Προς το περιεχόμενο

Τρελό πρόβλημα με flashaki . . .

glaza

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα εγκαταστίσει παλιότερα ένα πρόγραμμα που λέγεται passmanx στο flashaki το οποίο ειναι executable μέσα στο flashaki kai μόλις το ανοίγεις σου ζητάει κωδικό για να μπεις και να δεις τι έχει μέσα το flash. . .

τώρα θέλω να το βγάλω και δεν μπορώ. . .ούτε change password με κενό password δέχεται. . πεστε μου τι να κάνω plz..το θέλω για την δουλειά μου..

Δημοσ.

1. Format στο φλασάκι σε αφήνει να κάνεις;
  2. Αν δεν πιάνει το ενσωματωμένο των windows τότε δοκίμασε στο cd με τους drivers μήπως έχει εκεί κανένα πρόγραμμα που να κάνει πλήρης διαγραφή όλων/ φορμάρισμα και λοιπά.
  3. Πήγαινε στην διαχείρηση δίσκων διέγραψε το partition του flash και κάνε νέο partition όλο το χώρο του και φόρμαρε το εκ νέου.
  4. Ψάξε για εξωτερικό utility με όνομα Flash Memory Toolkit Pro [Τελευταία έκδοση που έχω πετύχει είναι η 1.2, πιθανό να υπάρχει και νεότερη]

Πιστεύω οτι κάποιο απόλα αυτά θα σου κάνει σωστή δουλειά. ειδικά κάποιο απο τα 3-4 στην περίπτωση που δεν δουλέψουν τα 1-2.

Δημοσ.

Κανένα πρόγραμμα τύπου Partitiom Magic δοκίμασες; Πρέπει να είναι πολύ ισχυρό. Αν έχεις υλικό για ανάκτηση στο φλασάκι, δοκίμασε κανα live cd με linux τύπου Knoppix. Ίσως (λέω ίσως, με πολλή επιφύλαξη), και να κάνει δουλειά, τουλάχιστο για φορμάρισμα.

Δημοσ.

re paidia format kanei mia xara to atimo . . alla to programma pali mesa einai . . .(?)?(?)?)?

ta arxeia pou exo mesa mono svinoune. . .o passmanx sinexizei na iparxei !!!

Δημοσ.

Δοκίμασε να μπεις σε safe mode μπας και δεν σου φορτώσει το πρόγραμμα. Κάνε κανένα άλλο format τύπου FAT και όχι FAT32 εγώ είχα ένα πρόβλημα με μια μνήμη μου. Την έκανα Format σε FAT και μετά σε FAT32 και μου δούλεψε κανονικά. Αν είναι δοκίμασε μήπως το προγραμματάκι σου τρέχει στο Task manager όταν βάζεις το Flashaki. Απενεργοποίησέ το και μετά κάντο Format. Δες και πες μας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...