CHRIS_MALL Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Γνωρίζει κανείς πως μπορώ αρχεία word ή pdf να βάλω από κάτω ως φόντο πχ. την μάρκα του φροντιστηρίου μου ώστε να δείχνω ότι αυτές οι σημειώσεις που δίνω είναι από το φροντιστήριο μου και να μην μπορεί να τις πάρει άλλο φροντιστήριο και να τις φωτοτυπίσει?? Ευχαριστώ
poscaman Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 εισαγεις κανονικα την φωτογραφια και με το arrange την στελνεις "πισω".μετα,γραφεις το κειμενο που θελεις μπροστα και η φωτο ειναι πισω. δεν ξερω αν με καταλαβες,στειλε μου την φωτο και το κειμενο να σου δειξω τι εννοω
accipio Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Στο Word: Format > Background > Printed Watermark και επιλέγεις Picture ή Text watermark. Να ξέρεις όμως ότι η αφαίρεση του λογότυπου από το pdf δεν είναι δύσκολη για κάποιον που ξέρει τι να κάνει.
kastel Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Πολύ σωστά από τον accipio. Η αφαίρεση όμως του λογότυπου γίνεται δύσκολή έως και αδύνατη αν το pdf κλειδωθεί.
chris_psycho Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Επειδή έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα, το καλύτερο είναι να βάλω όπως είπατε το logo κάτω από τα γράμματα! Μετά βρήκα στο google αυτό το site http://www.pdfonline.com/ για να τα μετατρέπω από doc σε pdf Online και μετά να κλειδώσω και το pdf ώστε να μην μπορεί να αλλάξει? Πως κλειδώνω όμως το pdf??
urezin Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 thes to adobe acrobat professional oxi to reader gia auti tin douleia
Members gsarig Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Members Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Για μετατροπή doc σε pdf, μπορείς να χρησιμοποιήσεις επίσης το PDF Creator, που είναι δωρεάν.
chris_psycho Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Καταρχάς πείτε μου σας παρακαλώ αν η παραπάνω μέθοδος είναι καλή για να μην μπορούν να κλέψουν το περιεχόμενο και 2ον γνωρίζετε πως μπορώ να κλειδώσω ένα αρχείο pdf?
poscaman Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Καταρχάς πείτε μου σας παρακαλώ αν η παραπάνω μέθοδος είναι καλή για να μην μπορούν να κλέψουν το περιεχόμενο και 2ον γνωρίζετε πως μπορώ να κλειδώσω ένα αρχείο pdf? το περιεχομενο μπορει να κλαπει ανετα...λιγο να ξερει ο αλλος,τελος.οσο για το πως μπορει να κλειδωθει σου απαντησαν πιο πανω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.