Προς το περιεχόμενο

Αγορα vista 64bit

equi1908

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν θελω αυτη τη στιγμη να αγορασω τα αυθεντικα vista ultimate 64bit ποιο πακετο πρεπει να παρω και ποσο κοστιζει? Θελω την τελικη, full εκδοση. Να ριξω ενα format στο pc και να τα περασω απο την αρχη.

Υ.Γ. Sorry αν φαινεται καπως ηλιθια η ερωτηση απλα βλεπω 100 διαφορετικους τυπους και 100 διαφορετικες εκδοσεις και εχω μπλεχτει λιγο.

Δημοσ.

Καμμια σχεση αυτο...Κι εμενα 64αρης ειναι και εχω βαλει 32bit . Σε απλο επεξεργαστη δεν μπορουμε να βαλουμε 64bit .Το αναποδο γινεται.

Αυτο που λες ειναι για ...κοροίδα.Καμμια διαφορα απο υτο που σου προτεινα .Υποτιθεται οτι αυτο που σου ειπα ειναι με αγορα νεου μηχανηματος μονο αλλα δεν εφαρμοζετε στην πραξη.Δεν εχουν αλλη διαφορα εκτος το πλαστικο κουτακι που ειναι πιο ..φανταχτερο σε αυτη που λες...

Εγω θα σου προτεινα αυτα που εχω εγω τα home premium dsp με 100 ευρω μονο.Σε σχεση με τα ultimate για οικιακο χρηστη το μονο που δεν εχουν ειναι ενα ειδος backup των vista αν παθοθν κατι.Κατι ομως που κανει πολυ καλα το Ghost 12.

Δημοσ.

Η αποδοση ομως ενος 64bit επεξεργαστη δεν ειναι καλυτερη με 64bit Windows? Η δεν εχει διαφορα? Εγω τον χρησιμοποιω για παιχνιδια και θελω να παιρνω το max σε επιδοσεις για να γουσταρω να παιζω...

Δημοσ.

τι εχει περισσότερη σημασία για σένα;

αν θα εκμεταλευτείς πλήρως τις δυνατότητες της cpu, ή αν θα έχεις πιό εύκολη την καθημερινότητά σου;

αν απαντάς το 1ο, θα σου έλεγα ... και γιατι να μη βάλεις μια διανομή 64 bit Linux ? ... :)

επειδή δεν ειναι ώρα για σεντόνια τώρα... εγκατέστησε μια "demo" vista 64bit, χρησιμοποίησέ τη 3 βδομάδες, και κάνε το ίδιο με μια 32bitη. Οποια σου φανεί "καλύτερη" με τα δικά σου κριτήρια, αγορασέ την γνήσια.

Δημοσ.

επειδή δεν ειναι ώρα για σεντόνια τώρα... εγκατέστησε μια "demo" vista 64bit, χρησιμοποίησέ τη 3 βδομάδες, και κάνε το ίδιο με μια 32bitη. Οποια σου φανεί "καλύτερη" με τα δικά σου κριτήρια, αγορασέ την γνήσια.

Κι αυτο ειναι μια καλη επιλογη γιατι πολλα πραγματα ειναι και υποκειμενικα.:-D :-D

Δημοσ.
τι εχει περισσότερη σημασία για σένα;

αν θα εκμεταλευτείς πλήρως τις δυνατότητες της cpu, ή αν θα έχεις πιό εύκολη την καθημερινότητά σου;

αν απαντάς το 1ο, θα σου έλεγα ... και γιατι να μη βάλεις μια διανομή 64 bit Linux ? ... :)

ΟΚ παιδια. Ευχαριστω για τις απαντησεις. Θα το σκεφτω και θα δω. Demo version μπορω να κατεβασω απο το site της Microsoft?

Δημοσ.

Βασικά η κύρια παράμετρος που παίζει σχετικά με τα 32bita ή 64bita Vista, linux κλπ κλπ είναι η μνήμη RAM. Σε 32 bit δεν μπορείς ή δεν θα αναγνωρίζει πάνω από 3.5 GB ram σε αντίθεση με τα 64bita που υποστηρίζουν πολυυυυυυυυυ παραπάνω (1 TB για την ιστορία).

Επίσης για το θέμα των παιχνιδιών..ΜΗΝ πάρεις τώρα Vista. Τα XP είναι πολύ πιο γρήγορα στον τομέα gaming. Τα Vista θα χρειαστούνε όταν πρωτοβγούν τα πρώτα directX 10 games. Κατα τα άλλα τα Vista δεν προσφέρουνε τίποτα παραπάνω από ένα 3d (άθλιο μπροστά στο beryl των linux) desktop και απλά τρώνε πόρους.

Δημοσ.

Αυτη τη στιγμη εχω 2gb ram, μια GeForce 7950 GX2 1gb, μητρικη ASUS P5WD2 premium, επεξεργαστη intel pentium 4 στα 3.4 GHz... Ενα καλο gaming pc. Προς το παρον δεν θα βαλω vista αλλα καποια στιγμη θα γινει κι αυτο. Γι αυτο και ψαχνομαι...

Δημοσ.

Μπλέκεις σε κυκεώνα περιπετειών.Δεν Υπάρχουν ακόμα Driver για 64 , ενώ για 32 το τοπίο ξεκαθαρίζη πιά.Οσο για εφαρμογές σκέψου Photoshop 64,Corel 64,OFFICE 64.......Χλωμό το βλέπω....Ισως σε κάνα χρόνο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...