Προς το περιεχόμενο

8600GTS ή 7900GTX???

kogos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι ανάμεσα σε αυτές τις δύο... όποια και από τις δύο να διαλέξω δεν θα πληρώσω, οπότε τα χρήματα δεν είναι κρητίριο επιλογής.... Διάβασα και κανά review αλλά σε κάποια η μία ήταν καλύτερη και σε κάποια η άλλη...

1) Asus 8600GTS 256MB DDR3

2) XFX 7900GTX 512MB DDR3

Ποια από τις δύο να διαλέξω;;; Πείτε μου την γνώμη σας γιατί θα πρέπει να έχω αποφασίσει μέχρι αύριο

Δημοσ.

Την 7900GTX με πόσα τη βρήκες??

Γιατί αν είναι γύρω στα 250? πρόσθεσε και 30 παραπάνω και παίρνεις την 8800GTS 320MB που πραγματικά δίνει ρέστα...

Προσωπικά δε θα επέλεγα καμία από τις δύο αφού η 8600GTS έχει επιδόσεις εφάμιλλες με 7600GT και έτσι και αλλιώς το DX 10 θα αργήσει, άρα δε συμφέρει. Η 7900GTX πάλι από ότι έχω διαβάσει είναι ιδιαίτερα ενεργοβόρα και μάλιστα από ότι είδα μόλις τώρα στο skroutz κοστίζει γύρω στα 330?. Οπότε πας καρφί αύριο και αγοράζεις μια 8800GTS με περίπου 280? !!!

Δημοσ.

Δεν έχω επιλογές george... Μπορώ να πάρω ΔΩΡΕΑΝ μία από τις δύο... και όχι την 8800GTS... Την 7900GTX την έχω εδώ και κάμποσο καιρό, και μου πρότυναν ΑΝ θέλω να αλλάξω σε 8600GTS χωρίς καμμία επιβάρυνση...

Μην με ρωτήσετε πιο κατάστημα το κάνει αυτό... δεν είναι από κατάστημα

Δημοσ.

Νομίζω με τα τωρινά δεδομένα η 7900GTX είναι καλύτερη επιλογή. Δεν νομίζω πως σε κάποιο DX9 game η 8600GTS είναι καλύτερη από την 7900GTX. Ιδιαίτερα σε υψηλότερες αναλύσεις

Δημοσ.

Κράτησε την κάρτα που έχεις, δεν αξίζει να την αλλάξεις με τη συγκεκριμένη που σου προσφέρουν.

Δημοσ.
Κράτησε την κάρτα που έχεις, δεν αξίζει να την αλλάξεις με τη συγκεκριμένη που σου προσφέρουν.

LOL. Αναθεμα αν και αν εχεις διαβασει το τοπικ απο την αρχη που ολο και ολο ειναι 7 ποστ!

Δημοσ.
LOL. Αναθεμα αν και αν εχεις διαβασει το τοπικ απο την αρχη που ολο και ολο ειναι 7 ποστ!

Δεν είμαι σίγουρος τι εννοείς...:confused:

Μπορώ να πάρω ΔΩΡΕΑΝ μία από τις δύο... και όχι την 8800GTS... Την 7900GTX την έχω εδώ και κάμποσο καιρό, και μου πρότυναν ΑΝ θέλω να αλλάξω σε 8600GTS χωρίς καμμία επιβάρυνση...

Η ερώτηση του φίλου είναι σαφής, το ίδιο και η απάντησή μου.

Δημοσ.
Δεν είμαι σίγουρος τι εννοείς...:confused:

Η ερώτηση του φίλου είναι σαφής, το ίδιο και η απάντησή μου.

Λοιπον ο φιλος μας λεει οτι οποια και απο τις 2 και να παρει δεν πληρωνει τπτ.Με λιγα λογια του δινεται η ευκαιρια να αλλαξει την καρτα του με μια απο τις 2 χωρις επιβαρυνση και εσυ απλα του προτεινεις να μην παρει καμμια απο τις 2 γιατι δεν αξιζει!Τι ακριβως δεν αξιζει?Η δεκαρα η τσακιστη που δεν προκειτε ουτως η αλλως να δωσει? :P

• Super Moderators
Δημοσ.

ahem...afou leei oti thn 7900GTX thn exei edw kai kamposo kairo, mas douleueis? :P

ara h thn krataei h thn allazei me thn 8600GTS...

pantws kai egw thn 7900GTX 8a kratousa :)

Δημοσ.

ναι ναι,.,.. έτσι είναι... την 7900GTX την έχω κάμποσο καιρό... Sorry nikosblade αν δεν ήμουν κατανοητός. Μάλλον δεν το διατύπωσα σωστά και έδωσα λάθος εντύπωση...

Οπότε κρατάω την 7900GTX... Ευχαριστώ παίδες για τις γρήγορες συμβουλές!

Δημοσ.

Εκτός αμα θες να βλέπεις BR και HD ταινίες , οπότε η 8600 σε συνδιασμό με vista προς το παρόν , τον ιούνιο βγαίνουν οι XP drivers με HD purevideo , χωρίς να έχεις δυνατό PC , πχ ένα AMD 3000+

Δημοσ.

Παντως αν ενδιαφερεται κανεις πουλαω μια EVGA 7950GT KO Superclocked 512MB στα 220 euro. Περισσοτερες info εδω. ΠΟεhttp://www.evga.com/products/moreinfo.asp?pn=512-P2-N637-AR

Οποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει pm.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...