Προς το περιεχόμενο

StreetPanthers.Τελος στην καφρίλα των γαιδάρων των δρόμων!

geo909

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
αμα δεν πεσει αιμα δεν υπαρχει λογος για post :P

Κοιτα, κακα τα ψεματα, αμα εβλεπα ενα πιτσιρικα απο το ιντερνετ (lol) να κολαει @@ιες στο αμαξι -που δεν εχω- θα αρπαζομουνα

Βαζελος στα δικαστιρια και να μην ξερει τους GWF; Διπλα σου ειναι ρε :D http://www.google.com/search?hl=en&q=green+web+fans

αν αναφερεσε σε μενα λιγο ατυχες το παραδειγμα σου. εγω το λεω για να μην σας ανοιξουνε τα κεφαλια αδικα. εγω να βγω να κολαω αυτοκολητα το θεωρω γελοιο. αν με ενοχλει καποιος στην περιοχη μου θα ψαξω να τον βρω δεν θα του κολησω αυτοκολητο.

• Απαντ. 138
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
αν αναφερεσε σε μενα λιγο ατυχες το παραδειγμα σου. εγω το λεω για να μην σας ανοιξουνε τα κεφαλια αδικα. εγω να βγω να κολαω αυτοκολητα το θεωρω γελοιο. αν με ενοχλει καποιος στην περιοχη μου θα ψαξω να τον βρω δεν θα του κολησω αυτοκολητο.

Μα για τοσο λαπαδες μας εχεις...;

Δημοσ.

Προτείνω:

1) να μπουκώνουμε τις εξατμίσεις τους με πατάτες!

2) να μαζεύουμε όλα τα αδέσποτα σκυλιά της περιοχής και να τα βάζουμε να κατουράνε τις ρόδες τους

3) να οδηγάμε παλιά άχρηστα σαραβαλάκια και όποτε βλέπουμε παράνομα παρκαρισμένα αμάξια να πηγαινουμε και να τους τα στουκάρουμε

4) κάνουμε εμετό πάνω στα καλογυαλισμένα καπό τους

5) να βρούμε στο Google επαγγελματίες χούλιγκανς και να τους δίνουμε τα στοιχεία των συγκεκριμένων αμαξιών για να τα βρίσκουν και να τα "περιποιούνται"

:twisted:

Δημοσ.
Μα για τοσο λαπαδες μας εχεις...;

δεν σε εχω για τιποτα. απλα γραφω αυτο που σκεφτομαι. τελοσπαντων πηγαιντε και καντε οτι θελετε.

Δημοσ.

Ε, αν σου πει κανείς ότι θα σου κάνει μήνυση επειδή του κόλλησες αυτοκόλλητο, του προτείνεις να καλέσετε αστυνομία-τροχαία. Δε νομίζω να συμφωνήσει αν είναι παρκαρισμένος παράνομα.

Για τα αυτοκόλλητα τώρα, δε νομίζω ότι έχουν σκοπό να αλλάξουν τον οδηγό. Είναι ένα βηματάκι για να αρχίσει να κυκλοφορεί στην κοινωνία η σκέψη ότι έχουν και οι πεζοί δικαιώματα. Είναι, ας πούμε, σαν το κίνημα των gay, που βγαίνουν και κάνουν παρελάσεις. Δεν είναι ότι θα αλλάξει τη γνώμη του μπάρμπα που τους θεωρεί κατάρα της γης, αλλά με τόση κουβέντα που γίνεται, οι περισσότεροι θα το ξανασκεφτούν πριν αποκαλέσουν κάποιον βρωμοαδερφή, ασχέτως αν το πιστεύουν ή όχι. Έτσι και με την οδηγική συμπεριφορά. Ακόμα κι αν τον έχω γραμμένο τον ανάπηρο ή τον κάθε πεζό, αν φτάσουμε σε ένα σημείο, να σκέφτομαι ότι υπάρχουν, όταν ψάχνω θέση parking, ίσως διστάσω να καβαλήσω το πεζοδρόμιο. Προφανώς είναι πιο αποτελεσματικό να περιμένεις τον οδηγό και να του την πεις, αλλά δε νομίζω ότι έχουν πολλοί τον χρόνο να το κάνουν.

Για τα περί ρουφιανιάς. Έλεος ρε παιδιά. Δηλαδή ο άλλος κάνει την παρανομία εις βάρος σου και εσύ θα τον καλύψεις; Έτσι διασφαλίζεις ότι θα συνεχίσει να το κάνει. Ρουφιανιά δεν είναι να καταδίδεις κάποιον παράνομο. Δηλαδή, αν μπει κλέφτης στο σπίτι σου, δε θα πάρεις την αστυνομία για να μη γίνεις ρουφιάνος; Απλώς πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι ο δημόσιος χώρος μας αφορά όσο και το σπίτι μας.

Δημοσ.
Προτείνω:

1) να μπουκώνουμε τις εξατμίσεις τους με πατάτες!

2) να μαζεύουμε όλα τα αδέσποτα σκυλιά της περιοχής και να τα βάζουμε να κατουράνε τις ρόδες τους

3) να οδηγάμε παλιά άχρηστα σαραβαλάκια και όποτε βλέπουμε παράνομα παρκαρισμένα αμάξια να πηγαινουμε και να τους τα στουκάρουμε

4) κάνουμε εμετό πάνω στα καλογυαλισμένα καπό τους

5) να βρούμε στο Google επαγγελματίες χούλιγκανς και να τους δίνουμε τα στοιχεία των συγκεκριμένων αμαξιών για να τα βρίσκουν και να τα "περιποιούνται"

:twisted:

Πολυ φαντασια εχεις.

Δημοσ.
συγνωμη αλλα αν δει ο αλλος καποιον να κολαει ενα αυτοκολητο στο αμαξι του που λεει ειμαι γαιδαρος ασχετα αν ειναι νομιζεις οτι θα τον αφησει ετσι? και ξαναλεω δεν μπορεις να κολας αυτοκολητα στο αμαξι του αλλου καλεσε την τροχαια.

γιατι αυτος που εχει το αυτοκινητο μπορει

να παρκαρει οπου γουσταρει?:-|

μπραβο στους πανθηρες

η αφυπνιση μας ειναι η λυση σε πολλα προβληματα!

Δημοσ.
Πλάκα έκανα εννοείται.

Πάντως το οτι έχω φαντασία την έχω...:)

αντε ρε πλακα εκανες?

και εψαχνα να δω αν εχω καμια σαπια πατατα...

μη χαλασουμε τις καλες!

Δημοσ.
γιατι αυτος που εχει το αυτοκινητο μπορει

να παρκαρει οπου γουσταρει?:-|

μπραβο στους πανθηρες

η αφυπνιση μας ειναι η λυση σε πολλα προβληματα!

οχι δεν μπορει αλλα και εσυ δεν μπορεις να του κολας αυτοκολητα. για ποια αφυπνιση μιλας τυφλος ειναι ο κοσμος? απλα δεν ασχολειτε.

Δημοσ.
Ε, αν σου πει κανείς ότι θα σου κάνει μήνυση επειδή του κόλλησες αυτοκόλλητο, του προτείνεις να καλέσετε αστυνομία-τροχαία. Δε νομίζω να συμφωνήσει αν είναι παρκαρισμένος παράνομα.

Για τα αυτοκόλλητα τώρα, δε νομίζω ότι έχουν σκοπό να αλλάξουν τον οδηγό. Είναι ένα βηματάκι για να αρχίσει να κυκλοφορεί στην κοινωνία η σκέψη ότι έχουν και οι πεζοί δικαιώματα. Είναι, ας πούμε, σαν το κίνημα των gay, που βγαίνουν και κάνουν παρελάσεις. Δεν είναι ότι θα αλλάξει τη γνώμη του μπάρμπα που τους θεωρεί κατάρα της γης, αλλά με τόση κουβέντα που γίνεται, οι περισσότεροι θα το ξανασκεφτούν πριν αποκαλέσουν κάποιον βρωμοαδερφή, ασχέτως αν το πιστεύουν ή όχι. Έτσι και με την οδηγική συμπεριφορά. Ακόμα κι αν τον έχω γραμμένο τον ανάπηρο ή τον κάθε πεζό, αν φτάσουμε σε ένα σημείο, να σκέφτομαι ότι υπάρχουν, όταν ψάχνω θέση parking, ίσως διστάσω να καβαλήσω το πεζοδρόμιο. Προφανώς είναι πιο αποτελεσματικό να περιμένεις τον οδηγό και να του την πεις, αλλά δε νομίζω ότι έχουν πολλοί τον χρόνο να το κάνουν.

Για τα περί ρουφιανιάς. Έλεος ρε παιδιά. Δηλαδή ο άλλος κάνει την παρανομία εις βάρος σου και εσύ θα τον καλύψεις; Έτσι διασφαλίζεις ότι θα συνεχίσει να το κάνει. Ρουφιανιά δεν είναι να καταδίδεις κάποιον παράνομο. Δηλαδή, αν μπει κλέφτης στο σπίτι σου, δε θα πάρεις την αστυνομία για να μη γίνεις ρουφιάνος; Απλώς πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι ο δημόσιος χώρος μας αφορά όσο και το σπίτι μας.

Συμφωνώ και επαυξάνω. Και με αυτή την έννοια θεωρώ έξυπνη αυτή την κίνηση γιατί στην τελική δεν υπάρχει κάτι καλύτερο να κάνεις.

Ναι μπορείς να στήνεις καραούλι.

Ναι μπορείς να προσλάβεις ιδιωτικό detective για να μάθεις ποιος παρκερνει σαν μαλάκας.

Ίσως ακόμα να κάνεις και όλα αυτά που ανέφερε ο παππούς_σούλης στο post του.

Απλά με αυτό τον τρόπο και καυτηριάζεις το θέμα και σατιρίζεις την περίσταση και υπενθυμίζεις στον άλλον πόσο γάιδαρος είναι και ότι το αποδεικνύει ακόμα μια φορά με αυτή του την κίνηση.

1980 δεν αναφέρομαι για το parking τις γειτονιάς μου.Αναφέρομαι για την γαϊδουριά του κόσμου να παρατάει τον κουβά του όπου γουστάρει.

Δημοσ.
οχι δεν μπορει αλλα και εσυ δεν μπορεις να του κολας αυτοκολητα. για ποια αφυπνιση μιλας τυφλος ειναι ο κοσμος? απλα δεν ασχολειτε.

τι για ποια αφυπνιση

κοιμομαστε βολεμενοι στα μικροσυμφεροντα μας

(βλεπεις δεν βγαζω τον εαυτο μου καλυτερο)

και γινεται της μουρλης

και δεν ειναι τα αυτοκολλητα

ειναι η ιδιωτικη πρωτοβουλια

εναντια στην καφριλα και το χαος!

(εδω το παρανομο παρκαρισμα) :mrgreen:

Δημοσ.
Συμφωνώ και επαυξάνω. Και με αυτή την έννοια θεωρώ έξυπνη αυτή την κίνηση γιατί στην τελική δεν υπάρχει κάτι καλύτερο να κάνεις.

1980 δεν αναφέρομαι για το parking τις γειτονιάς μου.Αναφέρομαι για την γαϊδούρια του κόσμου να παρατάει τον κουβά του όπου γουστάρει.

εγω οτι εγραψα στο εγραψα για να μην χαλιεσε αδικα. δεν θα εχει το παραμικρο αποτελεσμα η κινηση σου. μονο το ανυπαρκτο κρατος μπορει να το ξεκαθαρισει το θεμα. ισα ισα που μπορει να βρεθεις και μπλεγμενος.

τι για ποια αφυπνιση

κοιμομαστε βολεμενοι στα μικροσυμφεροντα μας

(βλεπεις δεν βγαζω τον εαυτο μου καλυτερο)

και γινεται της μουρλης

και δεν ειναι τα αυτοκολλητα

ειναι η ιδιωτικη πρωτοβουλια

εναντια στην καφριλα και το χαος!

(εδω το παρανομο παρκαρισμα) :mrgreen:

κανενας δεν κοιμαται γνωριζει πολυ καλα τι γινετε αλλα η εποχη ειναι τετοια που δεν εχει κανεις χρονο για να παιρνει τετοιες πρωτοβουλιες. και αν τις παρεις δεν θα καταφερεις τιποτα.

Δημοσ.

ε κατσε ρε 1980

ετσι οπως το θετεις ειναι

οτι αφενος το κρατος ειναι ανυπαρκτο

και αφετερου πρεπει να φοβομαστε το κρατος (που ειναι ανυπαρκτο)

δε βγαινει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...