monokeros Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 καλησπερα παιδια... ευτυχως εχω να γραψω πολυ καιρο στο φορουμ και λεω ευτυχως γιατι ειμαι κατοχος ενος mac... ελα ομως που οι περισσοτεροι φιλοι μου εχουν windows !!! ο δισκος του η/υ τα χει παιξει και ακουγεται ενας περιεργος ηχος (εντονο βουητο)..... πριν του κανω φορματ , ο υπολογιστης τα χε παιξει και δεν γινοταν τιποτα σωστα... προφανως θα χε κολλησει καποιο ιο.... το κακο ομως ειναι οτι και μετα το φορματ εχω τα ιδια προβληματα !!! και ειδικα οταν αρχιζω να γραφω περισσοτερα προγραμματα !!!! τι να κανω ρε παιδια;;; μπορει να με βοηθησει καποιος ;;; η να μου προτεινει καποιο προγραμμα για δισκους που μπορει να με βοηθησει ;;;; ευχαριστω πολυ
arisgr Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 το (εντονο βουητο) το ακους απο τον σκληρο η γενικα απο το pc? αν γενικα ποιο πολυ μοιαζει με προβλημα μνημης η επεξεργαστη ακομα και μητρικης απο παραπανω θερμοκρασιες παρα απο σκληρο. για δες τα ανεμηστηρια σου για σκονες τριχες κλπ. αν ειναι απο σκληρο στο φορματ θα σου εβγαζε μηνυμα για αντικατασταση λογο κακης καταστασης λογικα. προγραμματα διαγνωστηκα εχει η καθε εταιρια τα δικα της. αν μπεις στο αντιστιχο site για τον δισκο σου στα downloads πρεπει κατι να βρεις. θα προτεινα καταρχας να κανεις για 2-3 φορες ενα full-memtest με το αναλογο προγραμμα και αν οκ μετα δες για τα αλλα (cpu-mobo-hdd tests).
mihalakis Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 απο τη στιγμή που ακούς θόρυβο από το σκληρό τότε εκεί εντοπίζεται το πρόβλημά σου.Αν ήταν μνήμες το μηχάνημα θα κρασαρε συνεχώς αλλά δεν θα έκανε κάποιο διαφορετικό θόρυβο. Παρόμοια ακόμα και αν είναι θέμα ανεμιστήρα πιστεύω θα μπορούσες να ξεχωρίσεις τους 2 ήχους. Όπως σου είπε ο φίλος παραπάνω πήγαινε στην σελίδα του κατασκευαστή του σκληρού και κατέβασε κάποιο διαγνωστικό να δεις μήπως έχει bad sectors.
monokeros Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 ο θορυβος ειναι σιγουρα απο τον σκληρο ! καταρχην, θα κανω αυτα που μου ειπατε και βλεπουμε... ευχαριστω και παλι το pc με windows που κολαει ;;; εγω εχω μακ , ο φιλος μου εχει pc και εχει και το προβλημα.... εγω ειμαι μια χαρα
arisgr Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 αφου ειναι απο σκληρο στην εταιρια του να βρεις στα τουλς το write-zero η κατι αναλογο που μηδενιζει της εγγραφες του στο σμαρτ κλπ και φαινεται σαν να ηταν καινουργιος μπας και στρωσει.
monokeros Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 καλημερα... ο δισκος ειναι ο western digital 800jd.... βρηκα αυτο to write zero που μου ειπατε αλλα λεει οτι θα σβηστουν ολα τα αρχεια !! μετα , πρεπει να κανω φορματ και να εγκαταστησω τα windows ;;; ευχαριστω
washcloud Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 write zero(s) auto akrivws 8a pei...gemizei ton disko me..."mhdenika" (olikhn diagrafhn twn pantwn 8a kanei...kai meta tou ftiaxneis osa wraia partitions 8es,kai egka8istas o,ti leitourgiko gtravaei h psyxh sou(tou)...To 8ema omws einai,pou to vrhkes to programma gia na grapseis zeros?...Sto site ths WD exei utility gi ayth th douleia,KAI gia diagnwsh tou diskou... Sou proteinw AYTO na katevaseis kai na trekseis,gia na deis kai se ti katastash einai o diskos...
monokeros Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 μα αυτο εχω κατεβασει απο to site tis wd .... το θεμα ειναι οτι ο φιλος μου το εχει χωρισει σε 2 partitions....στο 1ο εχει λειτουργικο και προγραμματα και στο αλλο αρχεια-μουσικη κα.... που να τρεχω τωρα να του κανω backup ;;; τεσπα κατι θα βρω να κανω.... ευχαριστω πολυ και παλι για την βοηθεια σας!!
washcloud Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 emena kapou me exeis mperdepsei me to ti 8es na kaneis me ton sklhro,alla gia na ta paroume ligo ap thn arxh,auto pou egw proteina einai na katevaseis to diagnwstiko ths WD,kai na trekseis to disk CHECK...dld na sou TSEKAREI ton disko(dn eipa nte kai kala na xrhsimopoihseis thn epilogh write zeros...)gia na sou pei se ti katastash einai...
monokeros Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 a ok katalava... ego vasika thelo na min vouizei giati akougetai poli .... apo kei kai pera pos tha ta katafero ?? auto psaxno.... ean ginetai me to write zero tote ok tha to xrhsimopoihso alla tha ithela me kapoio tropo afou exo xorisei to disko se 2 partition kai to ena einai arketa simantiko kai megalo (40 gb) na min trexo kai na kano back up.... profanos, den mporo na to kano kai prepei na to diagrapso entelos, ok... tora ti kano ?? na kano to test?? kai ti apotelesmata mporei na mou vgalei ?? tespa, tha to kano kai tha sas po stin sinexeia... kalinixta
washcloud Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 vre monokeros : ))) ..sou eipame kai sou ksanapame APLWS na katevaseis to DIAGNOSTIC UTILITY ths WD apo to site ths(to analogo gia ton sygkekrimeno disko) kai na to trekseis(kapou exei epilogh quick scan disk,full scan disk......),gia na sou pei se ti katastash einai o diskos...(auto,epeidh aneferes "provlhma vouhtou" tou diskou,kai eipame na to pame allou,mhpws o diskos exei PROVLHMA kai "mougkrizei".....) ...kai OXI me th mia na grapseis zeros...To write zeros,einai oti einai as poume h xlwrinh se sxesh me thn ka8ariothta... *..Pantws,exei kammia plaka,na einai kanenas WD Raptor o diskos,kai meis edw diylizwmen ton kwnwpa...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.