Προς το περιεχόμενο

Μόλις ανοίγει βαριά εφαρμογή κολλάει το pc. Παρακαλώ βοηθείστε!!!!

v-tidus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Έχω μια mobo GA-7VA, που υποστηρίζει κάρτες γραφικών agp 8x. Έχω και μια κάρτα γραφικών ASUS Ν6200, που είναι agp 4x/8x.

Ωραία ως εδώ. Όταν κάνω install drivers κτλ, και κάνω restart, όλα φαίνονται μια χαρά. Όταν όμως πάει να φορτώσει στο start-up το msn live, κολλάει το σύμπαν.Ακόμη κι όταν δεν βάζω το msn να εκτελείται στην εκκίνηση, κολλάει όταν ανοίγω το media player.

Τι μπορώ να κάνω ρε παιδιά, δεν μπορώ άλλο, την πήγα να την κοιτάξουν κιόλας την κάρτα, και μου έδωσαν άλλη, και το ίδιο πρόβλημα.....PLZ HELP!!!!

Δημοσ.

Φιλε μου έχω την εντύπωση οτι το πρόβλημα σου δεν έχει να κανει με κάρτα γραφικών. Ίσως να είναι παραθυρικό.Επίσης οταν λες οτι κολλάει εννοούμε πάγωμα εντελώς του υπολογιστή χωρίς να κουνιέται ο ποντίκης παράδειγμα;Σου βγάζει και καμία μπλέ οθόνη;

Δημοσ.

Nαι αυτό ακριβώς, δεν κουνιέται καθόλου ο δείκτης, και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι manual restart. Νομίζω πως κάτι παίζει με την κάρτα, γιατί με την παλιά είναι μια χαρά, ενώ μόλις βάζω την καινούργια έχω αυτό το πρόβλημα....

Μπλε οθόνη δεν βγάζει.

Aν είναι παραθυρικό το θέμα mihalakis, τι μπορώ να κάνω??

Δημοσ.

μέχρι τώρα είχες πρόβλημα με την κάρτα;δούλευε κανονικά.έκανες κάτι συνταρακτικό στον υπολογιστή που ίσως να μην του άρεσε;τις περισσότερες φορές όταν κολλάει ο υπολογιστής έτσι φταίει η μνήμη, αλλά με προβληματίζει το οτι με την παλιά σου κάρτα δεν είχες τέτοια προβλήματα.τι κάρτα είναι η παλιά;

Δημοσ.

Δεν έχω κάνει τίποτα περίεργο στο pc, όλα είναι όπως ήταν.

Η παλιά είναι ΜΧ440SES, όμως δεν μου παρουσίασε κανένα απολύτως πρόβλημα.

Δημοσ.

Kι ένα μικρό update....όταν ανοίγει κάποια εφαρμογή video ή το msn, η cpu φτάνει στο 100%....

Δημοσ.

μάλλον κάτι θα παίζει με τους οδηγούς του chipset της μητρικής. όπως φαίνεται είναι via. πήγαινε στο viaarena.com και κατέβασε τους οδηγούς από εκεί.Αν μπορείς απεγκατέστησε αυτούς που ήδη έχεις πέρνα τους νέους και πες αν έγινε τπτ

Δημοσ.

Φίλε μου, θα σου ανάψω λαμπάδα!!!!!!!

Κορυφαίος, έκανα το update, και όλα καλά!!!!!!!!!

Ευχαριστώ και πάλι!!!!!!

Δημοσ.

mihalakis , asxeto ,alla fantazomai sto akousma twn leksewn "core 2 duo" "dual core" "quad core" "N-Vidia MMXZKFGHPTKGRFDKLFGFZZ" kai ta resta den idrwnei t' ayti soy...e?

(wraios! ;)

Δημοσ.

τ'ειν τουτα τα αρτικολεξα που τσαμπουνάς ωρέ;;; την έχω κάνει την αμαρτία μου όμως για να λέμε την αλήθεια :)

Δημοσ.

Αν έχει το PC της υπογραφής και λειτουργεί άριστα το αγοράζω σε αντάλαγμα με 2 ιντερνετ! :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...