michael92 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Γιατί δεν παίρνεις το MOS Master που σου προσφέρει τη δυνατότητα να γίνεις MMI και να καταχωρηθείς τα μητρώα του ΟΑΕΔ σαν εκπαιδευτής του Office με 30 την ώρα? Το ECDL Expert προς το παρόν δεν σου προσφέρει μια τέτοια επαγγελματική διέξοδο.(αν και ένα πουλάκι μου είπε ότι και με το ECDL expert θα γίνει αυτό αλλά δεν είναι τίποτε σίγουρο). Με το MOS Master όμως ισχύει ήδη. Το κόστος είναι 260 ευρώ για το MOS Master Άμα έχεις το Expert υπάρχει το CTP (Computer training professionals) που είναι για διδασκαλία. Έχουν την ίδια αναγνωρισιμώτητα με το MOS. Αν πάω για MOS Master θα πρέπει να τα δώσω από την αρχή.
platongr Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 "Τα νέα παιδιά διδάσκονται πλέον πληροφορική σε γυμνάσια και λύκεια επί έξι συναπτά χρόνια. Είναι παράλογο μετά από σπουδές τόσων χρόνων να έρχεται η πολιτεία και να τους λέει ότι δεν απεκόμισαν καν βασικές δεξιότητες". Ας το αποδείξουν. Ας δώσουν ένα test σε ανεξάρτητο φορέα για να αποδείξουν ότι αυτά που έμαθαν τα προηγούμενα 6 χρόνια, τα ξέρουν όντως. Εφόσον περάσουν και προσβληθούν στο δημόσιο, στον πρώτο τους μισθό, να τους επιστρέψουν και τα εξέταστρα. Πάντως στην πλειοψηφία των σχολείων, τουλάχιστον της επαρχίας που μπορώ να γνωρίζω από πρώτο χέρι, η δουλειά που κάνουν είναι ισάξια του μαθήματος της μουσικής που υπήρχε κάποτε (δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμη).
felikas Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 σε ανεξάρτητο φορέα Ελπίζω μόνο να μην θεωρείς το ecdl τέτοιο! Εφόσον περάσουν και προσβληθούν στο δημόσιο, στον πρώτο τους μισθό, να τους επιστρέψουν και τα εξέταστρα. Δηλαδή το αν θα προσληφθούν στο δημόσιο εξαρτάται μόνο από το χαρτί πληροφορικής; Κ γιατί να τους επιστραφούν μόνο αυτά τα λεφτα; Με αυτή τη λογική να τους επιστραφούν κ τα χρήματα από τα φροντιστήρια προετοιμασίας κ.ο.κ. Δεν είναι λύση αυτή!
platongr Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δεν εννοώ το ecdl. Να δίνουν π.χ. ένα τεστ στον OEEK. Η λογική της επιστροφής χρημάτων έχει να κάνει στην επιμονή ότι αφού έκανα 6 χρόνια στο σχολείο, ξέρω. Ε, αφού ξέρεις απέδειξέ το με κάποιο τρόπο. Δώσε 100 ευρώ σε έναν ιδιώτη ή με ένα παράβολο στην εφορία, κάνε το test σου και αφού το περάσεις θα σου επιστραφούν από την υπηρεσία που θα πας ή στη φορολογική σου δήλωση. Τα χρήματα για το φροντιστήριο φυσικά και δεν θα σου επιστραφούν. Αφού δεν ξέρεις και το σχολείο για xyz λόγους δεν μπορεί να σε μάθει, θα πρέπει να πας φροντιστήριο.
vatraxopedila Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Είσαι λίγο άδικος. Όσες προκηρύξεις του Δημοσίου έχω δει, λένε τα εξής:Η γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: α) επεξεργασίας κειμένων, β) υπολογιστικών φύλλων και γ) υπηρεσιών διαδικτύου αποδεικνύεται ως εξής: 1) Με πιστοποιητικά Πληροφορικής ή γνώσης χειρισμού Η/Υ που εκδίδονται από φορείς οι οποίοι πιστοποιούνται από τον Οργανισμό Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ο.Ε.Ε.Κ.). Μέχρι σήμερα έχουν πιστοποιηθεί από τον Ο.Ε.Ε.Κ., με σχετικές πράξεις του, οι παρακάτω φορείς, με την αναγραφόμενη για κάθε φορέα ημερομηνία πιστοποίησης: α) ECDL Eλλάς Α.Ε. (1.2.2006), β) Vellum Global Educational Services (22.2.2006), γ) Infotest (22.2.2006) και δ) ΙCT Hellas Α.Ε. (22.2.2006) ε) ΚΕΥ−CERT (5.4.2006) στ) ACTA Α.Ε. (17.5.2006) Δεν αναφέρεται ούτε "διαφημίζεται" μόνο το ECDL, όπως λες. απορια δεχονται μονο απο αυτους τους οργανισμους; δηλαδη αν εχω πχ τα 4 μαθηματα απο αει που αποδεικνειουν τη γνωση υπολογιστων απο αει δεν αρκει τελικα για την προκυρηξη;; αν ξερει καποιος ας πει! θανκσ:?
felikas Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Αν έχεις βεβαίωση της σχολής σου ότι παρακολούθησες επιτυχώς 4 μαθήματα πληροφορικής είσαι κομπλε! Τσεκαρισμένο...
vatraxopedila Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 thanks!! παλι καλα γιατι αλλη δουλεια δεν ειχα παρα να δινω αυτη τη βλακεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.