Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2001 Προσπαθώ να μπουτάρω με το cd των win xp αλλά δεν μπορώ παρά τις ρυθμίσεις στο BIOS με πρώτη επιλογή scsi . Έχω cd και cdrw scsi (plextor) .Υπάρχει άλλος τρόπος εγκατάστασης των xp?
Passworld Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2001 me disketoula boot.. tha mpis sto cd-rom pou exis ta xp kai tha grapsis.. cd (kai to drive pou antistixi sto cd-rom sou) meta.. cd i386 meta winnt kai mpikes.
M.electronic Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2001 Λοιπον,αφου ξεκινησεις με δισκετα εκκινησης απο win me η 98 διαλεξε την επιλογη με υπο<BR>στηριξη cd rom.Κανε format τον σκληρο σου και επειτα ξεκινησε να κανεις εγκατασταση τα<BR>Win 98 (απο cd).Aφου σου κανει ελεγχο στον σκληρο σου και κατεβασει τα πρωτα "αρχεια"<BR>για την εγκατασταση τους ΣΤΑΜΑΤΑΣ την εγκατα<BR>σταση και βαζεις το cd με τα XP.Αφου πας στο<BR>cd με τα ΧP και σου βγαλει τον κερσορα πληκ<BR>τρολογεις cd i386 και αφου σε παει σ' αυτο το αρχειο πληκτρολογεις winnt και enter.<BR>Aπο κει και περα ξεκιναει μονο του.Αν ρωτη<BR>σεις γιατι ξεκινας την εγκατασταση με τα win 98 ειναι γιατι πολλες φορες η εγκαταστα<BR>ση των XP "κολλαει" και ειναι ενας τροπος να<BR>σιγουρευτεις οτι ολα θα τρεξουν οπως πρεπει.<BR>Καλη επιτυχια
Teoulas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2001 Για την ακρίβεια, χρειάζεται το smartdrv.exe από τα 98, το οποίο είναι πρόγραμμα disk caching και επιταχύνει τις λειτουργίες read/write του δίσκου.
mer-LoL- Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2001 <A HREF="http://www.windowsxp.nu" TARGET=_blank>www.windowsxp.nu</A> / How to make your cd bootable.
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2001 Σας ευχαριστώ όλους.Τελικά κατάφερα να κάνω εγκατάσταση μέσα απο ελληνικά win me με το setup του cd και εγκατέστησα τα xp στο δεύτερο μου δίσκο . Κι έτσι έχω και τα δυό λειτουργικά έως βγούν οι drivers για όλες τις κάρτες για xp , οπότε τα me θα πάνε στον κάδο ανακύκλωσης!!!...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.