Zderg Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Εχει κανεις αλλος προβλημα με την dsl του στην θεσσαλονικη τις τελευταίες 2-3 μέρες;; Εχω συνδεση απο την altec μεσω του διοδος και τις τελευταιες μερες ενω ειναι ολα ενταξει κ ειμαι στο ιντερνετ κανονικα, ξαφνικα δεν ανοιγει καμια σελιδα.. Το ρουτερ δειχνει να ειναι κανονικα συνδεδεμενο στο ιντερνετ κ εγω κανονικα συνδεδεμενος στο ρουτερ.. Για να ξαναμπω στο ιντερνετ πρεπει να βγαλω κ να βαλω το ρουτερ στην πριζα.. Το να εχει προβλημα ο υπολογιστης μου αποκλειεται καθως πανω στο ρουτερ ειμαστε 2 υπολογιστες ασυρματα συνδεδεμενοι και χανουμε και οι 2 το ιντερνετ συγχρόνως.. Καμια ιδέα;;
washcloud Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 οσο για τον συγχρονισμο στο χασιμο,ε,λογικο δεν ειναι οταν είστε σε δίκτυο?νομίζω ότι το πι-σι που διανέμει την σύνδεση έχει πρόβλημα με το λειτουργικό(δεν ξέρω τι ακριβώς)-το είχα βιωσει παλιότερα και γω αυτό (τι έκανα;άλλαξα windows)...δεν είναι η σύνδεση που φταίει...Η δική μου (πρόχειρη) γνώμη είναι βάλε λειτουργικό σ' ενα άλλο δισκο και δες αν συμπεριφέρεται το ίδιο...
Zderg Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δεν παιρνει το ενα pc ιντερνετ απο το αλλο.... Ειναι και τα δυο συνδεδεμενα ασυρματα πανω στο modem/router....
Pink_Panther Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 ειναι ολα ενταξει κ ειμαι στο ιντερνετ κανονικα, ξαφνικα δεν ανοιγει καμια σελιδα.. Το ρουτερ δειχνει να ειναι κανονικα συνδεδεμενο στο ιντερνετ κ εγω κανονικα συνδεδεμενος στο ρουτερ.. Καμια ιδέα;; Den anigei kamia selida apo ton browser sou? Dokimase na katevazeis kati h na exeis to msn anoixto gia na deis an kovetai to internet se ola ta progs.
Zderg Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Τον τελευταίο μισό μήνα αναγκάζομαι να βάζω κ να βγάζω το router από την πρίζα πολλες φορές πριν μπει στο ιντερνετ.. Το router φαινεται να μπαινει αλλα το PC τπτ.. Δεν εχει κανεις σας αυτό το πρόβλημα;;
Xvipes Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 λογικά κάνουν αναβάθμιση το dslam σου.τουλ απο όσα λες είχαμε το ίδιο πρόβλημα.πάρε τηλ. τον ΟΤΕ και ρώτα τους να δούμε τι θα σου πούνε.
santokan Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Εχει κανεις αλλος προβλημα με την dsl του στην θεσσαλονικη τις τελευταίες 2-3 μέρες;; Εχω συνδεση απο την altec μεσω του διοδος και τις τελευταιες μερες ενω ειναι ολα ενταξει κ ειμαι στο ιντερνετ κανονικα, ξαφνικα δεν ανοιγει καμια σελιδα.. Το ρουτερ δειχνει να ειναι κανονικα συνδεδεμενο στο ιντερνετ κ εγω κανονικα συνδεδεμενος στο ρουτερ.. Για να ξαναμπω στο ιντερνετ πρεπει να βγαλω κ να βαλω το ρουτερ στην πριζα.. Το να εχει προβλημα ο υπολογιστης μου αποκλειεται καθως πανω στο ρουτερ ειμαστε 2 υπολογιστες ασυρματα συνδεδεμενοι και χανουμε και οι 2 το ιντερνετ συγχρόνως.. Καμια ιδέα;; Εδώ Θεσσαλονίκη...!!! :twisted: Κανένα πρόβλημα μέ τήν Αltec Εχω πολύ καλές ταχύτητες,μηδενικά disconnections καί οί σελίδες ανοίγουν ολες κανονικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.