Προς το περιεχόμενο

Update Firmware (NEC ND-4550A)

pascal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποια ειναι η διαδικασία για να κάνω update to firmware; Aρκεί να τρέξω το εκτελέσιμo; Εχω το DVD-RW NEC ND-4550A. To πρόβλημα μου είναι ότι γράφει ένα DVD σε 50 λεπτά, ενώ δείχνει να το γράφει με 16Χ. Θα επιλυθεί το πρόβλημα εάν κάνω update;

Δημοσ.

nai apla to trexeis kai ginetai me apla vhmata h anava8mish. mallon oxi alla den xaneis tpt an to anava8miseis tsekare thn syndesmologia sou (kalodiosh, master-slave) kai an exeis energopoihsei to ultra dma gia afto to drive... Epishs alla3e kai marka dvd na deis pws symperiferetai...

Δημοσ.

Πρέπει επίσης να ελέγξεις αν το drive σου λειτουργεί σε DMA Mode - δεν πρέπει να λειτουργεί σε PIO Mode, γιατί σέρνεται, όπως στην περίπτωσή σου. Για τη λύση, κάνε μια αναζήτηση στο Insomnia.

Δημοσ.

Τύπος συσκευής: Αυτόματος εντοπισμός

Τύπος μετάδοσης: DMA εάν είναι διαθέσιμο

Τρέχων τύπος μετάδοσης : Κατάσταση PIO

Πως μπορώ να το ρυθμίσω στο DMA;

Έχω αλλάξει μάρκα DVD και η συμπεριφορά είναι η ίδια

Δημοσ.

OK, σε ευχαριστώ πολύ, έκανα κατάργηση τον ide controller και επανήλθε σε DMA οπότε και διορθώθηκε το πρόβλημα της ταχύτητας, παρατήρησα όμως ότι διαβάζει μόνο την πρώτη session από 2 dvd που έχω γράψει, και στο dvd-rw (nec) και στο dvd-rom (pioneer). Καμιά ιδέα;

Δημοσ.

Αυτό δεν είναι φυσιολογικό, εφόσον έχεις κλείσει το dvd θα έπρεπε να φαίνονται και τα 2 sessions. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις πάντως εφαρμογές όπως το IsoBuster ή το CDRoller για να δεις ολόκληρο το dvd με όλα τα δεδομένα του.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...