kallair Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Aυτό που ζητάω είναι πολύ απλό αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό. θέλω να εμφανίζεται στο start menu συντόμευση όπως εμφανίζεται το Documents , Pictures . μπορώ; όχι όμως καρφιτσομένα στα αριστερά αλλά κανονικό λινκ.
narbi Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 αναλόγως τι είδους συντόμευση...αν εννοείς ας πούμε μια που υπήρχε σε παλιότερα σου windows σίγουρα γίνεται..
konandrio Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Aυτό που ζητάω είναι πολύ απλό αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό. θέλω να εμφανίζεται στο start menu συντόμευση όπως εμφανίζεται το Documents , Pictures . μπορώ; όχι όμως καρφιτσομένα στα αριστερά αλλά κανονικό λινκ. Δεξί κλικ στην μπάρα- ιδιότητες -έναρξη, και ότι κάνεις από κει, αλλιώς θέλει ψάξιμο ή κάνα προγραμματάκι.............
kastel Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Είναι απλό. Σέρνεις (drag & drop) το φάκελο που σ' ενδιαφέρει πάνω στο εικονίδιο Start (Έναρξη) και το αφήνεις πάνω του. Αυτόματα γίνεται συντόμευση πάνω από τα recent programs. Για να τη διαγράψεις κάνεις δεξί κλικ πάνω της και πατάς Revome from this list.
karystos Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Οπως ειπε ο φιλος παραπανω, με drag & drop σερνεις το φακελο αλλα θα εμφανιστει στα αριστερα, στα δεξια δεν νομιζω να γινεται.
kallair Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 euxaristw.. distixws psaxnw gia link sto deksio meros tou start menu...
cordobros Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 http://www.vistastartmenu.com/index.html κατεβασε αυτο και αντικατεστησε το μενου των vista. εχει αυτο που θελειs.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.