Προς το περιεχόμενο

Πως κανω jump στο Demon stone

dimpa16

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας.

Επειδη τωρα τελευταια ξεκινησα να παιζω το Demon Stone, μηπως καποιος ξερει και μπορει να μου πει πως κανω jump, γιατι εχω κολλησει !!!!!

Δημοσ.

Δεν το εχει στο settings των controls και δε μπορεις να φανταστεις.... δοκιμασα ολους τους συνδιασμους!!!!!!!!!!!

Δημοσ.
Πάτησε Αlt+F4 !

file, to pathsa kai ekleise!!

eimai sto chapter 3 "Attack At Cedarleaf" kai de mporw na perasw apenanti

thelei jump oposdipote me thn Zhai

foberos dialogos..

pantws itan kai dikia mou aporia kai ekei katelixa @Pink_Panther

• Moderators
Δημοσ.

Κοίταξα στο Gamefaqs. Δυστυχώς έχει walkthrough για PS2, αλλά το jump της Zhai λέει ότι είναι special ability. Οπότε στα settings πρέπει να είναι το special ability κουμπί (αν έχει).

Στην τελική κάνε Print screen τα key controls/settings --> Paste στο Paint, save σε jpg και μετά κάνε τα upload σε κανένα imageshack και δώσε link να το ψάξουμε.

edit: Btw, δεν ψάξατε αρκετά στον Γούγλη.

Η Zhai *είναι* η Rogue character του παιχνιδιού. :mrgreen:

Δημοσ.
Opote, pare Rogue character.

edit: Btw, δεν ψάξατε αρκετά στον Γούγλη.

Η Zhai *είναι* η Rogue character του παιχνιδιού. :mrgreen:

Sure? :mrgreen: To eipa oti me rogue xoropidaei :-P Twra siga min kserw k oti tin lene Zwh :-D

• Moderators
Δημοσ.

Περίεργο δεν είναι που η Zhai που είναι γυναίκα (δεν έψαξα εγώ αρκετά για να δω αν έχει άλλη :P), είναι η μόνη που πηδάει;

Οι υπόλοιποι τι άχρηστοι είναι και δεν πηδάνε;

(white?) men can't jump φαίνεται. :P

• Moderators
Δημοσ.
To exeis peksei to game?

Egw eida sto googlh oti o allos einai warrior, opote einai gia na plakwnei tous oxtrous :-P

H gineka fisika einai ftiagmenh mono gia pidima :-D

Όχι, δεν το έχω παίξει. :P

Εμ, οι γυναίκες γιατί άλλο είναι καλές; :mrgreen:

(αστειευόμενος :P)

Δημοσ.

Μα καλά είσαι chapter 3 και δεν έχεις κάνει jump ακόμα? Στο chapter 1 το Tutorial σου λέει πως το κάνεις μόλις βγάλεις το μεγάλο ΟΡΚ, εκεί που χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις τα special ability για να ανοίξεις τα 3 περάσματα!

Τέλος πάντων η ZHAI είναι ROGUE και για να κάνεις jump χρειάζεται να έχεις το Ring of Jumping!!! Μόλις το πάρεις ενεργοποιείται το special του jump. Αυτά!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...