Προς το περιεχόμενο

Το pc ανοιγει μετα απο 10'!! αφου πατησω το power

Dimis_350z

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αντιμετωπίζω το εξής προβλημα, τις προηγούμενες μέρες όταν πατούσα το κουμπί Power για ανοιξω το pc μου συνέβαινε το εξής περίεργο , ανοιγε μετά από 10 με 15 λεπτα!!! Σήμερα δεν ανοιξε καθόλου.Τι να συμβαίνει? τυχαινει να ειχε κανείς το ίδιο πρόβλημα?

αυτό που δοκίμασα εγώ είναι να ελεγξω τα καλώδια του τροφοδοτικού, τα οποία ειναι οκ από ότι μπορώ να πώ καθώσ και το διακόπτη power τον οποίο αλλαξα με με αυτό του reset αλλα τζίφος!!!

περιμένω τα φώτα σας παιδιά!!! υπάρχει πρόβλημα!!!

και κάτι άλλο που ίσως βοηθήσει, όταν εκανα restart πάλι αργούσε να bootarei

Αυτα εν ολίγης, οτιδηποτε το οποίο μπορεί να βοηθήσει την κα΄τασταση είναι καλοδεχούμενο διοτι καίγομαι να ανοίξει έστω ακόμα μία φορά να κανω backup την πτυχιακή μου....!

Δημοσ.

paiyei na exei problima o skliros i kapoia suskeui pou den anagnoriyetai Mporeis na mpeis se safe mode an nai kane apo ekei backup kai meta elegxe to skliro gia errors

Δημοσ.

το θέμα ειναι οτι πλέον δε ανοιγει καν. θα δοκιμασω με αλλο τροφοδοτικο να δούμε μπας και ανοιξει το μπουρδ*λο

να διευκρινήσω πως οταν λέω ανοιγει μετα απο 10 λεπτα εννοώ πωσ τοτε πέρνει ρευμα.

Δημοσ.

Βγάλε δίσκο cd-rom κάρτα ήχου και ότι άλλο περιττό έχεις, άσε και μια μνήμη... και δοκίμασε να το ανοιξεις να δεις αν θα ανοίξει έτσι. αν δεν ανοίξει πάλι τότε μάλλον το τροφ σου τα τίναξε...

Δημοσ.

prepei na exei provlhma o sklhros diskos.egw tha sou proteina na kaneis ena format.an synexistei to provlhma allaxe disko.wstoso to problem mporei na ofeiletai kai allou.alla to pio pithano einai ston sklhro.

Δημοσ.
το θέμα ειναι οτι πλέον δε ανοιγει καν. θα δοκιμασω με αλλο τροφοδοτικο να δούμε μπας και ανοιξει το μπουρδ*λο

να διευκρινήσω πως οταν λέω ανοιγει μετα απο 10 λεπτα εννοώ πωσ τοτε πέρνει ρευμα.

A an einai etsi tote allaxe psu kai koita thn mhtrikh an exoun skasei tipota piknotakia gyro apo to cpu socket Mporei na exei xalasei kai h mhtrikh kai na min dinei sosto reuma sthn cpu. Anyway kali tixi

Δημοσ.

και εγώ προς τροφοδοτικό είμαι.ίσως και μητρική. βγάλε ότι περιττό έχεις στο τροφ. και δοκίμασε αν γίνεται τπτ.

Δημοσ.

..egw pali lew ase thn ptyxiakh kai kynhga kammia epidothsh gia n anoikseis kanena souvlatzidiko(oso einai akoma nwris,oso ta xwnei h EEU)-afou me ptyxio 'h xwris,PALI souvlatzhs 8a gineis! :mrgreen:

..an pali 8es na dokimaseis ton hard way,dokimase prwta na syndeseis kanena daneiko trofodotiko,mpas kai ayto einai to provlhma..(..ti kanei leei?/?!?!..10 lepta na parei reyma ap th stigmh pou patas to start???...apisteyto,e!).....kai se ka8e periptwsh,opws eipe o filos prin,vgale ton disko kai panton se kanenan filo na kanete backup......

Δημοσ.

Κοιταξα το θέμα απο περιεργεία και νομιζα οτι έγραφε 10'' και οχι 10' oO.

Οταν είδα 10 λεπτά έμεινα..λαλακας..

Δεν μπορώ να βοηθήσω αλλά σου εύχομαι να είναι κατι με το μικρότερο κόστος..

Δημοσ.

Να προσθέσω και εγώ την ιδέα μου?

Μήπως έχεις πολλά network disk στη επιφάνεια εργασίας και όταν αυτά δεν είναι ενεργά μέχρι να κάνουν όλα time out παίρνει τόση ώρα?

Στο λέω γιατί μέχρι να πάρουμε πρέφα τι γινόταν σε δικό μας μηχάνημα φορμάραμε υπολογιστή έτσι!!!

Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ πολύ ολους σας για την βοήθειά σας. Τελικά το πρόβλημα ήταν από το τροφοδοτικό εβαλα ένα παλιό που ειχα και τωρα δουλεύει ρολόι!!!

Δημοσ.

to trofodotiko sou exei kaei sigooura kai emana etsi eixe kanei

Παιδιά ευχαριστώ πολύ ολους σας για την βοήθειά σας. Τελικά το πρόβλημα ήταν από το τροφοδοτικό εβαλα ένα παλιό που ειχα και τωρα δουλεύει ρολόι!!!

a sy dnto eida.

Δημοσ.

Τελεια!:razz:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...