Προς το περιεχόμενο

βαρέθηκα τα ίδια κ τα ίδια !...

kSiS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ε λοιπόν ΝΑΙ ! βαρέθηκα τα ίδια και τα ίδια games !!

είπα και εγώ να πιαστώ με ένα game αυτό το διάστημα για να περνάω τον ελεύθερο χρόνο μου!

τελευταία φορά που ασχολήθηκα με games ήταν πριν 1 χρόνο όπου το pc μου τα έφτυσε για τα καλά και αποφάσισα να μην ξανασχοληθώ για λίγο διάστημα.

έκανα μια μικρή έρευνα στα παιχνίδια που κυκλοφορούν και έχω να πω ένα συμπέρασμα::

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΛΛΑ ΤΕΡΑΤΩΔΗ GAMES

μα που καταντήσαμε? στέρεψαν όλες οι ιδέες των games developments και το έριξαν στην φαντασία και στα τέρατα? δεν τα αντέχω αυτά τα games !!.

δεν θέλω να παίξω doom3,half life2,hl2 episode1,prey,fear,quake,neverwinternights και άλλα τέτοια..

όλοι οι καλύτεροι τίτλοι απο τις καλύτερες εταιρείς αφορούν παρόμοια σενάρια(καταστροφή του πλανήτη από ΤΕΡΑΤΑ).δεν ξέρω ποια τι να παίξω, τα βιντεοκλάμπ έχουν κατακληστεί από κάθε λογής "σκουπίδι" !

δεν έχω παρακολουθήσει κατα πόσο πουλάνε...λογικά θα πουλάνε πολύ σε ηλικίες μεταξύ 17-30 για να έχουν τόσο ζήτηση αλλά κάποιος δεν μας σκέφτεται εμάς ?

χάθηκε ο κόσμος να βγάλετε το mafia 2, να συνεχιστεί η επιτυχή σειρά του Hitman,να βγει το diablo 3, να ερθει κανενα final fanstasy ή κανενα gran turismo στο Pc?

ε με πιάνει το παράπονο !

και αυτό το πράγμα με τα παιχνίδια της Marvel έχει καταντήσει αηδία... ε είπαμε έχετε κάνει όλους τους ήρωες των κόμικς πρωταγωνιστές ταινιών και παιχνιδιών !! δεν θέλω να παίξω huld,spiderman,xmen !! όλα έχουν την ίδια ακριβώς μηχανή γραφικών

γιατί το άλλο? MEDAL OF HONOR=CALL OF DUTY=BROTHER IN ARMS=με κάτι απομιμήσεις που κυκλοφορούν απο κάτι καημένες εταιρείες που προσπαθούν να πουλήσουν και αυτοί κάτι...σε περισσότερα αν όχι σε όλα τοτε το story είναι ίδιο, μέχρι και οι τοποθεσίες !

με βλέπω στο τέλος πάλι σε κανένα MORPG (Lineage,WOW κ.α.) να σπαταλάω χρήματα και ώρες..

τώρα θα πείτε εσάς τι σας νοιάζει η γνώμη μου.... απλά ήθελα κάποιος να με ακούσει ... :D

πείτε μου τουλάχιστον αν συμφωνείται ή διαφωνείται και αν κάνω κάτι λάθος(δεν είμαι και κανένας φανατικός gamer αυτό το τονίζω)

Μάλλον δεν έκανες σωστή έρευνα αγοράς.....

Υπάρχουν τόσα games εκεί έξω... Ότι όμως το 90% αυτών είναι μια απο τα ίδια συμφωνώ...

Όσων αφορά τα Hitman, mafia κτλπ, ποτέ δε μ άρεσαν αυτοί οι τίτλοι... Επίσης υπάρχουν Games που έχουν μεγάλο χρόνο ζωής... Εγώ έχω να αγοράσω καινούργιο game πάνω απο 6 μήνες... Παίζω όμως games, παίζω Medieval total War (to 1), Serious Sam 2, RTCW, και πολλά άλλα σχετικά παλιά... Επίσης όταν αγοράζεις ένα game δεν είναι ανάγκη να είναι καινούργια... Εγώ ακόμη προσπαθώ να βρώ, τα System Shock 2, και Grim Fandago...

Όσων αφορά τώρα το Gran Turismo, και κλείνω γιατί βαριέμε να γράφω μεγάλο ποστ, έχει πολλοί καλύτερα games σαν αυτό για pc... Όπως το GTR που το βάθος που έχει μόνο στα όνειρα του θα το είχε το Gran Turismo...

Δημοσ.

Καταρχήν το αρχικό ποστ δεν βγάζει και πολύ νόημα. Το να έχει ένα παιχνίδι τέρατα ή όχι, δεν το κάνει αυτόματα καλό ή κακό ούτε προφανώς "σκουπίδι", αυτό είναι προσωπική σου προτίμηση.

Επίσης, όπως αναφέρθηκε πριν, στο diablo 2 παίζει να σκότωσες πιο πολλά τέρατα από όσα σκότωσες σε όλα τα άλλα fps μαζί !

Δημοσ.
δεν έχω παρακολουθήσει κατα πόσο πουλάνε...λογικά θα πουλάνε πολύ σε ηλικίες μεταξύ 17-30 για να έχουν τόσο ζήτηση αλλά κάποιος δεν μας σκέφτεται εμάς ?

Poso eisai esu ?

(..)ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΛΛΑ ΤΕΡΑΤΩΔΗ GAMES(..)

δεν θέλω να παίξω doom3,half life2,hl2 episode1,prey,fear,quake,neverwinternights και άλλα τέτοια..

(..)από κάθε λογής "σκουπίδι" !(..)

Sou ir8e kai to egrapses to NeverwinterNights ? Omg dld ..

Einai KORIFEO RPG game .. kai dn vlepw terata mesa ..

Megali prosvoli pou to evales me ShootEmUp games me "terata" opws les..

χάθηκε ο κόσμος να βγάλετε το mafia 2, να συνεχιστεί η επιτυχή σειρά του Hitman,να βγει το diablo 3, να ερθει κανενα final fanstasy ή κανενα gran turismo στο Pc..(..)

(..)ε με πιάνει το παράπονο ! (..)

Kala me to Diablo pou me megalwse .. eimai 100% mazi sou .. Kai akousa oti 8a bgei kai Diablo3 kapia stigmi .. Kai me ta FF eimai mazi sou .. mono p DEN pistevw na exeis peksei ta FF11 kai FF12 pou einai OnLine .. ara ti 8es kiallo .. ? ^^

Eiparxoun apira games p 8a sou aresan .. Mallon dn psaxneis arketa kala ..

με βλέπω στο τέλος πάλι σε κανένα MORPG (Lineage,WOW κ.α.) να σπαταλάω χρήματα και ώρες..

Ts ts ts .. Liga logia gia korifea MMORPG episis .. Egw exw necro 77 LvL S ntimeno ston Official tou Lionna (x1) me Subclass HE 78 lvl .. kai dn exw kan Xrewstiki karta .. Dn exw akoumpisi USD gia USD .. KATW OI DONATORS!!

Donate is NOT an option in Gaming!!

Respect,

Koritsi_ya_PC !

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...