agoraki_23 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Θέλω τα logitech x-530 ηχεία μου ταυτόχρονα με το dvd player να τα έχω συνδεδεμένα και στον υπολογιστή ώστε να μην αλλάζω συνέχεια τα καλώδια από το dvd player στο pc και το αντίστροφο... Γίνετε αυτό?
Land_Of_Banania Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Γιατί να μην γίνεται? Το μόνο που θα χρειαστείς είναι κάνα δυο "διακλαδωτές" και λίγα μέτρα καλώδιο με βύσμα καρφί λογικά στο τέλος. Εγώ πχ έχω βάλει ένα τέτοιο διακλαδωτή στο pc και έχω συνδέσει 2 καλώδια. Το ένα πηγαίνει στα ηχεία και το άλλο στην τηλεόραση. Κάτι αντίστοιχο θα κάνεις για τα ηχεία σου.
agoraki_23 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 diakladwth san ayton poy eixe h syskeyasia toy dvd player? Kai sto pc ti vysma karfi einai ayto; Ligo pio liana an ginete giati de skampazw apo hlektronika!
geo909 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Πηγαινε σε ενα καταστημα με ηχητικά, εκει θα βρεις τον διακλαδωτη και θα σου πούνε και λεπτομερειες.Μπορείς να πάρεις και ενα μιξεράκι (οι Behringer ενδεικτικα ειναι πολυ καλοι και φτηνοι). Παιρνεις ενα μιξεράκι, το πιο μικρό που θα βρείς ή ενα διακλαδωτη. Συνδεεις το Pc και το DvD στο μιξεράκι.Το τι καλώδια θα χρειαστεις, θα σου πούνε εκεινοι.Απλως πρεπει να τους περιγραψεις τις εξοδους των μηχανηματων.Το πιο πιθανο ειναι οτι θα χρειαστεις ενα καλωδιο απο μικρο στερεο σε μεγαλο στερεο καρφι και ενα καλωδιο απο left kai right xlr σε μεγαλο στερεο καρφι.Μή σε τρομαζει η λέξη 'καρφι', αυτο ειναι το πιπιρόλι π.χ.στην ακρη του καλωδιου των ηχειων σου που συνδεεται με το Pc. Μετα συνδεεις το μιξερακι με τα ηχεια, με το καλώδιο που εχουν τα ηχεια για α συνδεονται με τον υπολογιστη σου. Τελος πάντων, αμα σε μπερδευουν ολα αυτα, πήγαινε σε ενα καταστημα με ηχητικα και πες τους ακριβως τι ζητας.Να ξερεις οτι ενα τετοιο μιξερακι, πχ το BEHRINGER MX-400 MICROMIX LINE MONO MIXER εχει γυρω στα 30 ευρω (πολυ πιθανο ενας διακλαδωτης να ειναι αρκετα φθηνοτερος, δε ξερω καθολου) και τα καλώδια, αν πάρεις απλα, μπορει να σου ερθουν 5-10 ευρω. Και,ξανα, μη σε τρομαζουν ολα αυτα, ειναι η πιο απλή συνδεσμολογια για ηχητικά.Πηγαινε σε ενα μαγαζι οπως σου είπα και θα στα φτιαξουνε στο πι και φι!
agoraki_23 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Τhanks geo909 θα πάω σε ένα κατάστημα μόλις έχω τον χρόνο...
agoraki_23 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Εμ κάνω ανανέωση το θέμα γιατί με νδιαφέρει αυτόΈχω βαρεθεί να αλλάζω τα καλώδια κάθε τρεις και λίγο..
geo909 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Οκ, αμα χρειαστεις τιποτε ρωτα.. Υ.Γ.Εχουμε και τα ιδια ...γενεθλια στο insomnia (εγγραφη)!
agoraki_23 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Ρώτησα στο μαγαζί που είπες και το φτηνότερο μιξερ είχε 55 ευρώ.Ε δε δίνω τόσα με καμία παναγία...Έλεος δηλαδή
geo909 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Ναι, εχεις δίκιο.Μπηκα σε ενα καταστημα στο internet και ο πιο φτηνος Behringer εκανε 58 Ευρώ.Εχω καιρό να δώ τιμές... Εγω εναν δικό μου 16-καναλο(=8 στερεο) που έχω, πάρα πολύ καλό ποιοτικά, τον είχα πάρει μεταχειρισμένο πριν 4 χρόνια με τριαντα χιλιάρικα. Νομιζα οτι ενας μικρούλης θα ηταν πολύ φτηνος.. Πάντως ρώτησες για κανενα διακλαδωτή που είπε το άλλο παιδί; Να σου πω την αλήθεια δεν εχω δει ποτε, αλλα αν κατάλαβα τι ακριβώς κάνει,πρέπει λογικά να είναι πολύ φτηνότερος...
geo909 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Τσεκαρε αυτό εδώ: http://musica.gr/pegasus/bin/pegweb3.dll?method=../h012/faq0011&code=73008019&ypoomada=657&omada=314 http://www.stollas.com/viewProduct.asp?productID=6818 Αν δεν βρείςκαποιον 'Διακλαδωτη", με αυτό θα μπορείς να κάνεις αψογα τη δουλειά σου! Το μόνο 'πρόβλημα' (που μονο πρόβλημα δεν ειναι) ειναι οτι εχει μονοφωνικές εισόδους και θα πρέπει για να αυξομοιώνεις τον ηχο του DVD για παράδειγμα, να αυξάνεις τη στάθμη της αριστερης εισοδου και της δεξιας εισόδου χωριστα = αντι να βαζεις ενα κουμπάκι στο 6, θα πρέπει να βάλεις πρώτα το πρώτο κουμπάκι στο 6 και μετα το δευτερο κουμπάκι στο 6! Στη πράξη βεβαια, ουτε αυτό θα γινεται: αυτο που γινεται πάντα ειναι οτι τα αφηνεις σε μια ορισμένη σταθμη και μετα αυξομοιωνεις την ένταση των ηχείων και οχι του μείκτη. Μαλιστα ρυθμίζεις τη στάθμη ωστε το DVD και το PC να εχουν την ιδια μεση ενταση. Δηλαδή, αν νοιώθεις τωρα οτι το DVD εχει πιο "δυνατες" εξόδους και καθε φορά που αλλάζεις απο το PC στο DVD πρέπει να χαμηλώνεις την ενταση, με το μιξεράκι θα ρυθμίσεις την ενταση του PC να ειναι λιγο πιο πάνω και να μη χρειαζεται ετσι να πρέπει καθε φορά να ρυθμίζεις εντάσεις. Δηλαδή, θα κάνει ακριβώς αυτό που θες! ΑΝ αποφασισεις να το πάρεις (ρωτα και για διακλαδωτη πρώτα) πρέπει να πάρεις και 2-3 καλώδια και όλα αυτά θα σου βγουν καμια 40αριά ευρώ το πολύ. Υ.Γ.Μη τα παραγγείλεις απο το internet αν σου ερχεται επιπλέον κόστος.Πηγαινε στο μαγαζί και πες τους να φέρουν το συγκεκριμένο μοντέλο.
atropa Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 o musica.gr einai apla o megaliteros apateonas pou iparxei stin elliniki agora! tha doso kai paradigma! http://musica.gr/pegasus/bin/pegweb3.dll?method=../h012/faq0011&code=35004006&ypoomada=634&omada=309 kai parte kai tin timi apo thomann!... http://www.thomann.de/gr/samson_resolv_80a_aktiv.htm dld einai exofrenikos kleftis akoma kai edo athina ta vrisko kainourgia 320e to zevgos kai aftos ta polai 530euro exei xefigi o tipas loolll!!! makria
geo909 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Καλά, εγω δεν ξέρω απο Ελληνικά online μαγαζιά, απλώς το 'βαλα στο ψαχτηρι και μου το βγαλε.Το συγκεκριμένο μιξεράκι που λεω εγω, στο Thomman κανει 25 Ευρώ + 20 μεταφορικά για ελλάδα = 45. Οπότε καλύτερα να το πάρει απο κανενα κατάστημα εδω με 30 Ευρώ (παντού τόσο το 'χω βρεί). Όντως φοβερή διαφορά στη τιμή για τα Monitor που λες.Θα κρατούσα μια πισινή βέβαια, γιατι το Thomman ειναι λιγάκι περίπτωση και έχω βρει και γω κατι πράγματα που τα πουλάει σε κατι φοβερες τιμές που δεν τις βρίσκεις αλλού. Όμως έκανα τωρα ενα ψαξιματάκι και πραγματικά το musica.gr ειναι το μόνο στη κυριολεξια που τα πουλάει τόσο ακριβα! Καλά που το είπες να το εχω υπ'οψην!
agoraki_23 Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Ρε παιδιά απ το να δώσω 40 και 50 ευρώ σε ένα κωλομηχάνημα που συνδέει απλά πολλές συσκευές καλύτερα για μένα να πάρω άλλα ηχεία να τα συνδέσω στο dvd και να αφήσω τα άλλα στο pc...Πιο πολύ συμφερει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.