kSiS Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 ε λοιπόν ΝΑΙ ! βαρέθηκα τα ίδια και τα ίδια games !! είπα και εγώ να πιαστώ με ένα game αυτό το διάστημα για να περνάω τον ελεύθερο χρόνο μου! τελευταία φορά που ασχολήθηκα με games ήταν πριν 1 χρόνο όπου το pc μου τα έφτυσε για τα καλά και αποφάσισα να μην ξανασχοληθώ για λίγο διάστημα. έκανα μια μικρή έρευνα στα παιχνίδια που κυκλοφορούν και έχω να πω ένα συμπέρασμα:: ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΛΛΑ ΤΕΡΑΤΩΔΗ GAMES μα που καταντήσαμε? στέρεψαν όλες οι ιδέες των games developments και το έριξαν στην φαντασία και στα τέρατα? δεν τα αντέχω αυτά τα games !!. δεν θέλω να παίξω doom3,half life2,hl2 episode1,prey,fear,quake,neverwinternights και άλλα τέτοια.. όλοι οι καλύτεροι τίτλοι απο τις καλύτερες εταιρείς αφορούν παρόμοια σενάρια(καταστροφή του πλανήτη από ΤΕΡΑΤΑ).δεν ξέρω ποια τι να παίξω, τα βιντεοκλάμπ έχουν κατακληστεί από κάθε λογής "σκουπίδι" ! δεν έχω παρακολουθήσει κατα πόσο πουλάνε...λογικά θα πουλάνε πολύ σε ηλικίες μεταξύ 17-30 για να έχουν τόσο ζήτηση αλλά κάποιος δεν μας σκέφτεται εμάς ? χάθηκε ο κόσμος να βγάλετε το mafia 2, να συνεχιστεί η επιτυχή σειρά του Hitman,να βγει το diablo 3, να ερθει κανενα final fanstasy ή κανενα gran turismo στο Pc? ε με πιάνει το παράπονο ! και αυτό το πράγμα με τα παιχνίδια της Marvel έχει καταντήσει αηδία... ε είπαμε έχετε κάνει όλους τους ήρωες των κόμικς πρωταγωνιστές ταινιών και παιχνιδιών !! δεν θέλω να παίξω huld,spiderman,xmen !! όλα έχουν την ίδια ακριβώς μηχανή γραφικών γιατί το άλλο? MEDAL OF HONOR=CALL OF DUTY=BROTHER IN ARMS=με κάτι απομιμήσεις που κυκλοφορούν απο κάτι καημένες εταιρείες που προσπαθούν να πουλήσουν και αυτοί κάτι...σε περισσότερα αν όχι σε όλα τοτε το story είναι ίδιο, μέχρι και οι τοποθεσίες ! με βλέπω στο τέλος πάλι σε κανένα MORPG (Lineage,WOW κ.α.) να σπαταλάω χρήματα και ώρες.. τώρα θα πείτε εσάς τι σας νοιάζει η γνώμη μου.... απλά ήθελα κάποιος να με ακούσει ... πείτε μου τουλάχιστον αν συμφωνείται ή διαφωνείται και αν κάνω κάτι λάθος(δεν είμαι και κανένας φανατικός gamer αυτό το τονίζω)
Pink_Panther Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 χάθηκε ο κόσμος να βγάλετε το mafia 2, να συνεχιστεί η επιτυχή σειρά του Hitman,να βγει το diablo 3, να ερθει κανενα final fanstasy ή κανενα gran turismo στο Pc? To Hitman exei vgalei sinexeia, to Hitman BloodMoney, mporei na min einai idio me to 1+2 alla 8a mporouses na asxoli8eis mazi tou. To Mafia... nai poly kalo oreo game pou eixa kolisei k egw mazi tou, pragmati exw anaroti8ei k egw me filous giati den vgike kapia sinexeia... Diablo 2, ntaks eixe xalasei me ta search items sta cow levels h me thn sorc ston mephisto kai ta fast level ups apo friends.... Kai gw ton teleftaio kairo epeksa kapia pexnidia omws den kolisa me kanena mexri na to termatiso ektos apo to BloodMoney. Ti na peis, only time will show.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 I feel u dog...kala ta les alla opos vlepeis ola ta fraga peftoun gia tin konsoles autin tin periodo...dustixos...
Spartacos Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 paixe STRATEGY kai ase tis konsoles na oneiravontai:mrgreen:
User_32 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Παίξε κανένα Adventure αν θέλεις να ξεφύγεις λίγο από τα καθιερωμένα...
tolis86 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 ΘΕΣΕΙΣ(THESIS) Ελληνικο παιχνιδακι. αναμενεται εντως του ετους. ψαξτο λιγο θα ενθουσιαστεις.
Galis Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 εγω εχω κολλησει με το faces of war.Πολυ κορυφαιο μου φαινεται
kSiS Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 paixe STRATEGY kai ase tis konsoles na oneiravontai έχω παίξει πάρα πολλά όπως red allert,age of empires (ΌΛΑ ),empire earth και άλλα διάφορα αλλά όλα έχουν ημερομηνία λήξεως, ή έτσι εγώ πιστεύω γιατί κάποια στιγμή θα τα βαρεθείς ! ΘΕΣΕΙΣ(THESIS) Ελληνικο παιχνιδακι. αναμενεται εντως του ετους. ψαξτο λιγο θα ενθουσιαστεις. αυτό το είδα στο βιντεοκλάμπ και μου κίνησε λίγο το ενδιαφέρον αλλά δεν με ενθουσίασε, γιατί θυμήθηκα το άλλο το ελληνικό παιχνίδι που είχε βγει πριν κάτι χρονάκια και δεν θέλω να φάω ξανά τέτοιο ξενέρωμα ! faces of war άπαπαπαπα..... δεν ξανασχολούμε με τέτοιου είδους, έπαιζα παλαιότερα commandos,desperandos και έχω να πω οτι ήταν πολύ ωραία και αρκετά κολλητικά αλλά δεν θυμάμαι γιατί με εκνεύριζαν πάρα πολύ!! απίστευα όμως ώσπου ο γείτονας άκουγε τα πληκτρολόγια μου, από τότε μου έχει μείνει η κακή ιδέα...
antonisid Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 αυτό το είδα στο βιντεοκλάμπ και μου κίνησε λίγο το ενδιαφέρον αλλά δεν με ενθουσίασε, γιατί θυμήθηκα το άλλο το ελληνικό παιχνίδι που είχε βγει πριν κάτι χρονάκια και δεν θέλω να φάω ξανά τέτοιο ξενέρωμα ! Προφανώς το συγκρίνεις με τις συνομοσίες,δυστυχώς επειδη ήταν το πρώτο ελληνικο adventure και το Thesis το δεύτερο είναι αναπόφευκτη η σύγκριση,αλλά δε πρέπει ν αποτελεί λόγο για να μη το δοκιμάσει κάποιος,έχω διαβάσει αρκετά για το Thesis,έχω δει και screenshots,πιστεύω ότι έχει πέσει πολλή δουλειά για να το απορρίπτει κάποιος τόσο εύκολα.
Moderators Praetorian Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Moderators Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Θα μπορούσες να ψάξεις κανένα Grand Theft Auto. Επίσης Max Payne (και τα δύο + το mod μας )) )!!! Κανείς δεν είπε ότι όλα τα παιχνίδια είναι για όλους, ενώ μάλλον όλοι συμφωνούν ότι αυτό το διάστημα επικρατεί μια "ηρεμία" στους τίτλους πριν την καταιγίδα....
Dreamcatcher Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 αυτό το είδα στο βιντεοκλάμπ και μου κίνησε λίγο το ενδιαφέρον αλλά δεν με ενθουσίασε, γιατί θυμήθηκα το άλλο το ελληνικό παιχνίδι που είχε βγει πριν κάτι χρονάκια και δεν θέλω να φάω ξανά τέτοιο ξενέρωμα ! μάλλον κάτι άλλο είδες στο videoclub αφού το theseis αναμένεται τέλη 07 με αρχές 08
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Super Moderators Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 les den 8eleis alla teratwdh games alla perimeneis na vgei to Diablo 3... ahem? giati to Diablo 3 den exei monsters?
EKTELESTES Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Μαζί σου και εγώ, γι αυτό όταν είχε βγει το Soldier of Fortune 1, είχα μείνει με ανοιχτό το στόμα. Δυστυχώς απο τότε δε νομίζω ότι έχει βγει κάτι παρόμοιο, να μην έχει τέρατα, φαντάσματα κλπ βλακείες... ( Το Sof 2 ήταν μακριά απο το 1. ) Άν βγει κανένα 3, καλά θα μαστε
horsepower Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 όλοι οι καλύτεροι τίτλοι απο τις καλύτερες εταιρείς αφορούν παρόμοια σενάρια(καταστροφή του πλανήτη από ΤΕΡΑΤΑ).δεν ξέρω ποια τι να παίξω, τα βιντεοκλάμπ έχουν κατακληστεί από κάθε λογής "σκουπίδι" ! an nomizeis oti to doom 3, to hl 2, to fear kai to nwn 2 einai skoupidia kalitera na asxolitheis me kati allo..episis opos eipe kai o pink_panther bgike to blood money kai ta ff den tha stamatisoun na bgainoun... γιατί το άλλο? MEDAL OF HONOR=CALL OF DUTY=BROTHER IN ARMS=με κάτι απομιμήσεις που κυκλοφορούν απο κάτι καημένες εταιρείες που προσπαθούν να πουλήσουν και αυτοί κάτι...σε περισσότερα αν όχι σε όλα τοτε το story είναι ίδιο, μέχρι και οι τοποθεσίες ! ontos eprepe na allaksoun tin istoria tou deuterou pagkosmiou kai oi maxes na ginontai sto mexico, stin hawai...kai na polemane bedouinoi me orcs.... einai gegonos oti exei kourastei to thema tou ww2 alla an einai logiko... με βλέπω στο τέλος πάλι σε κανένα MORPG (Lineage,WOW κ.α.) να σπαταλάω χρήματα και ώρες.. ta opoia den exoun katholou terata...kai an nomizeis oti "spatalas" ores tote den einai gia sena ta paixnidia...to les san na einai aggaria...des kamia tainia pou se dio ores tha teleiosei... πείτε μου τουλάχιστον αν συμφωνείται ή διαφωνείται και αν κάνω κάτι λάθος(δεν είμαι και κανένας φανατικός gamer αυτό το τονίζω) ego den simfono katholou me tin apopsi sou...panta tha bgainoun kala paixnidia...einai mia terastia biomixania auti ton paixnidion...kikloforoun apeiroi titloi poloi apo tous opoious mporei na miazoun alla den mporei kaneis na pei oti den iparxei poikilia...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.