scorpios Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2001 Μετά από λίγες ώρες, ακόμη και αν δεν κάνει τίποτε ο υπολογιστής κολλάει.Το περίεργο είναι ότι αν χτυπήσω ελαφρά το κουτί επανέρχεται.<BR>Υποψιάζομαι ο σκληρός είναι στα τελευταία του.<BR>Είναι έτσι ;<BR>Ευχαριστώ
Lupus Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2001 scorpie mallon o epe3ergastis anevazei thermokrasia.Koita mipos to kalwdio tou anemistira tou cpu den einai kala topothetimeno.O skliros den nomizo na ftaiei.
scorpios Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2001 Επειδή τελευταία έχω ανοιχτό το κουτί Του υπολογιστή βλέπω ότι το ανεμιστηράκι δουλεύει σωστά. Τώρα για το αν χάνει στροφές αυτό με το μάτι δεν φαίνεται. Όταν είπα για τον σκληρό δίσκο εννοούσα μηχανικό πρόβλημα που τον σταματάει και με το χτύπημα στο κουτί ξανά ξεκινάει.<BR>Ευχαριστώ.
imported_PaSSaT Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2001 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2001 Check out το βισμα τροφοδοσιας του σκληρου σου!!Μπορει να μην εφαπτεται σωστα!!Την εχω παθει και εγω ετσι!!!Give a try!!!Cu!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.