HexStatic Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 1980 αυτή η λογική επικρατεί παντού και για αυτό το λόγο πάμε κατά διαόλου.Και μπλεγμένος να βρεθώ πάλι δικαιωμένος θα βγω.Γιατί σε καμια περίπτωση δεν μπορεί κάποιος να υποστηρίξει ότι εγώ πράττω ποινικό αδίκημα και όχι αυτός με τον κουβά του.Oπως σε καμία περίπτωση κανείς δεν μπορεί να υποστηρίξει ότι εγώ έχω άδικο και αυτός δίκιο. Eχει άρθρο στο site τους από την καθημερινή όπου αναφέρεται συγκεκριμένα σε αυτό το θέμα περί νομοθεσίας.
1980 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 ε κατσε ρε 1980ετσι οπως το θετεις ειναι οτι αφενος το κρατος ειναι ανυπαρκτο και αφετερου πρεπει να φοβομαστε το κρατος (που ειναι ανυπαρκτο) δε βγαινει... ειπα εγω να φοβασαι το κρατος? το κρατος πρεπει να φοβαται τους πολιτες του. το οτι ειναι ανυπαρκτο ειναι δεδομενο. ουσιαστικα δεν υπαρχει λυση οποτε γιαυτο λεω μην το παλευετε αδικα. αν σας κατσει η φαση κατεβαστε του καντηλια και οτι αλλο γουσταρετε αλλα το να κολλας αυτοκολητο δεν μου λεει τιποτα.
kika1 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 κανενας δεν κοιμαται γνωριζει πολυ καλα τι γινεται αλλα η εποχη ειναι τετοια που δεν εχει κανεις χρονο για να παιρνει τετοιες πρωτοβουλιες. και αν τις παρεις δεν θα καταφερεις τιποτα. αυτο το δεν εχει χρονο μηπως σημαινει οτι κοιταει το τομαρι του ΜΟΝΟ? και δε πα να καιγεται το ... θα χτενιζεται που λεει και ο λαος!
pappous_soulis Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 αντε ρε πλακα εκανες?και εψαχνα να δω αν εχω καμια σαπια πατατα... μη χαλασουμε τις καλες! Προφανώς απευθεινόμουν στον Freakster που φάνηκε να το παίρνει στα σοβαρά
1980 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 1980 αυτή η λογική επικρατεί παντού και για αυτό το λόγο πάμε κατά διαόλου.Και μπλεγμένος να βρεθώ πάλι δικαιωμένος θα βγω.Γιατί σε καμια περίπτωση δεν μπορεί κάποιος να υποστηρίξει ότι εγώ πράττω ποινικό αδίκημα και όχι αυτός με τον κουβά του.Oπως σε καμία περίπτωση κανείς δεν μπορεί να υποστηρίξει ότι εγώ έχω άδικο και αυτός δίκιο. Eχει άρθρο στο site τους από την καθημερινή όπου αναφέρεται συγκεκριμένα σε αυτό το θέμα περί νομοθεσίας. εισαι σιγουρος γιαυτο που λες? θα ρωτησω κατι δικηγορους του διαβολου που εχω στο σοι αν και ξερεις πολυ καλα οτι η δικαιοσυνη ειναι τυφλη. κανενας δεν κοιμαται γνωριζει πολυ καλα τι γινετε αλλα η εποχη ειναι τετοια που δεν εχει κανεις χρονο για να παιρνει τετοιες πρωτοβουλιες. και αν τις παρεις δεν θα καταφερεις τιποτα. αυτο το δεν εχει χρονο μηπως σημαινει οτι κοιταει το τομαρι του ΜΟΝΟ? και δε πα να καιγεται το ... θα χτενιζεται που λεει και ο λαος! παιζει και να κοιταει το τομαρι του μονο παιζει και να εχει συνηδητοποιησει οτι δεν μπορει να κανει τιποτα μονος του.
kika1 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 οχι βρε 1980 το λαθος που κανουμε εως τωρα ειναι που ΔΕΝ κανουμε τπτ με το σκεπτικο οτι δε βγαινει τπτ και την κλασικη ατακα "ελα μωρε δε βαριεσαι εγω θα σωσω τον κοσμο τωρα..." μηπως αν καποιοι κανουν κατι,,,εστω και λαθος θα γινει η διαφορα? Προφανώς απευθεινόμουν στον Freakster που φάνηκε να το παίρνει στα σοβαρά το καταλαβα και σου εκανα πλακα! :oops:
1980 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 οχι βρε 1980το λαθος που κανουμε εως τωρα ειναι που ΔΕΝ κανουμε τπτ με το σκεπτικο οτι δε βγαινει τπτ και την κλασικη ατακα "ελα μωρε δε βαριεσαι εγω θα σωσω τον κοσμο τωρα..." μηπως αν καποιοι κανουν κατι,,,εστω και λαθος θα γινει η διαφορα? απλα αυτο που λεω ειναι οτι αρμοδιος γιαυτο το θεμα ειναι το κρατος. αμα παρεις τον νομο στα χερια σου ειμαστε που ειμαστε ζουγκλα θα σκοτωθουμε εντελως. αλλα ο ελληνας δεν εχει συνηδητοποιησει ακομα οτι η ψηφος του ειναι το μονο του οπλο και την πεταει στα σκουπιδια.
kika1 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 σωστο κιαυτο αλλα μια που δε σωνομαστε απο μερικους χαραμοφαηδες πρεπει να βαλουμε το χερακι μας κιεμεις!
1980 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 σωστο κιαυτοαλλα μια που δε σωνομαστε απο μερικους χαραμοφαηδες πρεπει να βαλουμε το χερακι μας κιεμεις! στο χερι σου ειναι να βαλεις τους χαραμοφαηδες να δουλεψουν αλλα αυτο ειναι τεραστια κουβεντα και απαγορευονται τα πολιτικα στο μπλα μπλα.
FilipposMD Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 1980, η ψήφος δεν είναι το ΜΟΝΟ του όπλο. Είναι μεν ισχυρό, αλλά όχι το μόνο. Όλες αυτές οι μη κυβερνητικές οργανώσεις, οι ενώσεις πολιτών κτλ κάτι καταφέρνουν. Εξάλλου, αν πχ γεμίσει η Αθήνα με αυτοκόλλητα και γίνουν και 10 ρεπορτάζ, θα καταλάβει ο πολιτικός ότι ο κόσμος νοιάζεται για το ζήτημα και, για να μαζέψει ψήφους, θα κάνει κάτι γι'αυτό. Και η οργανωμένη (λίγο ή περισσότερο) δράση των πολιτών είναι μέσο άσκησης πίεσης στους πολιτικούς.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Όταν κάποιος είναι τόσο αναίσθητος που παρκάρει στη ράμπα για τα άτομα με ειδικές ανάγκες δεν νομίζω οτι το συγκεκριμένο αυτοκολλητάκι θα κάνει τον εγκέφαλό του να λειτουργήσει και να καταλάβει πόσο τρόμπας είναι.Θα το ξεκολλήσει και στην σπόμενη ράμπα θα ξαναπαρκάρει χωρίς ενδοιασμό.Τζάμπα κόπος.
Harkon Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 από το να μήν γίνεται τίποτα, καλύτερα δεν είναι να γίνεται κάτι τέτοιο ακόμα και αν είναι πρωτοβουλία όχι του κράτους ως όφειλει αλλά κάποιον πολιτών του. άλλωστε καλύτερα ( ? ) ένα αυτοκόλλητο παρά να βρει το αμάξι σπασμένο..
lary7 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Αρε Θεσσαλονικη, πάλι πρωτοτυπησες. Μεχρι τώρα απεφευγα να παρκάρω σε ράμπες και γενικά όπου ήξερα οτι θα δημιουργήσω πρόβλημα αλλά μετά απο αυτήν την βλακώδη πρωτοβουλία μάλλον θα αλλάξω γνώμη. Δηλαδή δεν κατάλαβα, όπου εγώ έχω πρόβλημα με κάποιον θα πρέπει να τυπωνω αυτοκόλητα( η να ξεφουσκώνω λάστιχα;, γιατί και αυτό το κάνουν). Γιατί σαν μ@λ@κ@ς πληρώνω τα κερατά μου σε τέλη. Πού είναι η δημοτική αστυνομία; Το κράτος υπάρχει για να εφαρμόζει τους νόμους και τα όργανα του είναι υπέυθηνα για την εφαρμογή τους, κανένας αλλος!!! Σε άλλες χώρες γιατι οι οδηγοι είναι σωστοι, γιατι κάποιοι τους κόλησαν αυτοκόλητα? Σε χώρες μη μπανανίες το κράτος ΕΠΙΒΑΛΕΙ τους νόμους, ΟΛΟΥΣ, οχι οποιους θελει. Και εδώ ας φρόντιζαν οι υπέυθυνοι να εγραφαν αυτους που παρκάρουν παράνομα, να τους απομάκρυναν τα αυτοκίνητα και γενικά να επιτελούσαν το χρέος τους απέναντι σε όλους τους πολίτες. Μπορώ να σας αναφέρω παραδείγματα οπου ΚΑΘΕ μερα τα δικαιώματα μου σαν οδηγός καταπατούνται. Ε λοιπόν αμα το κράτος δεν προστατεύει τα δικά μου δικαιώματα, τότε ουτε και εγω θα σεβαστω τα δικαιώματα των άλλων. Ολοι μαζί πάνω σε ράμπες , πεζοδρόμια, σχολία, διαβάσεις, ωστε να συνεχίσει αυτή η πόλη να είναι μπου....λο. Μέχρι να εξεγερθούν οι πολίτες και να στείλουν σπίτι τους τους ανίκανους που την διοικούν!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.