iplocker Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Hallo. Μήπως ξέρει κανείς κανένα καλό οργανωμένο site με dremelakia για on line αγορά? Μένω μακριά από Αθήνα και εδώ δεν έχουμε καταστήματα. Εννοείτε να μπορεί να κάνει αποστολή σε νησιά ε?! Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Αυτό σου κάνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Athanasios31 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσα! Για Εργαλεία - Dremel είναι το καλύτερο που υπάρχει. Έχω αγοράσει to dremel το stylus και μπορώ να πώ οτι η εξυπηρέτηση ήταν πραγματικά άψογη και άμεση, στο προτείνω ανεπιφύλακτα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iplocker Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Ευχαριστώ πολύ παιδιά, πραγματικά το Etools είναι πολυ καλό !! Έχει όλο τον κατάλογο απο την Dremel !! Πολύ καλό! Θυμάμαι το χα βρεί και παλιά αλλά το χα ξεχάσει για να ειμαι ειλικρινής! Ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik00ss Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 το πηρα και γω απο εκει αν και μενω κρητη και αυτο ειναι στη θεσ/νικη. συγκεκριμενα για να βαλω πλαινο fiberglass στο κουτι μου.εφαγα 2 δισκακια και καταφερα να κοψω μονο 10 εκατοστα!! μεχρι που νευριασα και πηρα τον τροχο με κοφτη πανω......σε χρονο dt ετοιμο το πλαινο.το dremel αν και πολυ καλο δεν κανει για κοψιμο κουτιων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iplocker Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Μάλλον δεν χρησιμοποίησες το σωστό δίσκο, εγώ μια χαρά το έκανα κομμάτια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.