pern112 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 hello every1! Ξεκινω τα xp pro και αφου μου βγει η οθονη welcome και μετα το wallpaper κανει αρκετη ωρα να εμφανισει την μπαρα και τους φακελους του desktop. Αν πατησω ctrl/alt/del και βαλω run explorer παλι δεν κανει τπτ και κλασικα πρεπει να περιμενω. Ο κερσορας δεν εχει πυξιδα και απλα περιμενω να φορτωσει. Φυσικα εχω κανει ελεγχο γγια ιο κλπ, εχω απενεργοποιησει οτι χαζομαρα φορτωνε στο startup και εχω κανει regcleaner και repair με tuneup utilities. Εχω κανει και defrag τον δισκο. Οταν μπαινω σε safe mode δεν εχω το ιδιο προβλημα και φορτωνει αμεσως Καμια ιδεα? tx!
tsakonas Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 dokimase to bootvis kai tha deis poio service kanei tosi wra na fortwsei.
pern112 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 tx θα το τρεξω τωρα. Επισης τρεχοντας o&o defrag επειδη κολλαει απο εχτες το μηχανημα οταν διαχειριζομαι τον δευτερο δισκο μου βγαζει μετα απο check for errors: chkdsk error:file system is damaged σε οποιον και απο τους δισκους και αν κανω check for errors:S
pern112 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 ετρεξα το bootvis και μου εβγαλε: disk i/o warning disk writing cache is disabled driver delay unknown αρχεια και το sptd.sys
dimitris2006 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Μήπως έχεις κάνα Zone Alarm? me prolaves, kai egw oses fores to exw valei sto pc mou to idio provima exw.. .
pern112 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 ναι αλλα το εχω τα τελευταια 7 χρονια και δεν ειχα κανενα προβλημα
dimitris2006 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 τι να σου πω,σε πολλους ειδα προβλημα με το zone alarm μηπως εβαλες καμια ποιο καινουργια εκδοση και σου παρουσιαστηκε το προβλημα? παντως αν κανεις ενα search στο google για "zone alarm startup" θα βρεις πολλα παρομοια προβληματα με το δικο σου
pern112 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 δεν εβαλα τπτ ουτε κανα update εκανα ρε γμτ...τα εχει παιξει για τα καλα το μηχανημα..τι πεταξα το nod32 και εβαλα avast τι πεταξα αχρηστα startup τα ιδια γινονται..μπας και ειναι απο κανενα update των xp?
Mariosxaniaomg Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 δεν εβαλα τπτ ουτε κανα update εκανα ρε γμτ...τα εχει παιξει για τα καλα το μηχανημα..τι πεταξα το nod32 και εβαλα avast τι πεταξα αχρηστα startup τα ιδια γινονται..μπας και ειναι απο κανενα update των xp? Poly pi8ano epishs epeidh yparxei problhma me ta updates kai prepei na akneis kolpo gia na mhn xtypaei to svchost.exe 100% cpu usage gia pes moy.TO svchost.exe soy kanei th doyleia?
smilefreeware Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 If you don't use Daemon Tools - remove SPTD drivers. They are useless for you! http://www.greatis.com/security/What%20is%20SPTD%23%23%23%23.sys.htm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.