Προς το περιεχόμενο

StreetPanthers.Τελος στην καφρίλα των γαιδάρων των δρόμων!

geo909

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

πρόσφατα ανακάλυψα μια παρεα παιδιών (που μετα απο κατι δημοσιευσεις σε ελευθεροτυπια/Καθημερινη εχει μεγαλώσει ΠΑΡΑ πολύ) απο τη Θεσσαλονικη (εχει επεκταθει σε ολη την Ελλάδα τωρα) οι οποιοι εχουν αρχίσει εκστρατεια κατα των γαιδάρων που παρκέρνουν σε πεζοδρόμια, αναπηρικές ράμπες, πανω στις διαβάσεις και άλλες ακραίες περιπτώσεις..

Κολλανε στο Παρμπριζ του ...γαιδάρου ενα αυτοκολλητο με εναν γαιδαρο να παρκάρει πάνω σε μια διαβαση, υπο το σημα με το αναπηρικο καροτσακι, με τη φραση "Ειμαι γαιδαρος, παρκάρω οπου γουσταρω!). Αξιζει να ρίξετε μια ματια:

• Απαντ. 138
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όντως πολυ καλή κίνηση.Έχω δει και εγώ πολλά αυτοκόλλητα κολλημένα πάνω σε αυτοκίνητα. Το θέμα όμως είναι να μην μείνουμε στα αυτοκόλλητα αλλα να γίνει κάτι με αυτή την κατάσταση.

Δημοσ.
ναι αλλα οι γαιδαροι κλωτσανε πολυ δυνατα και δεν τους βλεπω καλα.

καλά κάνουνε γιατί έχει παραγίνει το κακό. Κακώς τα αυτοκόλλητα τους ξεκολλάνε εύκολα.Έπρεπε να είναι χάρτινα και όταν πας να τα ξεκολλήσεις να σχίζονται.

Δημοσ.
Κακώς τα αυτοκόλλητα τους ξεκολλάνε εύκολα.Έπρεπε να είναι χάρτινα και όταν πας να τα ξεκολλήσεις να σχίζονται.

Τατουάζ επρεπε να τους κάνουν στη μουρη! Εγω ειζα δει προσωπικά ανάπηρο να μη μπορεί να μπει στο σπίτι του γιατι ενας καφρος ειχε βάλει την αυτοκινηταρα του στη ράμπα για τους αναπήρους!

Εδω στο Ηρακλειο ο κόσμος νομιζει οτι δεν υπάρχουν..."τετοιοι"!

"Εχεις δει μωρε εσυ κανεναν?"

"Αμα δω κανεναν θα το βγαλω"

κτλπ...

Για μαντεψτε γιατι δε βγαίνουν!!

Δημοσ.
Όντως πολυ καλή κίνηση.Έχω δει και εγώ πολλά αυτοκόλλητα κολλημένα πάνω σε αυτοκίνητα. Το θέμα όμως είναι να μην μείνουμε στα αυτοκόλλητα αλλα να γίνει κάτι με αυτή την κατάσταση.

Ειναι στην διακριτκη ευχαιρια του καθενος να κυκλοφορει με μια βαριοπουλα και να σπαει (ελεος :mrgreen: ), αλλα τα αυτοκολλητα ειναι μια χαρα λυση.

Δημοσ.

Πιο πολυ το κανουνε για να αφυπνισουν τους πεζους παρα τους ιδιους τους οδηγους (Τον...Ελληναρα κι αν τον πλένεις, το σαπουνι σου χαλάς).Αμα ξερεις οτι δεν εισαι ο μονος που σε ενοχλει αυτο, στο τελος παυεις να θεωρεις δεδομενο οτι θα το υφιστασαι.

Εγω πάντως παράγγειλα αυτοκόλλητα και τα περιμενω με ανυπομονησια!

Δημοσ.

Βλέπω κάποιους πάνθηρες να τρώνε ξύλο... :???: (και φυσικά δεν αναφέρομαι στους οπαδούς του Πανιώνιου).

Δημοσ.
Βλέπω κάποιους πάνθηρες να τρώνε ξύλο... :???: (και φυσικά δεν αναφέρομαι στους οπαδούς του Πανιώνιου).

αυτο ειπα και εγω. θα τους σακατεψουν. εγω δεν οδηγω αλλα δεν μπορεις να κολλας αυτοκολητα στο αμαξι του αλλου , καλεσε την τροχαια αν ειναι παρανομος. και με το δικιο του θα σε πλακωσει. εκτος και αν εχουν προπονηθει στο κατοσταρι και τα κολλανε και αρχιζουν και τρεχουν.

Δημοσ.

κι εγω ειχα δει τετοια αυτοκολλητα στη θεσσαλονικη σε πολλα αυτοκινητα!!! πολυ καλα τους κανουν... ειδικα σε χωρους που ειναι οι ραμπες αναπηρων... πολυ ωραια κινηση, αφου μερικοι δεν καταλαβαινουν απο μονοι τους, υπαρχει κι αλλη λυση!!!! :-D

Δημοσ.
κι εγω ειχα δει τετοια αυτοκολλητα στη θεσσαλονικη σε πολλα αυτοκινητα!!! πολυ καλα τους κανουν... ειδικα σε χωρους που ειναι οι ραμπες αναπηρων... πολυ ωραια κινηση, αφου μερικοι δεν καταλαβαινουν απο μονοι τους, υπαρχει κι αλλη λυση!!!! :-D

ρε σαν συμβολικη κινηση καλη ειναι αλλα οταν φανε το ξυλο θα τους κοπει η διαθεση.

Δημοσ.
ρε σαν συμβολικη κινηση καλη ειναι αλλα οταν φανε το ξυλο θα τους κοπει η διαθεση.

αφου τα αυτοκολλητα απο οτι λενε και τα παιδια εδω δεν δημιουργουν προβλημα και βγαινουν ευκολα δεν νομιζω να φανε ξυλο. κι αν φανε, τι να πω... τουλαχιστον αυτοι προσπαθησαν με τον τροπο που ειχαν να κανουν κατι γι οσα μας ενοχλουν ολους και ομως ολοι μας αδιαφορουμε...

Δημοσ.
αφου τα αυτοκολλητα απο οτι λενε και τα παιδια εδω δεν δημιουργουν προβλημα και βγαινουν ευκολα δεν νομιζω να φανε ξυλο. κι αν φανε, τι να πω... τουλαχιστον αυτοι προσπαθησαν με τον τροπο που ειχαν να κανουν κατι γι οσα μας ενοχλουν ολους και ομως ολοι μας αδιαφορουμε...

συγνωμη αλλα αν δει ο αλλος καποιον να κολαει ενα αυτοκολητο στο αμαξι του που λεει ειμαι γαιδαρος ασχετα αν ειναι νομιζεις οτι θα τον αφησει ετσι? και ξαναλεω δεν μπορεις να κολας αυτοκολητα στο αμαξι του αλλου καλεσε την τροχαια.

Δημοσ.

Καλυτέρα είναι να πάρεις τηλ την τροχαία παρά να του βολίσεις αυτοκόλλητο. Προσωπικά δεν παρκάρω ποτέ στα παραπάνω σημεία αλλά είναι σαν να προσπαθείς να εξαλείψεις την καφρίλα με καφρίλα γιατί όπως και να το κανείς είναι καφρίλα να κόλας αυτόκλητο στην ιδιοκτησία του αλλού όπως και παράνομο.

Δημοσ.
Καλυτέρα είναι να πάρεις τηλ την τροχαία παρά να του βολίσεις αυτοκόλλητο. Προσωπικά δεν παρκάρω ποτέ στα παραπάνω σημεία αλλά είναι σαν να προσπαθείς να εξαλείψεις την καφρίλα με καφρίλα γιατί όπως και να το κανείς είναι καφρίλα να κόλας αυτόκλητο στην ιδιοκτησία του αλλού όπως και παράνομο.

αυτο ακριβως ηθελα να πω αλλα βαριομουνα να το διατυπωσω ολοκληρωμενα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...