Προς το περιεχόμενο

StreetPanthers.Τελος στην καφρίλα των γαιδάρων των δρόμων!

geo909

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν το βρισκω καφριλα... δεν βαψανε και κανενα αμαξι με σπρευ ενταξει... το να καλεσουν την τροχαια δεν ειναι λιγο ρουφιανια;; δεν ξερω, ετσι μου φαινεται, μπορει να κανω και λαθος... :???:

• Απαντ. 138
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
δεν το βρισκω καφριλα... δεν βαψανε και κανενα αμαξι με σπρευ ενταξει... το να καλεσουν την τροχαια δεν ειναι λιγο ρουφιανια;; δεν ξερω, ετσι μου φαινεται, μπορει να κανω και λαθος... :???:

ρουφιανια μπορεις να το πεις σαν πραξη αλλα ειναι η νομιμη οδος. μπορει η λεξη καφριλα να ακουγετε καπως αλλα δεν εχεις κανενα δικαιωμα και αν σε πλακωσουν και στο ξυλο δεν θα εχουν αδικο. φυσικη αντιδραση ειναι.

Δημοσ.
ρουφιανια μπορεις να το πεις σαν πραξη αλλα ειναι η νομιμη οδος. μπορει η λεξη καφριλα να ακουγετε καπως αλλα δεν εχεις κανενα δικαιωμα και αν σε πλακωσουν και στο ξυλο δεν θα εχουν αδικο. φυσικη αντιδραση ειναι.

αφου παιρνουν το ρισκο τους, μπραβο τους!!! :-D

Δημοσ.
αφου παιρνουν το ρισκο τους, μπραβο τους!!! :-D

και περιμενεις τωρα οτι θα ακουμπησει την ευθιξια( λεμε τωρα) του συγκεκριμενου οδηγου αυτο το αυτοκολητο................... αλλαζει η περπατισια του γαιδαρου που λεει και ο λαος?

Δημοσ.
ρε σαν συμβολικη κινηση καλη ειναι αλλα οταν φανε το ξυλο θα τους κοπει η διαθεση.

Με την ίδια λογική θα πρέπει και οι ανάπηροι να σπάνε στο ξύλο αυτούς που κλείνουνε τις διαβάσεις. Πως σου φαίνεται?

Kαλά ρε είσαστε σοβαροί.Πια τροχαία να φωνάξεις?Aμα φωνάξεις την τροχαία η τροχαία τότε δεν θα πρέπει να γράψει έναν αλλα όλους...Και σιγά μην έρθει , και σιγά μην τους γράψει.Eμ είναι παράνομος ο άλλος ,και του δίνετε και δίκιο? Όχι αυτοκόλλητα, "στενστιλ" έπρεπε να μοιράζουνε και να του ρίχνεις με spray στάμπα και να πρέπει να πάει να το ξαναβάψει.

Και για όσους λένε ότι δεν πρέπει να εξαλείψεις την καφρίλα με καφρίλα. Δηλαδή τι πρέπει να κάνει ένας ανάπηρος η κάποιος που ενοχλείται από αυτή την κατάσταση? Να αφήσει σημείωμα με ευγενική παράκληση να μην ξαναπαρκαρει ο άλλος εκεί? Και αν γίνει αυτό πιστεύει κανεις ότι θα έχει αποτέλεσμα?

Η να του στήσει καραούλι και να του σπάσει το κεφάλι επειδή είναι "γάιδαρος και παρκάρει όπου γουστάρει?" Μου φαίνεται ότι από την πολυ την διαφθορά και τον "σταρχιδισμο" σας έχει πιάσει άνοια και τα θεωρείτε όλα δεδομένα.

Δημοσ.

Είναι καταπατήσει ιδιοκτησίας αν ξέρεις και ο άλλος αν σε δει σου κάνει μήνυση άνετα. Άντε μετά τρέχα στα δικαστήρια. Πάρε τηλ και αμα νιώθεις ρουφιάνος, το αυτοκόλλιτο τι νομίζεις οτι είναι. Μια έμμεση ρουφιανιά για να τον κράξει υποτίθεται ο κόσμος.

Δημοσ.
Με την ίδια λογική θα πρέπει και οι ανάπηροι να σπάνε στο ξύλο αυτούς που κλείνουνε τις διαβάσεις. Πως σου φαίνεται?

Kαλά ρε είσαστε σοβαροί.Πια τροχαία να φωνάξεις?Aμα φωνάξεις την τροχαία η τροχαία τότε δεν θα πρέπει να γράψει έναν αλλα όλους...Και σιγά μην έρθει , και σιγά μην τους γράψει.Eμ είναι παράνομος ο άλλος ,και του δίνετε και δίκιο? Όχι αυτοκόλλητα, "στενστιλ" έπρεπε να μοιράζουνε και να του ρίχνεις με spray στάμπα και να πρέπει να πάει να το ξαναβάψει.

Και για όσους λένε ότι δεν πρέπει να εξαλείψεις την καφρίλα με καφρίλα. Δηλαδή τι πρέπει να κάνει ένας ανάπηρος η κάποιος που ενοχλείται από αυτή την κατάσταση? Να αφήσει σημείωμα με ευγενική παράκληση να μην ξαναπαρκαρει ο άλλος εκεί? Και αν γίνει αυτό πιστεύει κανεις ότι θα έχει αποτέλεσμα?

Η να του στήσει καραούλι και να του σπάσει το κεφάλι επειδή είναι "γάιδαρος και παρκάρει όπου γουστάρει?" Μου φαίνεται ότι από την πολυ την διαφθορά και τον "σταρχιδισμο" σας έχει πιάσει άνοια και τα θεωρείτε όλα δεδομένα.

χαλαρωσε. παρε και την πιεση σου και ξαναδιαβασε αυτο που εγραψες. αφου σε καιει τοσο κατσε και περιμενε τον να του τα πεις, κολας το αυτοκολητο και φευγεις και κατι εγινε. αυτα μου θυμιζουνε τελη δημοτικου αρχες γυμνασιου εντελως που βαραγαμε τα κουδουνια και τρεχαμε.

Είναι καταπατήσει ιδιοκτησίας αν ξέρεις και ο άλλος αν σε δει σου κάνει μήνυση άνετα. Άντε μετά τρέχα στα δικαστήρια. Πάρε τηλ και αμα νιώθεις ρουφιάνος, το αυτοκόλλιτο τι νομίζεις οτι είναι. Μια έμμεση ρουφιανιά για να τον κράξει υποτίθεται ο κόσμος.

σιγα μην του κανει μηνυση το κεφαλι θα του ανοιξει.

Δημοσ.
χαλαρωσε. παρε και την πιεση σου και ξαναδιαβασε αυτο που εγραψες.

Χαλαρος είμαι.

τι σου φάνηκε περίεργο σε ότι λέω?

Το γεγονός ότι οι μπάτσοι έρχονται οποτε τους καπνίσει?

H ότι γίνεται τις καριόλας με το parking στη θεσσαλονίκη?

H ότι θεωρείς δεδομένο να παρκερνεις όπου εσύ γουστάρεις?

Η ότι αν γράψεις φιλικό σημείωμα στον άλλον ότι δεν έκανε καλά εκεί που πάρκαρε αυτός θα σε γράψει στα @@ του?

Με πιο δικαίωμα εσύ πας και καταπατάς την ελευθερια του αλλου? Γιατί κλείνοντας τις ράμπες για τους αναπηρους ουσιαστικά αυτό κανεις.

Και ενώ εσύ κατάπατας την ελευθερια του αλλου, θα σε πειράξει που θα σου βαρέσει ο άλλος το καμπανάκι με ένα χιουμοριστικό τρόπο χρησιμοποιώντας ένα αυτοκόλλητο?

Ο άλλος δεν σου κολλάει το αυτοκόλλητο χωρίς λόγο.Σου υπενθυμίζει ποσο γάιδαρος είσαι.

Και ενώ έχεις άδικο πιστεύεις ότι είναι σωστό να τον πλακώσεις?Αντί να πεις συγγνώμη και να πάρεις τον κουβα σου από το σημείο που τον έβαλες?

Δημοσ.
Χαλαρος είμαι.

τι σου φάνηκε περίεργο σε ότι λέω?

Το γεγονός ότι οι μπάτσοι έρχονται οποτε τους καπνίσει?

H ότι γίνεται τις καριόλας με το parking στη θεσσαλονίκη?

H ότι θεωρείς δεδομένο να παρκερνεις όπου εσύ γουστάρεις?

Η ότι αν γράψεις φιλικό σημείωμα στον άλλον ότι δεν έκανε καλά εκεί που πάρκαρε αυτός θα σε γράψει στα @@ του?

Με πιο δικαίωμα εσύ πας και καταπατάς την ελευθερια του αλλου? Γιατί κλείνοντας τις ράμπες για τους αναπηρους ουσιαστικά αυτό κανεις.

Και ενώ εσύ κατάρατης την ελευθερια του αλλου, θα σε πειράξει που θα σου βαρέσει ο άλλος το καμπανάκι με ένα χιουμοριστικό τρόπο χρησιμοποιώντας ένα αυτοκόλλητο?

Ο άλλος δεν σου κολλάει το αυτοκόλλητο χωρίς λόγο.Σου υπενθυμίζει ποσο γάιδαρος είσαι.

Και ενώ έχεις άδικο πιστεύεις ότι είναι σωστό να τον πλακώσεις?Αντί να πεις συγγνώμη και να πάρεις τον κουβα σου από το σημείο που τον έβαλες?

1. ειπα οτι δεν οδηγω.

2. αμα μιλας για χαος στην θεσσαλονικη φανταζομαι τι θα παθεις αν δεις εδω τι γινετε.

3. ξαναειπα αλλαζει η περπατησια του γαιδαρου?

4. σπαταλας αδικα ενεργεια αν θελεις να κανεις κατι γιαυτο βρες ενα πιο αποτελεσματικο τροπο

5. ειμαι υπερ του οτι το καταδικαζεις αλλα το να κολλας αυτοκολητα εμενα προσωπικα μου φαινετε γελοιο.

Δημοσ.

Tο ότι δεν οδηγείς δεν σημαίνει ότι δεν σε αφορά.Ισα ισα σαν πεζός θα έπρεπε να σε καίει περισσότερο.

Το ότι δεν είσαι ανάπηρος πάλυ δεν σημαίνει ότι δεν σε αφορά.Δεν χρειάζεται να γίνεις ανάπηρος για να καταλάβεις ποσο γαϊδούρια είναι να παρκερνεις όπου γουστάρεις.

Όσο αφορά το χάος.Υπάρχουνε μέρη που έχει περισσότερο χάος αλλα εκεί υπάρχει και αστυνόμευση. Στη θεσσαλονίκη συγκεκριμένα η αστυνομία κοιμάται του καλού καιρού.

Δημοσ.
Tο ότι δεν οδηγείς δεν σημαίνει ότι δεν σε αφορά.Ισα ισα σαν πεζός θα έπρεπε να σε καίει περισσότερο.

Το ότι δεν είσαι ανάπηρος ράλλη δεν σημαίνει ότι δεν σε αφορά.Δεν χρειάζεται να γίνεις ανάπηρος για να καταλάβεις ποσο γαϊδούρια είναι να παρκερνεις όπου γουστάρεις.

Όσο αφορά το χάος.Υπάρχουνε μέρη που έχει περισσότερο χάος αλλα εκεί υπάρχει και αστυνόμευση. Στη θεσσαλονίκη συγκεκριμένα η αστυνομία κοιμάται του καλού καιρού.

αλλα γραφω αλλα καταλαβαινεις βασικα. στην αθηνα η αστυνομια αραζει και σε καφετεριες ενω κοιμαται ειμαστε πιο προηγμενοι.

Δημοσ.
συγνωμη αλλα αν δει ο αλλος καποιον να κολαει ενα αυτοκολητο στο αμαξι του που λεει ειμαι γαιδαρος ασχετα αν ειναι νομιζεις οτι θα τον αφησει ετσι? και ξαναλεω δεν μπορεις να κολας αυτοκολητα στο αμαξι του αλλου καλεσε την τροχαια.

Δεν θα κατσει ο αλος να λιβανίζει το sticker, το κολαει καθος περναει απο το αμαξι και αυτη ειναι ολη η υποθεση. Το αμαξι μπροστα στιν διαβαση ειναι πολυ μεγαλυτερος μπελας για τον συνανθροπο μας στο καροτσακι αποτι ειναι το sticker στο αμαξι του Ταδε. Εδω εγω που εχο τα δυο μου ποδια εχω πολλες φορες προβλιμα να περασο, δεν θα εχει ο τυπος στο καροτσακι;

Και πες οτι σε βλεπει ο τυπος που εχει το αμαξι, και πες οτι ειναι και ανδρας, και πες οτι δεν ειναι ενας 60αρης αλλα ενας 25χρονος που παει γυμναστιριο....ε αμα σε πλακωσει πανε πεξε λοτο γιατι θα το κερδισεις και αυτο :D

Anyway, καταλαβενω τι θες να πεις αλλα δεν περιμενα ενα GWF τυπο να εχει το παραμικρο προβλιμα οταν γινονται τσαμπουκαδες, ποσο μαλλον να μην κανει κατι μονο και μονο για να αποφυγει το οποιο ξυλο -ισος- να φαει!

Δημοσ.

που είσαι ρε pyro...χρονια και ζαμάνια....τι έγινε ευαισθητοποιήθηκες από το topic και είπες να ποστάρεις? :P

1980 αν έχεις να προτείνεις κάτι αποτελεσματικότερο τότε κάντο.Μέχρι τότε όμως μην κατακρίνεις κάτι το οποιο άσχετα αν είναι αποτελεσματικό η όχι τουλάχιστον είναι έξυπνο.

Δημοσ.
Δεν θα κατσει ο αλος να λιβανίζει το sticker, το κολαει καθος περναει απο το αμαξι και αυτη ειναι ολη η υποθεση. Το αμαξι μπροστα στιν διαβαση ειναι πολυ μεγαλυτερος μπελας για τον συνανθροπο μας στο καροτσακι αποτι ειναι το sticker στο αμαξι του Ταδε. Εδω εγω που εχο τα δυο μου ποδια εχω πολλες φορες προβλιμα να περασο, δεν θα εχει ο τυπος στο καροτσακι;

Και πες οτι σε βλεπει ο τυπος που εχει το αμαξι, και πες οτι ειναι και ανδρας, και πες οτι δεν ειναι ενας 60αρης αλλα ενας 25χρονος που παει γυμναστιριο....ε αμα σε πλακωσει πανε πεξε λοτο γιατι θα το κερδισεις και αυτο :D

Anyway, καταλαβενω τι θες να πεις αλλα δεν περιμενα ενα GWF τυπο να εχει το παραμικρο προβλιμα οταν γινονται τσαμπουκαδες, ποσο μαλλον να μην κανει κατι μονο και μονο για να αποφυγει το οποιο ξυλο -ισος- να φαει!

τι ειναι ο gwf τυπος και σε ποιον αναφερεσε δεν σε πιανω.

που είσαι ρε pyro...χρονια και ζαμάνια....τι έγινε ευαισθητοποιήθηκες από το topic και είπες να ποστάρεις? :P

1980 αν έχεις να προτείνεις κάτι αποτελεσματικότερο τότε κάντο.Μέχρι τότε όμως μην κατακρίνεις κάτι το οποιο άσχετα αν είναι αποτελεσματικό η όχι τουλάχιστον είναι έξυπνο.

ουτε αποτελεσματικο ειναι ουτε εξυπνο κατα την δικη μου αποψη οποτε την καταθετω. αμα δεν σου αρεσει ειναι δικαιωμα σου.

Δημοσ.

αμα δεν πεσει αιμα δεν υπαρχει λογος για post :P

Κοιτα, κακα τα ψεματα, αμα εβλεπα ενα πιτσιρικα απο το ιντερνετ (lol) να κολαει @@ιες στο αμαξι -που δεν εχω- θα αρπαζομουνα

τι ειναι ο gwf τυπος και σε ποιον αναφερεσε δεν σε πιανω.

Βαζελος στα δικαστιρια και να μην ξερει τους GWF; Διπλα σου ειναι ρε :D http://www.google.com/search?hl=en&q=green+web+fans

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...