα κανει και μπραβο του. Αντιθετα το καταδικαζουμε, απλα λεμε οτι αμα εβλεπες εσυ εναν να σου πειραζει μια ιδιοκτισια σου δεν θα εμπαινες σε kill mode. Αυτο ειναι ολο πατε καντε οτι θελετε δεν θα το κολισεις σε μενα μια φορα. PS.:Ωραια ατακα το:τοτεμ ανδρισμου και τεστοστερονης. Δεν το ειχα ξανακουσει
sotirisl Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Το έχεις χάσει λίγο το νόημα. (Λίγο, ευτυχώς.) Θα προσπαθήσω να βάλω τα πράγματα στη θέση τους. Κατ'αρχήν, η αυτοδικία πράγματι έχει τις διαβαθμίσεις της, και ένα σημαντικό σημείο που κάνει διαφορά είναι ανάμεσα στην αυτοδικία που προκαλεί μόνιμη φθορά περιουσίας, και σε αυτήν που προκαλεί μη-μόνιμη (προσωρινή, αναστρέψιμη) φθορά περιουσίας. Δεν θα εκφράσω την προσωπική μου γνώμη σχετικά με το αν και κατά πόσο είναι αρμόζουσα η μόνιμη φθορά περιουσίας από μεμονωμένους αγανακτισμένους πολίτες, αλλά θα πω ότι σε επίπεδο πολυπρόσωπης οργάνωσης η οποία φιλοδοξεί να μην χαρακτηριστεί παράνομη ή ακόμα και τρομοκρατική, ο δρόμος της αποφυγής μόνιμης φθοράς περιουσίας είναι φυσικά ο μοναδικός που μπορεί πρακτικά να ακολουθηθεί. Τα αυτοκόλλητα δεν προκαλούν μόνιμη φθορά περιουσίας, κι έτσι αποτελούν μία πολύ αποτελεσματική μέθοδο έκφρασης διαμαρτυρίας που κινείται στο περιθώριο της προσβολής του νόμου. Δεν υπάρχει αμφιβολία σχετικά με το ποιόν θα καταδικάσουν τα δικαστήρια αν τυχόν απαντήσει με χειροδικία σε κόλληση αυτοκόλλητου. Από εκεί και πέρα, δεν ξέρω ποιός μίλησε για αυτοκολλητάκι που βγαίνει εύκολα, εγώ δεν είμαι υπέρ τέτοιων αυτοκόλλητων, και αν πράγματι τα αυτοκολλητάκια βγαίνουν εύκολα, αυτό είναι κάτι που πρέπει να διορθωθεί. Η μη-μόνιμη φθορά περιουσίας επιτυγχάνεται ακόμα κι αν ο κάφρος παλέψει δύο ώρες να ξεκολλήσει το αυτοκόλητο, και προσωπικά δεν πρόκειται να τον λυπηθώ καθόλου. Έπειτα, δεν ξέρω από που εμπνεύστηκες τα περί ακραίων περιπτώσεων παραβίασης των δικαιωμάτων των πεζών, εγώ δεν διαχωρίζω τις παραβιάσεις σε ακραίες και μη-ακραίες για να απονέμω το παράσημο του αυτοκόλλητου στις μεν, αλλά όχι στις δε. Ας μην κάνουμε διακρίσεις, όλοι οι ανεγκέφαλοι έχουν δικαίωμα στο αυτοκόλλητο. Τέλος, τα περί του αν και κατά πόσο η κόλληση αυτοκόλλητου καθιστά τον "κολλητή" ικανό να πάρει μεθαύριο ένα ρόπαλο κλπ. είναι αφελή και καλύτερα να έλλειπαν. Μάλλον κάτι άλλο πήγαινες να πεις, αλλά μπέρδεψες τα λόγια σου και βγήκε αυτό. Κι εδώ, δυστυχώς, θα διαφωνήσουμε. Αν το βλέπεις έτσι, καλύτερα κάτσε σπίτι σου και δώσε τα αυτοκόλλητα σε κάποιον που το έχει πάρει πιό θερμά το ζήτημα. Απ'την άλλη μεριά, με κάτι τέτοια που λες με μπερδεύεις, γιατί δείχνουν πως το'χεις πιάσει το νόημα. Φυσικά, με όλα τα υπόλοιπα που έγραψες φίλε geo909 συμφωνώ, γι'αυτό και δεν τα αναλύω. Θα πρότεινα στα σκεπτόμενα άτομα που φαίνονται να το'χουν πιάσει, δηλαδή geo909, FilipposMD, Harkon, HexStatic, IOCTL, άντε και σε μερικούς όπως ο "Aρρωστος 7" και ο Cromb που δεν το'χουν πιάσει αλλά δείχνουν να έχουν τη δυνατότητα να το πιάσουν, να ρίξουν μιά ματιά εδώ: Autoschreck Και αν έχουν όρεξη, και εδώ: Η Δικτατορία του Αυτοκινήτου όταν μεγαλώσεις θες να γίνεις τροχονόμος?
Mijithroulis Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Μου φαινετε οτι δεν καταλαβαινομαστε εδω μεσα. Η πραξη(πραξη=η ενεργεια ή το αποτελεσμα του πραττω) αυτη καθε αυτη του να κολλας σε ιδιοκτησια καποιου αλλου ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ. Δε πανα το εβαλε και πανω σε δεντρο το ρημαδι ο αλλος , ειναι ιδιοκτισια του. Δεν λεμε οτι καλα κανει και μπραβο του. Αντιθετα το καταδικαζουμε, απλα λεμε οτι αμα εβλεπες εσυ εναν να σου πειραζει μια ιδιοκτισια σου δεν θα εμπαινες σε kill mode. Αυτο ειναι ολο πατε καντε οτι θελετε δεν θα το κολισεις σε μενα μια φορα. PS.:Ωραια ατακα το:τοτεμ ανδρισμου και τεστοστερονης. Δεν το ειχα ξανακουσει Αν για παραδειγμα εχω χτισει ενα σπιτι μεσα στη μεση της Συγκρου. Γιατι ετσι μου την βαρεσε, σηκωθηκα ενα πρωινο και εχτισα την πανεμορφη μου μεζονετα στο κεντρο της λεωφορου. Αν αυριο μου το γκρεμισει καποιος θα φταιει?? Και ειλεικρινα πιστεψε με, θες να περιοριστουνε στο αυτοκολητο. Θεωρειτικα και αν δεν κανω λαθος, δεν μπορεις να ζητησεις αποζημειωση οταν εισαι παρκαρισμενος παρανωμα. Αν κανω λαθος διωρθοσε με.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.