Προς το περιεχόμενο

Word ή Pdf με λογότυπο στον φόντο??

CHRIS_MALL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς πως μπορώ αρχεία word ή pdf να βάλω από κάτω ως φόντο πχ. την μάρκα του φροντιστηρίου μου ώστε να δείχνω ότι αυτές οι σημειώσεις που δίνω είναι από το φροντιστήριο μου και να μην μπορεί να τις πάρει άλλο φροντιστήριο και να τις φωτοτυπίσει??

Ευχαριστώ

Δημοσ.

εισαγεις κανονικα την φωτογραφια και με το arrange την στελνεις "πισω".μετα,γραφεις το κειμενο που θελεις μπροστα και η φωτο ειναι πισω.

δεν ξερω αν με καταλαβες,στειλε μου την φωτο και το κειμενο να σου δειξω τι εννοω

Δημοσ.

Στο Word: Format > Background > Printed Watermark και επιλέγεις Picture ή Text watermark.

Να ξέρεις όμως ότι η αφαίρεση του λογότυπου από το pdf δεν είναι δύσκολη για κάποιον που ξέρει τι να κάνει.

Δημοσ.

Πολύ σωστά από τον accipio.

Η αφαίρεση όμως του λογότυπου γίνεται δύσκολή έως και αδύνατη αν το pdf κλειδωθεί.

Δημοσ.

Επειδή έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα, το καλύτερο είναι να βάλω όπως είπατε το logo κάτω από τα γράμματα! Μετά βρήκα στο google αυτό το site http://www.pdfonline.com/ για να τα μετατρέπω από doc σε pdf Online και μετά να κλειδώσω και το pdf ώστε να μην μπορεί να αλλάξει? Πως κλειδώνω όμως το pdf??

Δημοσ.

Καταρχάς πείτε μου σας παρακαλώ αν η παραπάνω μέθοδος είναι καλή για να μην μπορούν να κλέψουν το περιεχόμενο και 2ον γνωρίζετε πως μπορώ να κλειδώσω ένα αρχείο pdf?

Δημοσ.
Καταρχάς πείτε μου σας παρακαλώ αν η παραπάνω μέθοδος είναι καλή για να μην μπορούν να κλέψουν το περιεχόμενο και 2ον γνωρίζετε πως μπορώ να κλειδώσω ένα αρχείο pdf?

το περιεχομενο μπορει να κλαπει ανετα...λιγο να ξερει ο αλλος,τελος.οσο για το πως μπορει να κλειδωθει σου απαντησαν πιο πανω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...